Pepenasi de iulie-august 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Vio felicitari pentru greutate,

truli ce fain rade el, e, cand te vei uita peste ceva timp la filmuletele asteaaaaa, te loveste o melancolie si iti rade inima

the_andreea poate cresc dintisorii in gingii, si al meu maraie de cateva zile desi e mancat, schimbat. Doctora a zis ca le are inflamate, sa vedem acum sparg gingia...

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

dia,ankuta felicitari ptr

violeta multumesc

cami ia placut Dariei sa-l asculte pe Victor incepuse si ea sa gangureasca;n-am scapat pana nu i-am pus si ei castile

si eu tre sa-i fac Dariei pasaport;ma duc langa ea sa facem nani de bebelus

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Flo, Trixera crema are 200 ml, eu am cumparat-o de la Sensiblu si a fost in jur de 55 ron, ulterior am vazut ca s-a mai scumpit.

Acte necesare pt pasaport (asa e in Timisoara):
ELIBERAREA PASAPORTULUI SIMPLU PENTRU MINORII CU VARSTA DE PANA 14 ANI

Cererile care privesc ELIBERAREA PASAPORTULUI SIMPLU pentru minorul care nu a implinit varsta de 14 ani se formuleaza de catre ambii parinti, de parintele supravietuitor, de parintele caruia i-a fost incredintat minorul prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila sau, dupa caz, de reprezentantul legal.
Cererile pot fi formulate doar de catre unul dintre parinti atunci cand este imputernicit de catre celalalt parinte prin procura speciala, autentificata in tara de notarul public, iar in strainatate de misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Romaniei, ori cand exista acordul scris al acestuia, autentificat in aceleasi conditii.
Atunci cand, din motive obiective, nici unul dintre parinti nu se poate prezenta la serviciul public comunitar, cererile prevazute mai sus, pot fi formulate de o persoana imputernicita de catre parinti prin procura speciala, autentificata in tara de notarul public, iar in strainatate de misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Romaniei.
Cererile vor fi insotite de urmatoarele documente:

cerere model 2
certificatul de nastere al minorului, in original si copie xerox;
dovada achitarii taxelor si tarifelor de emitere a pasaportului:
• 32 RON - taxa consulara (se achita la agentiile CEC Bank);
• 64,20 RON - costul pasaportului (se achita la agentiile CEC Bank);
pasaportul anterior, daca este cazul;
actele de identitate ale parintilor sau al reprezentantului legal, aflate in termen de valabilitate, in original si copie xerox;
Taxa aferenta regimului de urgenta este de 100 RON si se achita la agentiile CEC Bank.

http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

moni se poate da sfecla la bebe? cum o faci? fiarta sau coapta? si de la ce varsta?

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

am pus POOOOOOZEEE noi! sa vada Ilincuta de Capri ca si noi avem par mare

aaaa, cu cateva zile in urma va bateam la cap ca Sofia nu adauga in greutate. poi, sa va zic acum: in primele 3 saptamani a crescut cu 6 cm si in ultima saptamana a adaugat 410g deci sunt multumita

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DANA mi-a placut la nebunie cum ai zis tu ca vrei in clubul dietistelor avand o bucata de ciocolata in gura. Multumim de aprecieri. Am vrut ieri sa ma iau si de tine ca ma enervezi in poza, si tu arati de 20 de ani... Da am zis ca mai bine tac, o sa ziceti ca numai de forma va laud ca prea spun la multe, da ce sa fac daca aratati toate tinere???

SUN, era sa ma revolt cand ai spus ca din cate vezi calitatea unica a Theei e ca seamana cu ta-su. Si apoi mi-am dat seama ca de fapt si eu am laudat nasici, patut, mamica etc, numai de Thea n-am zis nimic. Insa n=am zis pt. ca Thea e... THEA, e mult mai mult decat ar putea surprinde pozele voastre, oricat de frumos sunt facute. Pe Thea o cunosc din cuvintele tale. E bebelusa luptatoare care ne-a dat o lectie de viata, care a inteles din prima clipa ce parinti minunati are si ce mult merita sa lupte ca sa ramana cu ei, care e atat de expresiva in fiecare poza zici ca ii trec 1000 de ganduri prin cap, care e cuminte, senina, vesela si calda pentru ca asta a primit si asta da. Iar tu popu-laritatea ti-ai castigat-o cu o vorba buna pentru toata lumea, chiar si atunci cand ai fi avut lucruri mult mai importante de facut, punand suflet in clubul acesta virtual si incercand sa cunosti si sa intelegi pe fiecare din noi. Daca cineva te invidiaza, sa-ti urmeze modelul si in timp se va bucura de aceeasi popu-laritate.

FETELOR, ACUM AS VREA SA VA ROG CEVA IN MOD SPECIAL, SPER SA NU MI-O LUATI IN NUME DE RAU (SI MAI ALES TU, MADA DE IRL). STIU CA SUNTETI OCUPATE CU BEBICII SI CU TREBURILE CASNICE, DAR AS VREA DACA PUTETI SA II SPUNEM TOATE CATE O VORBA BUNA ARIADNEI, SA II DEMONSTRAM CA NU E TOTUNA DACA PARASTESTE FORUMUL SAU NU SI CA NE E DOR DE MESAJELE EI SPUMOASE. Ne-a facut la fiecare cate o bucurie de Craciun cu felicitarile personalizate, rupandu-si din timpul cu fetele ei, iar de Craciun cand au fost fetele bolnave multe din noi nu prea am reusit sa-i spunem o vorba buna, ocupate cu pregatirile sau plecate fiind, oricum nu intentionat. Asa ca, Mada de Irl, ia mai intra tu si pune-ne la punct si povesteste-ne de irlandez si de fetitele tale! SIGUR mesajele tale nu trec neobservate.

Si va rog sa nu ziceti ca iar s-a suparat cineva, ca Mada n-a scris nimic, eu am scris. Din cand in cand fiecare are nevoie de o vorba buna si imi pare rau daca nici eu n-am stiut intotdeauna sa o spun.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sun , imi pare rau!!! Condoleante...

Mitzi, deci 12 luni ianitea nasterii bebeului. O sa ma duc si eu maine sau poimaine sa imi iau de la serviciu adeverinta.

Anna, bine ai revenit!!!

Andreea( A. cicel ), la Mihaita a mers foarte bine Tridermul cand a fost irirtat ..AM vazut pozele cu Denisa si Bianca!!! Sunt ca 2 papusi!!!

Ankuta, felicitari pentru cei 2 dintisori..

Vicky, acum am inteles. Credeam ca ii dai toate legumele deodata.. de la durerea de cap care ma chinuie de 2 zile mi se trage. Multumim de complimente. Pozele sunt foarte mari, au peste 1MB, de aceea nu pun foarte multe..

Flo, noi saptamana asta avem programare la dermato..sa vedem ce ne zice si noua.

Truli, ce scump e Victor cum rade.

Marina, si Irda a calatorit cu avionul cu Tonia si Daria.

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamelya

INTREBARE:CAND DATI PIUREUL DE LEGUME LE DATI SA BEA APA SAU CEAI ( adica cateva lingurite de piure un pic de apa,iar cateva lingurite piure samd ) sau dupa ce a terminat piureul le dati un pic de apa? eu ii dau un pic de apa dupa ce papa piureul

ma duc sa fac baie buburuzei

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Eu nu ii dau cu piure apa, dupa ce mananca ii dau si putina apa. Oricum, cand incep sa manace diversificat trebuie musai sa ii mai dai alte lichide, apa sau ceai.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Andreea la fetite sa le treaca!

Am vazut si eu filmuletul cu Victor, un scump cum rade el!

Moni cum merge cu dieta? Sunt de-a dreptul curioasa sa vad poze cu tine, eu mi te imaginez cu totul altfel decat te descrii tu (imaginea mi-am format-o dupa felul cum scrii si ai prea multa energie sa fii grasa).

Pt Ariadna, chiar daca sunt ultima venita forum, sper sa tii cont si de rugamintea mea de a mai scrie, cred ca fiecare dintre noi are de invatat din experientele celorlalte si la randul nostru poate reusim sa ajutam pe cineva.

http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Marina eu i-am facut pasaport lui Sebi chiar dupa Craciun. Ai nevoie de urmatoarele:
- certifocat de nastere copil (original+ copie)
- carte de identitate parinti (original + copie)
- 2 poze bb 35 x 45 mm, facute pe fond alb sau gri
- chitanta taxe platite la CEC ( la CEC ai nevoie sa stii CNP-ul, adresa, seria si numarul certificatului de nastere al copilului - cel mai bine e sa ai la tine certificatul de nastere)

Ca sa te documentezi mai mult poti sa te uiti www.prefecturabucuresti.ro/continut/minori.html" target="_blank">aici. Tine cont totusi ca de la mijlocul lunii decembrie nu se mai admite includerea minorilor sub 14 ani in pasaportul ui=nuia dintre parinti, chiar daca pe site-ul prefecturii mai exista inca si posibilitatea aceasta.

Cum a decurs:
- am platit taxele la CEC - 10 min
- ajuns in Iorga la servicul pasapoarte - de la informatii ti se da formularul pe care trebuie sa il completezi, care are pe spate acordul ambilor parinti (deci nu mai trebuie sa faci o alta hartie) si un bon de ordine pe care scrie un interval orar. Pe un ecran in sala de asteptare apar rind pe rand numerele de ordine si cu litera ghiseului la care trebuie sa te duci sa depui actele.
- noi am platit si taxa de urgenta, direct la ghiseu cind am depus actele, in valoare de 100 RON, ne-am dus sa mancam si cind ne-am intors am luat pasaportul, de la etajul 1 in aceiasi cladire unde am depus actele si am plecat acasa.

Tine cont ca este mai simplu sa fie ambii parinti prezenti ca sa nu mai trebuiasca sa faca unul dintre voi imputernicire la notar.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput