Pepenasi de iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 12
flo1980 spune:
Aaaa si inca ceva.....si David are fata parca cojita, dar fina si putin lucioasa, mi-a recomandat Trixera, ziceti-mi si mie cine are, ce gramaj, pret,unde gasesc???? 
Carmenela am vazut ca si acum ai cercelush, cand ti-l ridica? dupa un anumit numar de mesaje ca de timp nu cred ca ar fi vorba....
Ma bucur ca sunteti bine, cand va fi operatia? Cu pozici noi nu ne mai incanti sau cu cate o poveste de-aia smechera de-a ta? 
Andreea (a.cicel) vazut
frumoasele tale blonde! Scumpe rau!

noi
un fulguletz
un pepenash
dana81 spune:
Buna ziua!!!
MMM Vazut poze...Copii frumosi rau ca 2 ingerasi de A. Cicel, delicioasa de THEA o rog pe aceasta cale pe maicasa sa defineasca "balena" si ca sa o ajut eu, pestisorul ala subtire si lung nu este balena...sigur faci o confuzie
, AMI de Mada cu ochii ei senini si frumosi,LUCA de Moni..alta "balena"(maicasa) copilu' o frumusete
Vreau si eu in clubul dietistelor si o zic cu o bucata de ciocolata in gura...altadata eram mai ambitioasa!!!
Si donez 7 examene celor care se pregatesc sa invetze, va rog sa luati note mari si sa mi le returnati
, ca eu nici nu stiu ce obiecte am anul asta
Multumim de urari, azi facem 5 luni si suntem tare maraite si tot zicem mmmamma![]()
Apropos de diversificare... Clara si-a inlocuit masa de pranz, adica nu mai vrea lapte dupa ppiure, dar mananca doar 50 ml, si tot vad la voi ca vb de 100ml, 150ml si ma intreb daca ea chiar se satura sau ma fenteaza? Bine ea nici lapte nu mananca mult 120ml, acum cand ar tb 180, dar are 7 kg si nu mi fac probleme cu lapticul...oare legumele sunt mai satioase?(asta e retorica)
Maytrei o surioara, ceva? Asteapta ne si pe noi sa punem de o Odisee noua
Pup, ca m-am intins
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Tecky spune:
Salutare!
a.cicel ce fete superbe ai,seamana intre ele nu?Sa-ti traiasca!
Anna bine ai venit!
violeta29 spune:
Ne-am intors si noi de la doctor. Brrr ce gerulet e-afara1 Avem la 4 luni 7040 gr si 64,5 cm,deci am luat 850 gr si 5,5 cm .Ma rog la inaltime zic eu ca am luat mai putin, cred ca nu a masurat-o f bine data trecuta ca atunci luase doar un cm.
DANA,nici eu nu-s prea ambitioasa cand e vorba de diete. Cu examenele ce sa zic, mi-e greu sa invat si ptr ale mele
ANABABY, abia astept sa ne povestesti cum a fost la viena
KAMELYA, iti sta bine nu noul glow
FLO, pupam vaccinatul, super ca a fost asa cumintel
A.CICEL, si noi am avut iritatie la fundulet si a trecut abia dupa trei saptamani, am dat-o cu crema topfer baby cu oxid de zinc si am tinut-o mult la pasarica goala.
Ma duc sa mananc ceva ca tot ma gandeam ca tre sa ma apuc de dieta![]()
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
flo1980 spune:
Hai ca iar am uitat sa va zic ceva... de, daca mai am doar un neuron si ala in vacanta 
Mi-a zis sa-l tin pe jos, sa invete sa se tarasca, sa faca miscare. A zis ca ii face foarte bine.
Mno, cred ca atat am avut de zis.....![]()

noi
un fulguletz
un pepenash
the_andreea spune:
Buna fetele!Remember me?
La multi ani pe 2009!
Am reusit sa recuperez toate cele 5 cap de cand nu am mai intrat.Am avut o groaza de musafiri pe perioada sarbatorilor,inchipuiti-va 11 pers din care 5 copii intr-un ap cu 2 cam!Nebunie,ce mai!
Am vazut ca ati petrecut care mai de care mai frumos si ma bucur pt asta.Noi am fost raciti toti 4,nu stiu de la cine a inceput,pe 22 copiii au facut febra si am trecut pe tratamente;cel mai nasol a fost nasul infundat al lui Casi,care mi-a mancat din 2 in 14 astea 2 sapt,si nu a mai luat nimic in greutate.Oricum are destul,9,2 kg la 6 luni.
In rest,s-a schimbat foarte mult,a crescut,face multe chestii noi,isi numara degtele de la maini,se intoarce in toate felurile,se taraste ca o rama pe pat,se deplaseaza in toata camera cu premerg,mananca carne de pui,out,iaurt.Si ce ma enerveaza cel mai tare se leagana singur ca sa adoarma 

.Nu stiu ce sa-i fac sa inceteze.In brate nu poate dormi,l-am mai legat si noi in perioada asta,ca deh cu atatia copii in jur era mai greu cu somnul.La-m mutat in camera cu Theo,ea e foarte incantata de noul colocatar,noi am dormit in standby la inceput si eram zombi,acum e ok.
De pe 1 ian a urlat nonstop,pana azi;nu stiu ce a avut,dar eu mai aveam putin si plecam in lume.Dinti ioc,deocamdata,nici nu-i astept prea curand.Cam atat.
Mada,super fain montajul 
.Doamne,ce mari s-au facut pepenasii,nu-mi vine sa cred.Si sunt toti minunati!!!
Camy
special pt tine.
A.cicel,Sun
Pupici multi la toata lumea.Sper sa ne "auzim" mai des ![]()
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
Marina_1609 spune:
salutare
multumim tuturor pentru urari!
La multe lunite sarbatoritilor de azi!
iriss am mai auzit de astfel de probleme cauzate de premergator si tocmai din acest motiv noi nu vom folosi...
anka parca voi ati facut pasaport piticutei. ce acte sunt necesare. cum decurge treaba?
ah, si am o intrebare la toata lumea.... a zburat careva cu avionul si cu bebe ? ce reactie a avut?
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
mcoca spune:
Marina, Maya a mers cu avionul la 2 luni. Totul a fost super ok. A dormit intr-una :).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
truli-luli spune:
Salutare
Am intrat doar pe fuga sa va arat un bebe Victoras cu gura pana la urechi Enjoy!
poze Ana si Victor
varsta Anei
flo1980 spune:
Vazut si comorile ladyminei, ptiuuu ce seamana baietu cu tine!!! da fata nu stiu....cred ca are ochii tai, ma insel? Are o culoareee deosebita!
Frumos bradutul (ecologic)...

noi
un fulguletz
un pepenash