Pepenasi de iulie-august 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele. Am ajuns si noi acasa azi dimineata la 5, lung mai e drumul, de la Viena pana in tara la Oradea, adica jumatate de drum, am facut 5 ore, iar de la Oradea la Bacau, 12 ore Tara noastra si drumurile ei foarte bune!!!
In fine, va mai pove eu cand am timp. oricum a fost superb, Viena este senzationala!!!
Nu am citit de o saptamana, asa ca am ceva de recuperat... va pup si va urez o zi buna!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

AnnaBaby bine ai revenit

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Vazut toate pozele noi, ma apucasem sa nominalizez, dar cred ca imi lua o luna, toti puiutii sunt minunati este o adevarata placere sa privesc pozele voastre, pana si din poze pot invata ceva

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Am reusit si eu sa fac o pauza de studiu...ca imediat bate licenta la usa si am intrat sa vad ce ati mai scri. Vazut o parte din poze. Superbe, de-a dreptul. Mi-au placut. Sper sa im fac timp sa nominalizez pe fiecare in parte.
Sun, suntem aproximativ bine...acuma depinde din care unghi privesc.
Dar cu fetele am probleme. Denisa mi-a facut o iritatie urat de scutec. Nu o doare, nu o ustura. Dar cand o vad cum arata imi vine sa urlu. Am schimbat pachetul de pampers. Or fi schimbat astia subtantele din el? Nu stiu, dar pana acum n-am avut probleme. Sambata si duminica am incercat o multime de creme si nmc n-a avut efect. Ieri dimineata am fugit la dr si ne-a dat ceva pe baza de antibiotic, darvad ca nici asta nu are efect. Asaca l-a rugat pe sot sa cumpere triderm ca are si cortizon. Sa vedem cu aia. Ca sunt disperata deja.
Si ca sa le am pe toate, Bianca se plange de cateva zile ca o doare fundul. Nu e opartita, nu e rosie, nu nimic, dar se tine de fund si vrea sa stea fara pantaloni pe ea. asa ca aseara am mers la nasa, am luat un recipient pt analiza la scaun. Si am avut noroc ca aseara asi facut, asa ca azi de dimineata am trimis proba la laborator sa vedem ce e. Noroc ca nasa lucreaza azi (chiar la laborator).
In rest...nu am noutati. O sa pun si eu ceva poze. Nu am facut prea multe. deocamdata nu pot sa pun, dar promit..cat de curand.
fetele si fug la invatat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Iriss, Violeta si Diarux multumesc mult pt. raspuns .

Am incecat si eu cu suzeta cu sab simplex pe ea..degeaba..de luat o ia dar n-o tine..si am dat atatia bani degeaba pe ele.
El a adormit doar de 2 ori la san..sau dupa ce mananca seara e semiadorit si il legan putin si adoarme..n-am probleme noaptea..ziua e chin..ca vrea numai in brate si daca nu sunt atenta cand casca sa zic a treia oara sa-l legan..dupa adoarme cu urlete . Parca ma vad pana dupa 6 luni cu el in brate..acum are doar 3 . MI-e greu ca uneori nici pe forum nu pot intra..dar sa mai fac ceva in casa.
Sotul imi spune ca lasa..sa fiu multumita ca e cuminte noaptea si ca e sanatos..ca acum creste. Si are dreptate..dar seara pic ca o leguma..bine..are zile si zile..dar tot e greu .

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna dimineatza la... pranz???!!! Cum mai trece vremea....

Fost la vaccin azi, nu am plans deloc, ba din contra am ras cu gura pana la urechi, avem 8 kg si 69 cm.

Mi-a facut doctora observatie ca il tineam si el se bataia din picioare, facea genoflexiuni Mi-a zis ca-i stric coloana, ca nu se vede acum ci mult mai tarziu....
In funduletz da, dar sa-l las sa se sprijine in piciorushe, deloc.

Ileana, dr. Stanciu e pediatru, te va plasa unul chirurg daca trebuie si vrei sa-i umble pe-acolo.
Nu te speria, va plange dar odata ce va face pipi a doua oara deja nu o sa mai fie disconfort.
Pur si simplu decaloteaza fortat, intr-un fel. Da sper sa nu fie nevoie, bafta!

Cristina26 asa este, seamana cu tati cel mic si Alex cu mine. [

Fimiu' rupt de foame ca 2 ore nu are voie papa, nu accepta ceai neam....

Sunule te intrebai ceva aseara, nu citisi???

Capri pentru nepotica si baiet! Ce v-ati nimerit, unul dupa altul...

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Andreea si Daria a fost oparita si am folosit SAPUN CU GLICERINA SI TRIDERM cu crema o dadeam de 2 ori pe zi (dimineata si seara) si in 3-5 zile ne-a trecut

Baby_boy eu i-am pus pe suzeta glicerina dar nu a acceptat-o imediat,o scuipa io dadeam iara si tot asa;poate Radu face parte dintre bebelusi care nu vor suzeta;nepotul meu nu a vrut nici suzeta si nici degetul nu la bagat in gurita

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Salutare fetele!
Multam pt raspunsul cu orajelul, multumesc de aprecieri Flo1980.
Noi suntem dintoase ne-au iesit cei 2 dintisori de jos sper ca acum va dormi noaptea cu toate ca ma indoiesc!
Va pup si mai vb ma duc sa hranesc copchilul!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, merci. Vazut printesa renishor :).

Gabriela, Irina ne-a furat rochitza :((((. Glumesc, am primit si noi una :).

Anais o dulci in costumatia ei albatastra.

Anka, esti o ultra zgarcita la poze! Haioasa poza cu cana.

Vazut leutul Mara de Turtu. Turtu, acomodare usoara la lucru!

Cristina merci. Cu dibversificarea ce sa zic, da, sunt multe legume, dar e numai o masa diversificata si nici aia toata. Si asa o sa o tinem toata luna :)). Ce tare e prima poza a lu Mihaitza, cu luminile si umbrele. Da si tu esti o zgarcita :).

Sun, ce m-ai distrat cu Thea copia cu tat'su. Si a mea la fel :))). Vazut frumusica Thea cu colectia de pantofi :). Maai nu era varu' in poza, e amorezu :). Copilul unor prieteni (de vre-o 2 ani), care cum o vede, gata, pe ea, sa se joace impreuna :)).

Ileana asteptam intoarcere rapida de la doctor si cu vesti bune.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Uitati ORAJEL Eu nu iau ca ar ajunge tarziu, cred eu, na, mai face vreo 2 saptamani pe drum...
Sper sa nu o chinuie dintii...

Mergi la inceput