Pepenasi de iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
moni_or spune:
LA MULTE LUNITE CLARA DE DANA SI SARA DE CAMI!!!
ANKA, ms, ma gandeam eu ca o fi de la fiert prea mult, mai incerc eu zilele astea, sa vad ce iese
ILEANNA, pupam Vladutul, sa-i treaca durerea. Sa ne spui ce v-a zis medicul. Imi dai si mie de gandit, eu acum asa regret ca m-am luat dupa doctorita mea si dupa alte mamici dintre cunostinte si am inceput decalotarea. Ca odata inceputa cred ca trebuie s-o duci la bun sfarsit. Sper sa nu faca si Luca vreo infectie. Oricum daca o sa mai am un baiat clar nu ma mai apuc, merg pe mana medicilor din occident, cred ca sunt mai rasariti decat cei de aici de moda veche (Dianami, chiar daca si tu esti medic si esti pe pe aici stii ca nu ma refer la tine, tu ai fost de la inceput contra decalotarii, ce sa fac daca te-am citit si cunoscut prea tarziu?
).
Sunt tot mai incredintata de adevarul zicalei "orice minune tine numai 3 zile". Atat a durat si minunea nemancatului noaptea de catre Luca. De 2 nopti iar se scoala de n ori si plange si nu e buna nicio pozitie de baut, dar el totusi ar bea laptic dar ii e si prea somn si e nervos, numai in brate e bine, il adorm in brate si cand il pun jos iar scoala-te si plangi.... Si atata se foieste si in somn ca sunt semi-zombi azi, tresar deja la orice sunet.
KIMMY, spor la slabit, si eu tot vreo 8-9 kg as vrea sa slabesc da nu pana la vara, nu s-ar putea intr-o zi asa, hai maxim o saptamana?
Ca nu mai suport sa ma vad in oglinda. Oricum vreau sa mai fac niste schimbari ca sa-mi ridic moralul, sa imi fac breton, sa devin din roscata un blond miere cum am fost mai demult, dar va trebui s-o iau treptat, ca nu vreau sa decolorez cele 3 fire de par care mi-au mai ramas, asa ca parca vad ca ma apuca si pe mine vara pana sa nu-mi vina rau cand ma uit in oglinda 
OOKA, daca ai timp intra pe mess ca ti-am pus iar cateva intrebari din seria "incultura la ea acasa" 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
irolf1 spune:
buna dimi!
Azi e prima zi de gradi a lui Alex! Sper sa fie bine. Mai emotionata sunt eu ca el![]()
Am mai incercat si aseara sa citesc din urma, dar n-au tinut astrele cu mine
si s-a trezit Andreea si apoi era deja 1.
Anka daca afli ceva sa-mi zici si mie ca eu tre sa mai recuperez niste alocatii restante si o sa ma duc in Hambarului pt tot odatta.
Ileana
pt Vladut, imi aduc aminte ca si al meu se mai scremea cand facea pipi, bine nu plangea, dar scotea asa un icnet. Eu am urmarit sa nu fie rosu si sa nu aiba jetul intrerupt.
Dia sa creasca mare si frumos dintisorul! Noi papam branzica dimineata
N-am apucat sa vad pozele noi
merg sa le vad si poate pun si eu, sper ca zilele astea am fost mai mult pe fuga.
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
kamelya spune:
ankalaura,diarux,moni_or,flo merci de raspunsuri
ankalaura vezi ca ma scris merci da? si stai linistita ca nu ma supar eu asa usor
intre ce ore se pot depune dosarele in Hambarului?
Mada IrlandeAzia eu mi-am salvat poza
Capri
LA MULTI ANI NEPOTELEI
sa fie sanatoasa si sa aduca parintilor numai bucurii
moni_or si eu as bea un vin fiert ca nu am mai baut de 4 ani
Flo multumim 
fiind sarbatoare am voie sa calc?
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
ankalaura spune:
Cris / Flori / Kamy - fetele spun ca au depus inca de ieri, si in completare au dus
> adeverinta de venit de la serviciu (venituri nete), intr-un format oarecare de la firma - nu e vreun tipizat, se pare.
> copie CI mama
> copie CN copil
> cerere de mana in care sa apara optiunea pt 85%, tot asa, facuta pe genunchi, nu intr-o forma prestabilita.
Ma duc maine cu siguranta, ca la telefon nu raspunde nimeni.
Str Hambarului e pe la Socului (Bd CHisinau), in partea dinspre Pantelimon, oarecum vis a vis de centrul ala de fitness, Marimar sau cum se cheama, stiti?
Programul e LUNI, MIERCURI si JOI, de la 9 la 15.
As vrea sa depun acum, pentru ca nu este exclus sa inventeze vreun formular, ca sa se poata depune peste tot, cel putin asa mi-a zis doamna de la Masina de Paine, cica le-a zis ca pana una alta sa spuna tuturor sa revina cu un telefon pe vineri sau chiar luni. Pana luni le poate veni o idee... Dar sunt fete care au depus deja cu actele de mai sus, in Hambarului
violeta29 spune:
Neata! Hop si eu cu cafeluta!
CAPRIOARA, La multi ani pentru dubla aniversare a lui Matei
IROLF bafta lui Alex la prima zi de gradi
ILEANA, pupam baiatul sa treaca
KIMMY , eu singurul regim care l-am tinut cu succes a fost disociatul, si totodata e de departe cel mai suportabil fiindca poti manca ori de cate ori ti-e foame
Noi azi ar trebui sa mergem la doctor sa ne cantarim, da sa vedem acum daca mananca pina pe la 12 asa ca altfel nu pot pleca cu ea.
Bai nu exista suzete de carpa? Ca fata mea suge bavetica de mama focului.Nu stiam io de ce statea ea asa cuminte
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
M&M spune:
Mitzi, ai niste baieti tare frumosi!!!
Esti o mamica cu adevarat implinita...
Thea cea rasfatata si copie xerox a lui tati...
Timeea in brate cu tastatura si cu mancarica la gurita...TAre haioasa ultima poza de la baita...
Irina Paula , e asa finuta!!! II sta tare bine in rochita mov...
haioasa foc incercand sa manance paine...

Ajutorul lui Mos Craciun Alexandru e scumpic tare!!! Si ce muuult a crescut!!!
Mai ce au crescut pepenasii nostri!! Pe mine ma apuca nostalgia ....
Sigur mai vreau un bebe!!!
Boti, Nancy are aerul unui copil tare cuminte si ascultator, iar ochisorii sunt atat de patrunzatori...
Cum mai e la munca??
Ralucuta e tare vesela si fericita cand se joaca...
Irina de Gini, te vrajeste cu ochisorii mari , patrunzatori si de un albastru superb..
Ilinca, e divina asa ganditoare!!!..
Revin...ma duc sa pregatesc marul copt pt Mihaita..
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
M&M spune:
Veniturile din ultimele 12 luni anterioare nasterii sau concediului prenatal???
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
moni_or spune:
Subscriu la intrebarea Cristinei: VENITURI ANTERIOARE NASTERII DECI INCLUSIV CONCEDIUL PRENATAL??? SI SUNT VENITURI NETE, NU SALARIU, NU? ADICA SE INCLUD SI PRIMELE?
ANKA sau cineva care a depus deja cererea asta, imi dati si mie un model? Adica inteleg ca trebuie nume, cnp, adresa, da trebuie de ex si numele si cnp-ul copilului si data intrarii in CIC sau cum???? PLEEEASE HELP!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
SunSmile spune:
Neata,
La multe lunite Sara si Clara! Sa fiti sanatoase!
Am vazut Maya de Vic, frumusica foc, exersand la lingurita si ingrijita cu drag de verisor?
Multumim fetelor care ne-au vazut si noua pozele....inteleg ca Thea are o calitate unica, e copia lu' ta-su...bun si-asa :)
Kamelya nu calca astazi, chiar nu.
Ileana succes la doctorul putzolog, sa rezolve problema (daca o exista) lui Vladut fara ca puiul sa aiba vreun discomfort! Si de ras, razi, ai voie:)
Am o stare ciudata astazi, asa cum o am de 15 ani incoace. Nu reusesc sa-l iert pe cel care mi-a ucis unchiul favorit pe o trecere de pietoni in Gl. Noh, o sa-l ierte DD probabil!
Ma gandeam ce an productiv pare sa fie 2009 inca de la inceput. Mi-a luminat multe necunoscute. Mi-a aratat ca am si prieteni duplicitari in jur, mi-a aratat ca am prieteni pe care-i incomodeaza( sa folosesc un cuvant frecventat pe aici si plin de stelute:)) popu- laritatea de care uneori ma bucur. Hehehe, imi place asa, zau, ma ajuta sa triez si sa pastrez exclusiv oamenii adevarati! Dezamagirea se duce, e omeneasca, doare nitel dar se duce!
Ma duc la Houdini xeroxata a mea. Si ma duc sa fac sex cu lenea.
O zi frumoasa va doresc!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
Mitzi76 spune:
Hello! Iar ma baraie bormasinistul. Cred ca isi face stup de albine in casa!
Mada multumesc mult pentru raspuns.
Moni branzica asta oricum e inecacioasa. Tu incerci sa i-o dai asa simpla? Eu dupa ce se aduna branzica o scurgeam direct intr-o sita si o dadeam asa calda prin sita si apoi o amestecam cu piure de fructe care continea neaparat si putina banana. Banana e dulce si are consistenta aceea alunecoasa si merge cu branzica. Adaugam si suc de mar ca sa fie si mai gustoasa.
Apa dupa masa Pana ce nu l-am diversificat nu prea m-am agitat cu apa, dar de acum am inceput sa ii dau mai des. Chiar si doua inghitituri din cand in cand si tot sunt multumita. E greu sa ii inveti cu apa, caci nu le place, chiar daca le e sete. David se constipa rau de tot de la humana si eu incercam sa ii dau apa mai multa sa poata iesi (suc de fructe varsa daca ii dadeam). Insa nici apa nu-i placea si ma chinuiam cu pipeta, picatura cu picatura. A fost foarte greu, dar am reusit. Daca umpleam pipeta mai mult scuipa toata apa.
Pica, merci, am salvat si poza.
Cristina26 multumesc pentru compliment!
Cristina26,Moni Adeverinta cuprinde veniturile nete din salarii(cele supuse impozitului pe venit), inclusiv primele si bonusurile, din ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului. Eu am luat adeverinta cu perioada august 2007 - iulie 2008, iar Toma e nascut pe 11 august. Daca depui pentru prima oara dosarul, trebuie si adeverinta cu ultima zi de concediu de maternitate si copie carte de munca, sa vada ei cu ce data ai suspendat contractul. Se iau in calcul si veniturile din concediile de maternitate sau altele, deoarece impozitul si alte dari se suporta de la bugetul de stat pentru ele.
Va pup DULCE![]()
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com