Pepenasi de iulie-august 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
ileanna spune:
LA MULTI ANI!!! fetele iubite, scumpe si minunate!!!
Citit f f pe diagonala ...
1. Multumiri pana in pamant prietenei virtuale michellab care mi-a trimis tokma din Belgia pernute antiregurgitare. Clubul scutecelor noastre a reusit sa castige pana si respectul lui barbate-meu ceea ce e maaaaare minune k se uita la mine ca la altceva si nu pricepe ce tot gasesc de gavarit aici (sigur crede ca m-am cam tampit de cand am nascut).
2. Cine stie si cunoaste dr de putzica cu cabinet particular??? Dr Stanciu poate???? Am probleme de la Craciun cu Vladutzu. Si suntem toti facutzi gramada, cred ca il chinuim rau. In prima faza am zis ca is dintii ... dupa 3 zile am zis ca are colici de la para si l-am bagat pe sab-uri, debridate, biotics cu intrerupere diversificare. Iar azi a observat bona ca el se screme cand face pipilica ... Iar eu l-am tot studiat toata seara si de unde am zis ca ii toanta bona ... inclin 90% sa-i dau dreptate.
Va pup si va iubesc!!!!!!
PS mai moni nu o mai amari si tu pe Sun spunandu-i ca are 53 de kile!!! Nu mai fi rea
. 
pica1 spune:
Ileana ai aicidatele de contact ale Dr.-ului Stanciu de la cabinetul particular. Sper ca Vlad sa nu aibe probleme.
SEBASTIAN (31.07.08)
pica1 spune:
Mitzi parca tu intrebai de cartoful dulce sau batata... Eu am luat de la Carrefour Militari, de la raionul de "fructe exotice" unde gaseti fructe gen guave, mango, ghimbir s.a, sub denumirea de cartof dulce. Asaarata cartoful cu pricina ![]()
SEBASTIAN (31.07.08)
kamelya spune:
neata
va invit la o
,as mai fi dormit dar bubu a mea a inceput sa tipe la carusel plus ca toata noaptea a cam marait si fresuit 

ma duc sa citesc cele 3 pag din urma
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
kamelya spune:
LA MULTE LUNITE

SARA MARIA (CAMI08)
CLARA ANDREEA (DABA81)

buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
ankalaura spune:
Neata! Si eu tot la 
Incerc azi sa depun dosarul (completarea, de fapt) pentru CIC. O sa va zic ce branza fac. Din cate am citit, cele care am depus dosarul pe legea veche trebuie sa ne ducem in Hambarului... Sun la ora 9 ca sa aflu daca poate depune sotul. Daca nu, vad cum fac sa ajungem azi. Nu de alta, dar cand se va dezmetici lumea ce si cum, ma astept sa fie aglomeratie...
Kimmy spune:
Neatza!
Eu tocmai imi beau jumatatea de litru de ceai.Cum reusiti fetelor care faceti super dieta?Ca tare greu luneca pe gat.
Vreau sa dau jos vreo 8-9 kg pana la vara.Nu stiu cum ma descurc doar cu legume si fructe atata timp.Si cand ma gandesc ca acu 3 zile mancam tot felul de bunatati....pfuu ce greu mi-e.Oare peste cat timp incep sa nu ma gandesc numai la mancare buuuna?
Ieri m-a terorizat Timea.De aceea n-am mai intrat.N-am putut s-o las singura nici o clipa.Sarbatorile si neamurile si tinutul in brate mi-au rasfatat copilul cuminte.Cum s-o dezvat?Cum s-o fac sa fie ca inainte?
Am vazut pozele cu Amira si Thea.Ce mari si frumoase v-ati facut pepenaselor!Sun stiu ca toata lumea zice ca scriu commenturi bestiale,dar nu ma pot abtine.M-am prapadit de ras!Frumosi toti!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ankalaura spune:
Numa' ca intre timp am aflat ca au program numai luni, miercuri si joi...
Si am mai aflat ca la telefoanele alea se raspunde foarte greu 
M&M spune:
Neata!!!
Ninge taaaare frumos afara!!!
LA multi ani sarbatoritilor de azi. Capri, la multi ani nepotelei!!!
Ileana, sa nu fie cumva o infectie urinara.. Fa si un sumar de urina si o urocultura...
Dia, felicitari pt dintisor!!!
Vicky, ce meniu diversificat are Maya!!! Si ce mult a crescut Maya, o adevarata domnisoara, sta deja in fundulet si mananca singurica cu lingurita!!! Sunteti o familie minunata{flo]
Mada, v-am visat azi noapte, eram si noi in Londra si ne plimbam impreuna!!! Frumoase pozele..ai un "renisor " tareeee dragut . Mie mi se pare ca seamana un pic si cu Flo, la gurita...
Am vazut -o si pe Maria Anei, care se ridica cu putin sprijin in picioruse...
Flo, superba ultima poza din album!! Alex seamana cu tine si David cu sotul,nu?
Anka, chiar sunt curioasa de ce acte e nevoie pentru CIC..EU am depus dosarul in noiembrie...Aaaa..si unde e strada Hambarului??
Revin, ma duc sa mai admir poze, daca tot e sarbatoare azi si Mihaita doarme...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)