Noua adresa cabinet dr Stanciu????
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
monu spune:
Si eu incerc sa obtin o programare dar pe fix suna ocupat iar mobilul e inchis. Aveti noutati?
, mami de printeseAlexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ayla spune:
Stie cineva daca mai consulta inca la vechiul cabinet sau s-a mutat deja? Sa insist la nr de telefon din Rahova?
danip spune:
Cand am fost ultima oara la spital, noua ne-a spus ca pana in decembrie nu-l gasim decat la Budimex. Asta e, speram sa nu fie nevoie sa mai ajungem acolo.
Sanatate!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/_Ralu_/_Ralu_.jpg)
_Ralu_ spune:
am fost noi ieri la budimex, de dimineata. nu vorbisem cu el la tel si nu vroia sa ne primeasca. mai erau vreo doua persoane dar vorbisera cu el. pana la urma ne-a vazut. si a zis ca tel fix de la cab nu mai functioneaza, programarile se fac numai la mobil, dar sunt extrem de multe si cand se umple lista inchide mobilul.
din decembrie se pot face programari la noul cabinet.
cred ca abia atunci se va intra in normal.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
LiliaToma spune:
Stie cineva noile date de contact?
Merci
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
LiliaToma spune:
Am aflat intre timp: str barza nr 11-13 undeva pe langa Ap patriei
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
ayla spune:
LiliaToma da si tu te rog mai multe detalii, un punct de reper, bloc, apt, program. Si daca a inceput deja consultatiile acolo, ca tare peste mana este la Budimex sa te duci cu noaptea-n cap ca sa te treci pe lista.
moko spune:
pentru cine mai este interesat si nu a dat inca de dr Stanciu- eu am reusit azi sa fac programare la cabinetul nou, de pe strada barza, nr 11-13(o straduta dintre soseaua oltenitei si soseaua berceni) la numarul de telefon 0724579372( l-am sunat pe dr Stanciu si mi-a dat numarul asta la care a raspuns o doamna care mi-a facut programarea).
sper sa va fie de folos informatia!
sanatate la pitici!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul
Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by moko
pentru cine mai este interesat si nu a dat inca de dr Stanciu- eu am reusit azi sa fac programare la cabinetul nou, de pe strada barza, nr 11-13(o straduta dintre soseaua oltenitei si soseaua berceni) la numarul de telefon 0724579372( l-am sunat pe dr Stanciu si mi-a dat numarul asta la care a raspuns o doamna care mi-a facut programarea).
sper sa va fie de folos informatia!
sanatate la pitici!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul
Esti o comoara, mi-am notat datele de contact pt. orice eventualitate,
![](pupic.gif)
Sheannamp spune:
Autor: iacobica
Subiect: telefon doctor Stanciu
Trimis la: 21/01/2008 13:17:03
as dori tare mult sa aflu numarul de telefon de la noul cabinet al doctorului Stanciu. daca nu se poate afisa, imi puteti da pe pm?
multumesc frumos
Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si Raducu Stefanucu(16.06.2004)
Raspunsuri:
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: lidiadanaila
Raspuns la: 21/01/2008 16:20:13
Stiu de la dinsul ca de la 1 dec 2007 se va muta cu cabinetul din Rahova pe Oltenitei si are un tel.al asistentei unde poti face programari: 0724.579.372. Eu personal nu am sunat in tot acest timp...sper sa-ti fie de folos...probabil nu mai vrea sa-si dea numarul [ eu il am ] sa nu mai sunam toata ziua-buna ziua.
lidia