Noua adresa cabinet dr Stanciu????
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Monica-Elena spune:
Pai se afla tot acolo dar in f scurt timp se va muta undeva in zona Berceni - Oltenitei. Asta o stiu d e la el ptr ca si noi am fost sapt trecuta la domnia sa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
rarutu spune:
Nu vreau sa va supar, dar in ceea ce il priveste pe dr, Stanciu, nici nu vreau sa aud. Am fost si eu cu baietelul, disperata din cauza racelilor frecvente, si ce-am vazut acolo nu mai vreau sa vad. Mizeria din cabinetul sau "medical" m-a facut sa plec de acolo val-varjej. Jucariile care erau acolo murdare, prosopul pa care cica se "stergea" mizerabil, iar paleta de controlat in gat a luat-o dintr-un borcan unde mai erau si altele, toate nesigilate. Nici raspunsurile lui nu m-au multumit, in afara de ce mi-a spus pediatru( dr. Dinulescu) nu am auzit altceva. Plus ca dupa ce a numarat banii pe consultatie, fara sa se spele a luat o paleta din borcan si s-a uitat in gatul copilului. Nu stiu ce face la spital si cat de bun este, dar nu vreau sa mai aud de el. Ca doctor trebuie sa dai tu semne de igiena pacientilor.
DANNIELLA spune:
Mai stie cineva ceva de noua adresa? Incerc de o saptamana sa-mi fac o programare si nu raspunde nimeni la cabinet.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/_Ralu_/_Ralu_.jpg)
_Ralu_ spune:
oau, si eu azi tocmai vroiam sa sun azi sa fac o programare pt sambata.
si noi trb sa facem priorix-ul....ufff, trb sa mergem la spital deci...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
Monica-Elena spune:
Cabinetul nu este inchis dar in decembrie se va muta undeva in sect 4 nu am retinut adresa exacta intre berceni si oltenitei. O prietena are sambata programare la el la cabinet.
Jasmine spune:
A reusit cineva in ultima saptamana sa faca o programare la telefon?
Inteleg ca se va muta cabinetul,dar deocamdata e inca acolo.
Atunci de ce nu raspunde deloc la telefon?
Cred ca am sunat cel putin de 50 de ori.
Sau nr de telefon nu mai e valabil?
Va rog,daca aveti un nou nr de telefon,dati-mi si mie un PM.
moko spune:
ajutorrr! si eu am nevoie de un numar de telefon valid! am tot incercat sa fac azi programare pt vaccin si fixul nu merge...pe mobil, normal,a sunat ocupat, sau nu a raspuns!
VA rog, dati-mi si mie un PM cu un numar "functional"
Multumesc mult!!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/_Ralu_/_Ralu_.jpg)
_Ralu_ spune:
moko, eu zic sa insisti pe mobil, ca poate a inchis ca era ocupat. mai stai juma' de ora, mai incerci....alt nr nu am sa-ti dau.
sau poti merge la spital. cred ca stii procedura. daca nu, striga!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
alinusha06 spune:
vreau si eu nr de tel al domnului doctor stanciu cel de pe connex ca la cel de orange nu imi raspunde .
multumesc
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 20sapt
gio spune:
oprescuflore, eu una nu am avut niciodata nr de connex al dr...ma indoiesc ca ar avea unul. poate doar cel personal pe care nu cred ca il au pacientii.