Noua adresa cabinet dr Stanciu????
![](images/user_woman.png)
Stie cineva unde se va muta cabinetul dr Stanciu de pe Malcoci? Am inteles ca va fi undeva in sectorul 4 in zona Berceni - Oltenitei.
Raspunsuri
auras_v spune:
cred ca cel mai usor mod de a afla este sa-l suni si sa-l intrebi ...am pe undeva nr lui de tel ...daca nu il ai da-mi un pm si-l caut
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
Imi poti da si mie nr de tel al dr Stanciu?
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/_Ralu_/_Ralu_.jpg)
_Ralu_ spune:
dar de unde stiti ca se muta?
noi am fost la vaccin pe 13 sept, martea ce-a trecut am fost la spital...nu ne-a zis nimic...nici nu scria nimic la cabinet....
sa scrieti daca aflati ceva, va rog....
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
otilica74 spune:
Nr tel. dr. Stanciu 074xxxxxx,0214xxxxxxxx, sunati numai martea, joia si sambata dupa ora 15.
Nu stiam ca isi muta cabinetul?
Daca aflati noua adresa da-ti un mesaj, va rog
gio spune:
Va rog, nu mai scrieti nr de mobil al omului pe forum!!!!!!!!!Dati-l pe PM!!!!!!!!!!
Din acest motiv e sunat pt cele mai banale motive si noi pacientii pierdem timp pretios cand suntem consultati. Noi, care suntem pacienti vechi, nu-l mai sunam pe mobil decat in cazuri exceptionale, nicidecum sa-l intrebam de sanatate sau pe unde se muta. Pentru asta folosim consultatiile si telefonul fix. Haideti sa aratam putin respect si sa nu dam toate datele pe forum!
mirela alina spune:
quote:
Originally posted by gio
Va rog, nu mai scrieti nr de mobil al omului pe forum!!!!!!!!!Dati-l pe PM!!!!!!!!!!
Din acest motiv e sunat pt cele mai banale motive si noi pacientii pierdem timp pretios cand suntem consultati. Noi, care suntem pacienti vechi, nu-l mai sunam pe mobil decat in cazuri exceptionale, nicidecum sa-l intrebam de sanatate sau pe unde se muta. Pentru asta folosim consultatiile si telefonul fix. Haideti sa aratam putin respect si sa nu dam toate datele pe forum!
Ca si cum daca il suni pentru vreo problema iti spune ceva la telefon...,,,pe mine m-a tinut cu copilul in sala de asteptare cu temperatura 39,5 desi nu era nimeni si-mi spunea ca nu am programare.
gio spune:
ideea mesajului meu era punctual legata de caracterul acestei informatii care n-ar trebui sa fie publica.
Otilia, te rog, daca poti sa editezi mesajul, pls.
otilica74 spune:
Gio, ai dreptate, dar primul tau mesaj mi se pare chiar stupid, ma face sa ma gandesc ca ar fii bine sa iti creezi propriul forum, ,
Cu al doilea in schimb m-ai convins , cu speranta ca nu a luat nr. foarte multa lume si ca nu o sa-l deranjeze pe dl. doctor nimeni atunci cand Gio va fii in cabinetul dumnealui,
,
Va pup
danip spune:
Cabinetul dr-lui Stanciu se afla tot acolo.
Am fost noi sambata.
Sanatate.
Bebe Ovidiu
Cresc