Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 24
criss703 spune:
Mai fetelor nu aveti somn? ![]()
Carmendu si noi am luat o pernuta cu samburi de cirese de la magazin DM din Real , tot asa o bagi in microunde , o folosim si la calmare burtica si la incalzit patut si de pus in carucior acum pe frig cand iesim afara...ca noi am cam iesit pana pe la -8 grade la plimbare cam 30-40 min
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9
anca_27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carmendu
eu am cumparat de la sensiblu o perna de gel shiffa pack pe care o bag la microunde 45 de secunde sa i-o pun pe burtik. e foarte buna. e moale si calda. uneori ii incalzesc cu ea locul din pat, inainte sa il culc. carmen lui Victor 15 noiembrie 2007pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |
Tb neaparat sa iau o perna, sarea se raceste si e si grea. Cred c-a adormit, pusici
, ma pun si eu langa. Daddy zice ca sta el de paza.Ce-mi place poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2306631340103601207Wvnqqa , e asa de ...warm.
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
cata_myky spune:
mai da multe s-au mai petrecut la rominica de cind nu am mai fost.aveti si DM super.o sa fac o inspectie sa vad si io daca e la fel ca aici.
e foarte buna perna,o poti folosi si tu,eu am si patura electrica in patut la el,l-am incalzit in prima luna ca nu dormea noaptea de la frig.acum doarme doar cu o paturica pe el.mincalar mama de ingeras
cata_myky spune:
ma bag la nani ,ca tre sa dau trezirea de dim sa plecam la dr.
noapte buna si fara colici
Ramo2007 spune:
Noi acum am papat...130 ml, am schimbat lapticul si i-am dat combinat...si dupa baita la fel, a dormit legat 4 ore si jumatate
.Ma gandesc ca doarme mult de la ceaiul de tei...ieri a baut 140 ml in 24 de ore.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
Ramo2007 spune:
Gata papa...din nou....se pare ca numai eu bantui pe aici.
Mi-e somn, oare cand o sa doarma si pitica mea mai mult de 3-4 ore legate noaptea?
Eu ca eu, dar al meu sot e cam zombi.Noaptea, el ii da sa pape in timp ce eu o schimb, ca altfel nu ne intelegem cu ea.Si tot el o tine sa ragaie, ca la mine nu vrea, mi-e frica s-o tin si cred ca nu ragaie din cauza ca nu sta bine.Ziua, asta e un chin pt. mine.Cand o sa fie mai grasana, n-o sa-mi mai fie frica...
Ma bag la somn, ca la 9 din nou trezirea...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
lauramiron spune:
Multumesc pentru raspuns
| Citat: |
| citat din mesajul lui naty35 Laura , te rog sa ma scuzi ca nu ti-am raspuns mai devreme cu privire la sapunul de la Eucerin, dar bebe a fost agitat astazi si am reusit sa-l las cu tati vreo 2 ore ca sa pot dormi si eu putin ca eram trezita de la 4.30. Este vorba despre sapunul "solid" (cel clasic) Incearca si cu asta ....nu ai nimic de pierdut (scrie pe spatele lui Eucerin - sapun fara detergenti) Va doresc sa scapati de bubite ca sa fiti frumusei |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
lauramiron spune:
Hohooo....sa te tii la dinti, nici nu vreau sa ma gandesc cate am tras cu eruptiile dentare la Rebeca
....nopti nedormite, urlete, febra....tot tacamul![]()
Dar....trag speranta ca va fi mai usor cu Ecaterina...
| citat din mesajul lui anca_27 Acum e iar la tzitzi, cu sare pe burtica... Cate luni mai avem? ![]() Mami de Sara (8 dec 2008) _ There is a crack, a crack in everything That's how the light gets in. (L. Cohen) |
Laura
lauramiron spune:
Uuufff....nici n-am vrut sa spun de frica sa nu ma considerati dusa cu preshu'
....dar si eu patesc la fel, crampe, balonari, dureri de burta, cand scaun moale, cand tare......dar sunt super happy ca bebe mica nu are colici, sa ma doara pe mine cat incape, nu-i bai!!!
Foarte rar mai are cate o durere de burtik care trece repede cu ceai de fenicul
Carmen, io zic ca suntem niste fericite!!
| citat din mesajul lui carmendu mai fetelor, voi va plangeti ca bebelusii vostri au coloci. sa va spun eu ce mi se intampla mie de vreo 2 saptamani. cred ca EU am colici.citisem undeva ca cica daca nu face copilul, face mama. aiurea. babisme, zic eu. si totusi, cred ca am colici. crampe, gaze, dureri ingrozitoare. seara si noaptea. da' ce dureri, frate. si nu trec cu nimic. am luat si cateva picaturi de infacol (cred ca si-ar fi facut efectul cu vreo 3 sticlute eu barem nu plang. carmen lui Victor 15 noiembrie 2007pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |
Laura
ginye55 spune:
Ramo tu cum ii faci ceaiul de tei? Ii pui zahar?
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii