Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Gynie, fara zahar.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Am avut o noapte grea.Stefan s-a treziot si la o ora jumate. Si m-am certat si cu al meu.Iar a luat-o razna. Cred ca reincepe povestea de asta vara. O iau razna.

Ramo

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

buna tuturor ; va urmarim acum la scutece

vreau sa va rog sa imi raspundeti si mie la 2 intrebari:

1. pe bb am inteles ca il declar la sectorul 6 de unde e spitalul Municipal; insa unde se depun actele pentru trusou, alocatie ? la sectorul unde am eu domiciliul? noi stam in sectorul 2 (eu am in buletin adresa de aici) dar sotul pe buletin are domiciliul in 3

2. ce fel de ser fiziologic ati luat? eu am intrabt la vreo 2 farmacii si nu aveau decat la fiole (5 roni fiola);

36+

1. In sectorul in care declari nasterea copilului depui si actele pt trusou, alocatie etc. Daca tu si sotul aveti adrese diferite, cred ca trebuie ceva numita negatie de la domiciliul unde nu depuneti actele. Mai concret iti pot raspunde cei de la forumul legislativ sau cauta pe net telefonul de la asistentele sociale din sectorul resprectiv si intreaba direct la sursa.
2 eu am clorura de sodiu la jumatate de litru, e ser fiziologic cu alta palarie si costa numai 3 lei

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Dandusace facusi?...te-ai impiedicasi? eu daaaa... m-am intepenit de tot m-ai bine zis

Mamiseli cat tre sa mai poarte Miruna cizmulitele?

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Si eu m-am impiedicat bre. Cheful vine mancand, ei, intelegeti voi.

Cizmele le poarta cat zice dr. Mergem in fiecare saptamana la control, o vede, ii mai da 7 zile de gips. Se observa imbunatatire la forma piciorului. Sper sa scapam cat mai repede ca e greu si pt ea.

Pozele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

mai fetelor am si eu o intrebare, dar sa nu radeti de mine,
eu ii dau lui bb picaturi pt colici de trei ori pe zi , adica la 8 ore, zi intelegand 24 de ore.Sau ar trebui sa-i dau doar ziua, nu si noaptea?
voi cum procedati?

Mari - mamica fericita de Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Eu ii dau numai ziua, ultima tura cam pe la 8-9 seara ca sa aiba timp sa se screama apoi la nani. I-am dat noaptea numai cand nu ne mai puteam intelege cu ea, o data sau de doua ori.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ce chestie cu serul fiziologic... si mie de la cateva farmacii mi-au zis ca nu au decat la fiole, costa aprox. 20 RON cutia de 5 fiole... probabil vor sa-si vanda marfa cea mai scumpa. Noroc ca eu mai am din spital, mi-au dat asistentele. Cat priveste "stocarea" fiolelor desfacute, eu am tras in seringi mari, am astupat seringa cu acul aferent cu capac si asa se pastreaza steril. cand il folosesc, picur din seringa pe compresa sterila si gata. Asa am "furat" meserie din spital. La fel fac si cu solutia marina de desfundat nasul, ca am niste fiole de plastic fara dop... Trag in seringi de 1 ml, ca au varful mic si intra in nasucul bebeilor.

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

buna tuturor ; va urmarim acum la scutece

vreau sa va rog sa imi raspundeti si mie la 2 intrebari:

1. pe bb am inteles ca il declar la sectorul 6 de unde e spitalul Municipal; insa unde se depun actele pentru trusou, alocatie ? la sectorul unde am eu domiciliul? noi stam in sectorul 2 (eu am in buletin adresa de aici) dar sotul pe buletin are domiciliul in 3

2. ce fel de ser fiziologic ati luat? eu am intrabt la vreo 2 farmacii si nu aveau decat la fiole (5 roni fiola);

36+

1. In sectorul in care declari nasterea copilului depui si actele pt trusou, alocatie etc. Daca tu si sotul aveti adrese diferite, cred ca trebuie ceva numita negatie de la domiciliul unde nu depuneti actele. Mai concret iti pot raspunde cei de la forumul legislativ sau cauta pe net telefonul de la asistentele sociale din sectorul resprectiv si intreaba direct la sursa.
2 eu am clorura de sodiu la jumatate de litru, e ser fiziologic cu alta palarie si costa numai 3 lei

Pozele mele

manu
mamica de Anastasia si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza!

Cata_miky iti inteleg frustrarea...'sotul' meu e francez, ai lui catolici, el nu e botezat, cica l-au lasat pe el sa decida cand o fi mare si bineinteles ca barbat in toata regula nu mai vrea sa se boteze. La fel am avut mari discutii pe tema botezului la inceput, dar am castigat eu...si la fel isi dadea cu parerea sa facem cum zicea maica-sa, adica : hainutele lui bebe spalate de mana , s-o creada el!! sau sa le spele el la mana! dupa aia cat au fost socrii la noi ca e prea cald in casa pt bebe, sa mai oprim caldura, el a preluat imediat ideea, daaa e prea cald si a dat centrala la putere mai mica...si pe urma cica sa imbrac copilul mai gros pai de ce sa-l imbrac mai gros cand poa' sa fie mai multa caldura si copilul sa stea lejer. Atat l-am pisat la creieri pe al meu pana a facut ca mine...si mai multe exemple, dar eu sunt tar pe pozitie. De obicei las de la mine, dar cand e vorba de fi-miu, sunt ca o Leoaica...asta mi-e si zodia ...deci eu zic ca acolo undestii ca ai dreptate sa-ti impui pct de vedere, o sa va certati un pic, dar conteaza sa-i fie bine lui bebe.

Mariana dar incepi sa-i dai picaturi de colici lui bebe numai cand vezi ca are nu? poti sa i le dai si ziua si noaptea, nu e nici-o pb, eu cand vedeam ca are colici ii puneam picaturi in urmatoarele 3 biberoane care i le dadeam.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Apropo de "impiedicat"... am incercat si noi dar am o problema... ma ustura groaznic "acolo"... precizez ca am cezariana, deci locul nu e afectat de nastere. Ati mai patit careva?

manu
mamica de Anastasia si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Ginye eu nu stiu povestea de asta vara...insa am ajuns al concluzia ca barbati nu rezista la oboseala si stres ca noi. sunt mult mai slabi, acum am inteles de ce a facut Dumnezeu sa nastem noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

manumanu multumesc de pontul cu seringile!

Mergi la inceput