Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 26
babyzapi spune:
Mamiseli ma bucur ca sunt deja imbunatatiri cu piciorusele. Va doresc sa scapati cat mai repede de cizmulite
...se pare ca au fost ceva impiedicari aseara
...a fost seara sotilor satisfacuti
....
Manumanu pai n-ar prea trebui sa doara 'acolo', totusi sunt 3 posibilitati zic eu
: 1. 'incalzirea' de dinainte nu a fost atat cat trebuia
....2. Preludiu a fost suficient, dar erai cu gandul in alta parte, deci creierul tau nu participa....3.Nu ati mai prestat de ceva timp....daca e valabila una din ipostazele de mai sus atunci nu ai de ce sa-ti faci griji 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
leeloo5979 spune:
Aoleu Ginye...nu, nu din nou, ia-l incetisor si explica-i faptul ca ai nevoie de el mai mult decat oricand, si ca ii intelegi si oboseala, si nervii si frustrarile, dar sa se gandeasca si el ca si tu treci prin fix aceleasi stari, ca si tu esti om, si deci ar trebui sa aibe aceeasi consideratie pe care o ai si tu vis-a-vis de el!
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo
isaelena spune:
Babyzapi sunt si eu deacord cu tine: cand e vorba de bebei nosri tre sa fim niste Leoaice. ca e vorba de ei, si ei sunt pe primul loc...si la mine soacra isi cam da cu parerea, si eu o pun la punct, si pe toti care isi dau cu parerea la fel fac...diecare face ce crede ca e mai bine pentru copilul lui, asa fac si eu! si le inchid gura! ca de exemplu cica sa las fata sa planga cand plange sa nu o iau in brate, ca sa isi formeze plamani. I-am zis ca eu nu fca asa, ea cu barbata-miu asa a facut?
apoi a venit sambata in vizita, si mi-a zis ca daca fata nu plange noaptea de ce sa o schimb de scutec? ca ne stricam somnul(al meu si a lui barbata-miu). si i-am zis ca prefer sa imi sric somnul decat sa stea fata aproape 12 ore neschimbata, sa se opareasca...cine ea mai zis si asta? ce pe vremea cand eram noi mici cu scutec de finet, eram pisati 12 ore?
sau cand eram in spital si a facut fata icter se gandise ea sa vb cu alt medic de la alt spital sa vina sa vada fata sa isi dea cu parerea...i-am zis ca nici gand, cum sa vina aia sa verifice ce fac alti?
asa ca tre sa fim pe pozitie si sa le lsam opinile la ele acolo...ca ele au fost mamii acum 25-30 de ani, si lumea a mai evoluat.
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isaelena Ginye eu nu stiu povestea de asta vara...insa am ajuns al concluzia ca barbati nu rezista la oboseala si stres ca noi. sunt mult mai slabi, acum am inteles de ce a facut Dumnezeu sa nastem noi. |
Ca mare dreptate ai!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Ginye Doamne sper sa nu o luati de la capat...poate ca tu esti foarte puternica, poate tu nu te plangi de nimic si poate il intimidezi prin atitudinea ta...Doamne fereste nu dau vina pe tine pt ce i se intampla sotului, dar incerc sa inteleg de ce trece prin starile astea...sper sa fie totul bine...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
bertha spune:
Porumbita, spitalul Municipal e in sect 5, acolo trebuie sa declari bebelusul.
Manumanu, si la mine la fel, usturime si durere, si tot prin cezariana am nascut si eu. Nu inteleg de ce.![]()
Mamiseli si eu la fel, am o punga de solutie perfuzabila din care scot cu seringa.
Ginye, pupici lui Stefanut
Si tie, bineinteles. Poate bb e mai agitat pt ca te simte pe tine trista, incearca sa fii tare pt el.
Fetele din Bucuresti, revin cu intrebarea cu cerceii, v-am mai stresat o data, nu dati
In sfarsit ne-am cumparat cercelusi dar nu stiu unde sa merg cu ea sa-i dea gaurici. Pe net am gasit numai Medlife, dar mi se pare am scump, 90 lei, poate sunt eu i urma cu preturile. Stiu ca mai exista si alte cabinete, stie cineva pe unde?
Daca nu se grabea sa vina pe lume, avea cercelusii deja, ca in we ala trebuia sa-i cumparam, ii dadeam in maternitate si gata. De-aia nu trebuie sa lasi pe maine ce poti face azi.![]()
Si inca o intrebare: Ioana a crescut in prima luna 1kg, iar in urmatoarele 3 sapt doar 500g. Mananca si doarme f bine, face pipi, kk, arata f bine, e vioaie, mai exista vreun mancacios care nu pune prea mult pe el? Mie nu mi se pare ingrijorator, sa vedem ca va zice si dr...presimt ca nu-l bag in seama daca zice de completare.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
dandusa spune:
| citat din mesajul lui babyzapi se pare ca au fost ceva impiedicari aseara |
si nu numai...
beiiii,ma bucur ca v-am facut pofta
Familia stralucitoare
manumanu spune:
Fetelor, a folosit cineva centura postnatala de la CHICCO?
manu
mamica de Anastasia si Radu
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui leeloo5979 Aoleu Ginye...nu, nu din nou, ia-l incetisor si explica-i faptul ca ai nevoie de el mai mult decat oricand, si ca ii intelegi si oboseala, si nervii si frustrarile, dar sa se gandeasca si el ca si tu treci prin fix aceleasi stari, ca si tu esti om, si deci ar trebui sa aibe aceeasi consideratie pe care o ai si tu vis-a-vis de el! Leeloo Lacra a lui Damian http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo |
Am incercat, crede-ma! Ma uitam in ochii lui si nu-l recunosteam. Parca era alt om. Nici cand i-am zis ca avem cel mai de pret lucru pe care-l poate avea un om - Stefanut - nu a reactionat. Aproape ca mi-a ras in fata. Nu stiu cum sa-l mai iau. I-am zis ca-l simt departe si mi-a raspuns ca stie. Era ca un om nebun!
Scuze, fetelor, vb off topic.
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Isaelena sotul meu are in cap de la sine prostie : "sa lasi copilul sa planga sa nu il iei imediat in brate ca asociaza plansul cu imbratisatul si pe urma se invata in brate"
...i-am explicat clar ca si daca o fi sa vrea numai in brate eu o sa fiu aia care sa-l tina asa si ca nu-mi las copilul sa planga din cauza unor idei stupide. Ce, cand plang eu sta si se uita? nu! atunci de ce sa fie altfel cu bebe?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii