Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 27
bertha spune:
Ginye, mamica draga, nu te scuza, nu esti offtopic.
Nu trebuie sa vorbim numai despre colici, kk si biberoane. Starea psihica a mamicilor conteaza enorm. Sunt sigura ca si celelalte fete sunt de acord cu mine. Asa ca scrie ce vrei si daca vrei si te-om ajuta cu un sfat, o vorba buna, un umar de sprijin.
Orice ar fi, nu te consuma prea mult, stiu ca-i greu, dar fii tare pt baiat! Incearca sa-l ignori, poate trece mai repede daca nu-i dai atentie.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
dandusa spune:
Bertha,
asa sa faci,sa nu iei in seama dr,fii ferma si asculta-ti copilul!
Crinutei i-am pus cereci la 8 luni,am fost la medicul nostru de familie ,i-a facut cu aparatul si a durat fix 2 min,am platit doar cerceii vreo 200 de mii vechi.mai intreaba si la alte cabinete/prietene
Manumanu,
si eu cu cezariana,dar nu am simitt nici o arsura,incercati si cu lubrifiant,se poate sa fii si tu stresata/obosita...stiu cum e,numai la asta nu-ti sta capul
Carmendu,
incredibil cu colicii...
ser fiziologic,am luat la sticla mare de 500 ml,am bagat un ac inauntru si l-am lasat acolo,de cate ori am nevoie de ser,bag seringa si scot cat imi trebuie...mult mai ieftin
Familia stralucitoare
babyzapi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa si nu numai... beiiii,ma bucur ca v-am facut pofta Familia stralucitoare |
voi erati deja prin vestul salbatic 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008) Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
leeloo5979 spune:
Ginye, mai ia-l o data si spune-i sa iti povesteasca cam ce vrea el si cum vede el ca ar trebui sa decurga lucrurile ca sa iti faci o idee cam ce e in capil lui! Si pe urma...mai vedem cum faci, dar tu biata de tine nici macar nu ai idee de ce gandeste el acum....Doamne Doamne...nu imi vine a crede!!!
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo
babyzapi spune:
Da' capitol nou nu mai facem ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
bertha spune:
Dandusa, multumesc pt raspuns. Inteleg ca medicul vostru de familie avea pistol din ala? O sa intreb si eu la medicul meu. Nu stiu pe cine sa mai intreb, toate cunostintele mele au dat gauricile fetelor din maternitate si nici cabinete nu stiu, ca stam de putin timp in Bucuresti.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
leeloo5979 spune:
Sunteti niste obraznice...care va impiedicati care mai de care si ...si nu mai am cuvinte sa spun nimic. Evident ca se vede oftica si naduful, caci dragelor, sunt doua incercari esuate cu succes, pline de frustrari dar mai ales de durere din partea mea, se pare ca dr mea chiar m-a cusut nene, adica nu s-a incurcat.Si cand am vrut sa cumpar lubrifiant ...ah...nu, dl meu e pudic, cum o sa puna el asa ceva in cosul de cumparaturi...cum o sa scoata el asa ceva acolo, sa vada tanti de la casa ca el foloseste asa ceva si isi poate inchipui cine stie ce... Degeaba stai si explica-i, nu are de ce sa iti fie jena, esti insurat, esti cu nevasta, uite pun eu lubrifiantul in cos, si tot eu il scot pe banda la tanti, sa se uite tanti la mine intrebator...nu si nu...nu va mai zic, cu prezervativele la fel...of of of...vai si amar. Asa ca deocamdata sunt tot neimpiedicata, si chiar daca m-as impiedica, nu mai am sotul ala galant de pe vremuri...care sarea sa ajute o biata femeie (adicatelea eu) ...
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui manumanu Apropo de "impiedicat"... am incercat si noi dar am o problema... ma ustura groaznic "acolo"... precizez ca am cezariana, deci locul nu e afectat de nastere. Ati mai patit careva? ![]() manu mamica de Anastasia si Radu |
Eu. Nasol. Si eu tot cezariana. Am inteles ca se ingusteaza din cauza retragerii uterului si nici alunecarea nu mai e la fel. Incearca lubrifiant si preludiu prelungit.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
dandusa spune:
Babyzapi,
leoaica adevarata
,imi place cum te 'lupti' cu sotul tau pt confortul si nevoile lui Rafael,felicitarile mele
,esti o mamica tanara,cocheta,frumoasa...si minunata
Isaelena,
intelege-le si pe ele...,mama/soacra
gandeste-te ca ele vb din experienta lor si daca pe vremea aia asa se facea,asta stiu ele si asta impartasesc...,vor sa fie de folos...vor sa se implice,vor sa fie folositoare...
pe mama,am dat-o pe brazda usor...,pt ca am stat un an impreuna si pt ca eu sant f incapatanata cand vine vb de copii si educatia lor...,acum ma mandresc cu felul in care se comporta cu nepotii ei...probabil ca-si da seama cat de mult a gresit fata de copii si incearca sa fie o bunica minunata...si reuseste
cu soacra mea,este alta poveste...,este o femeie f de treaba,dar la fel de incapatanata ca mine
este f greu s-o fac sa inteleaga ca bb n-are nevoie de caciula la 20 de grade...,cum prinde ocazia se duce si-i acopera capul
...sau ii este greu sa scoata din vocabular amenintarile cu injectia si bau-bau,pt ca pe vremea ei...si "uite ca au crescut mari si sanatosi mintal"![]()
ce sa le faci?rabdare,spus punctul de vedere si tu fa ce stii mai bine

fuggg ca mi-a expirat pauza
Familia stralucitoare
isaelena spune:
Manumanu o prietna a folosit centura Chicco si a fost f multumita. Eu mi-amluat sana si nu am fost multumita.
Ginye stai linistita ca toate simtim uneori nevoia de a ne descarca! Deacord cu Bertha!
Babyzapi barbati astia au uneori niste idei. Noi am fost al un curs de bb si ne-a zis ca bebelusi nu pot simti rasfat pana la 6 luni, si atunci al meu o tine si el in brate..si cnad ne zice cienva sa nu o mai tinem in barte, i-o tranteste pe asta cu cursul!