Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 23
cata_myky spune:
i-am dat si cu lingurita dar abia daca ingite 2 lingurite pline.eu il pacalesc putin cind ii dau D3 ca il pun in lg si ii pun ceai sa o dizolve.
mai asa trag si eu speranta ca mai are 2 sap si face 3 luni si scapam,ca asa scrie la carte da acum io stiu.
trec astea si vin altele,dintii...dar macar la dinti am ce sa ii fac,sun geluri pt gingii care amelioreaza durerea.acum nu am ce sa ii fac,nu pot si pling cu el.are momente cin urla si ii curg lacrimile ca la un copil mare si suspina.plinge pina se face grena la fata,va dati seama ca imi vine sa urlu.pacatu meu ca nu am intrebat-o pe prietena mea cum se numesc picaturile care se dau pe reteta.cica sunt foarte puternice si nu prea le dau dr.dar aflu.stiu ca ea i-a dat si dupa o sapt nu a mai avut probleme
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Carmendu, cu asa bb cuminte eu zic sa va ganditiin urmatorul an sa treceti in nou la treaba, puisorii de la frigider poate ca de abia asteapta sa se cuibareasca la mami. |
otilia- peste vreo 2 ani. incercam intai natural si daca nu tine, ne aprovizionam de la congelator.
| Alra, nasol ce povestesti, cu frunze de varza ai incercat? Ca la mine au facut minuni, le-am pus pe post de comprese reci. N-am facut niciodata mastita si zau daca stiu ce sfaturi sa dau. |
otilia- ii trimit eu alrei niste varza de bruxelles
multa sanatate fetelor. imi pare rau pentru toate fetele care se lupta cu spaima tzatzelor.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2007pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
cata_myky spune:
Chris nu bea nici lapte de la tzti cu bibe,ce sa mai.
off,ca mai sunt atitea pe care tre sa le tragem,dar asta e.vorba maicamii ,
ti-a placut acu ce va plingeti(eu si iubi)
carmendu spune:
mai fetelor, voi va plangeti ca bebelusii vostri au coloci. sa va spun eu ce mi se intampla mie de vreo 2 saptamani. cred ca EU am colici.citisem undeva ca cica daca nu face copilul, face mama. aiurea. babisme, zic eu. si totusi, cred ca am colici. crampe, gaze, dureri ingrozitoare. seara si noaptea. da' ce dureri, frate. si nu trec cu nimic. am luat si cateva picaturi de infacol (cred ca si-ar fi facut efectul cu vreo 3 sticlute
),am luat carbune, am baut ceaiuri....nimic. doare rau. daca asta e durerea pe care o simt bebeii, atunci e nasoala, credeti-ma.
eu barem nu plang.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
cata_myky spune:
carmendu-nu sunt babisme,am mai auzit si eu ca daca nu face BB face mama.si cred ca asa e.nici nu imi inchipui cum e pt ei micutzi.noi macar suportam mai bine durerile
anca_27 spune:
Of, cum le-as face eu in locul ei... Mariana, a mers si la noi cu uscatorul vreo 10 min, dac-as avea unu de ala vechi, care sa dea caldura incet, e prea puternic asta, oricat de departe l-as tine se supraincalzeste, toata era transpirata. La inceput a tacut, poate de la zgomot. Acum s-a linistit, in brate si iar cu sare calda pe burti, Doamne da s-adoarma
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
carmendu spune:
| citat din mesajul lui cata_myky carmendu-am citit povestea nasterii lui Victor,foarte frumoasa. faza cu taticul |
ma, tu n-ai somn!?!?

carmen
cata_myky spune:
nu ca doarme cupilu si eu m-am plictisit de discutia despre masini care o indruga iubi,el vorbeste si eu doar aprob,dar citesc pe forum.ce rea sunt
carmendu spune:
| citat din mesajul lui anca_27 . Acum s-a linistit, in brate si iar cu sare calda pe burti, Doamne da s-adoarma ![]() |
eu am cumparat de la sensiblu o perna de gel shiffa pack pe care o bag la microunde 45 de secunde sa i-o pun pe burtik. e foarte buna. e moale si calda. uneori ii incalzesc cu ea locul din pat, inainte sa il culc.
carmen

faza cu taticul