Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

mariana28-eu ii dau sera ca atunci incep sa isi faca de cap,i-am mai dat si eu noaptea daca vedeam ca nu se linisteste dar nu cred ca e o regula cind sa ii dai.in rest eu ii fac masaj pe burtica cu mina in sensul acelor de ceasornic si il ajuta sa elimine gazele,si mai folosesc o perna din simburi de cires incalzita la microunde si sa stiti ca functioneaza.adoarme repede si nu mai plinge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mariana, eu i-am dat acum de exemplu, ii mai dau dimineata pe la 8 si dupa-masa la 4. Nu prea au efect, iar urmeaza noapte alba pana pe la 2-3, insa fara e si mai crunt.
Cata-myky, eu am incercat cu sare calda dar tot fara efect. Mi se rupe sufletul cand o vad cum se chinuie. Nici cu ceai, cu nimic

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

ce ceaiuri frate ca nu tine.cel putin nu la noi.eu am mai incerat si altceva.imi fac eu si beau ceai de fenicul si chimen ,sa vedem daca functioneaza.abia de 2 zile beau

Mergi la inceput

Da, dar feniculul stimuleaza lactatia si chimenul constipa. Lapte am cat cuprinde si inca ma lupt cu fisurile anale si sa tin constipatia sub control. Am baut si eu ceai de chimen dar m-am rezolvat si mai bine decat am fost...

_

Mergi la inceput

pai uite de ex eu am luat de la Hipp ceai de fenicul pt baby.al meu cupil nu bea cu biberonul si atunci nu am de cit sa il beau eu.lapte am si eu slava domnului,ca are la 2,5 luni 4740gr,eu totusi beau poate ii face bine.despre chimen nu stiam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007
Fetelor cu cezariana voi va simtiti burtica, adica locul unde e operatia...ca io nu simt nici operatia si nici un pic mai sus...oi fi devenit nesimtita

nici eu nu simt operati. e ...parca o senzatie de amorteala. uneori ma mai mananca, ma scarpin, da' parca nu simt unde ma scarpin.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Si daca ii dai cu lingurita? Sara bea cu bibe doar daca e lapte de tzitzi cand sunt eu iesita, in rest nimic. Asa ca folosim lingurita.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Cata miki, Anca si la noi noapte lunga din cauza colicilor
. Mi-e mila de el mititelu' cand il vad cum se strange de burtica, nu il lasa sa doarma...Am incercat fel de fel de siropuri, tot mana calda si uscatorul de par functioneaza pe moment. Siropuri, picaturi si ceiuri nustiu ce sa mai incerc ca nu mai am incredere in nici unul. sa treaca lunile astea si sa scape de colicile astea rele.

O noapte cat mai usoara!

Mari - mamica fericita de Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

in zona operatiei eu simt pielea sensibila si niste furnicaturi daca ma ating.mai nasol e la epilat ca e o senzatie tare rea.ine ca stiu ca mai sunt si alte fete cu aceeasi problema si nu sunt eu defecta

Mergi la inceput

Acum e iar la tzitzi, cu sare pe burtica... Cate luni mai avem? Apoi vin dintii

_

Mergi la inceput