Cozonacei de noiembrie decembrie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Miky Si eu ii fac baita zilnic din aceleasi motive ca si Alra, ritualul inainte de nani.

Bertha

Mariana bebe meu de la nastere si pana acum a papat exclusiv lapte praf si la fel ca bebe tau, papa la fiecare masa ca haplea si se ineca mereu, atat de tare incat nu mai putea respira si de cateva ori se si invinetise la fata de mi-a stat inima...imi era frica sa-i mai dau sa pape...te inteleg perfect, am trecut prin aceleasi stari si panici ca si tine...ce sa-ti zic?...incearca sa-l tii pe bebe un pic mai ridicat cand papa, sa-i alunece lapticul mai usor in stomacel. si sper sa scapi repede de problemuta asta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Fetelor ce active am fost azi, am scris un capitol intreg, se vede ca abia asteptam toate mutarea la Scutece.
Eu gata ma duc la nani, sunt obosita dupa prestatia de mai devreme ceea ce va doresc si voua ...si daca ma supar...mai imi tavalesc sotul o data ...da' lasa...nu ma mai supar

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Nasoala rau senzatia asta cu burtica...Am burtiera, ca nu s-a retras burtica de tot...ma gandesc ce sa-mi cumpar pt botez, ca trebuie ceva larg pe burta si fund
Ce m-as mai impiedica si eu, dar parca ma tine cevadar si cand m-oi impiedica, la botez....cred ca raman intepenita...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Miky Si eu ii fac baita zilnic din aceleasi motive ca si Alra, ritualul inainte de nani.

care ritual ei nu il inteleg inca sau nu au neaparat nevoie de el, insa cand or fi mai mari si le va fi necesar il vor avea deja bine impamantenit si nu va fi nevoie sa ii mai obisnuim cu ceva nou (opinie personala - la laura a tinut figura)

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

si eu tot ca ritual de nani il spal pe BB,dar na acu cica nu e bine si sa nu ii mai fac in fiecare seara.sa vedeti chin sa imi conving consoarta de acum sa ii facem baita in fiecare seara,ca el e genul care daca zice dr asa e si nu comentam.
mai ca imi zice ca poate are problema asta cu pielicica asa uscata si din cauza ca fumez eu.pai ce treaba are?off ca nu stiu ce sa mai zic.si mai sunt si suparata ca nu i-au dat nimic si nu i-au facut nici un fel de test la spital,iar mai devreme iar a facut kk cu singe,si parca e si mai mullt decit de dimineata.unde sa ma mai duc,ca nu stiu.
daca ar fi avut macar 3,5 luni ii dadeam un pic de zeama de orez dar asa,nu pot,si nu mai pot de mila lui ce se chinuie cu burtik

Mergi la inceput

asa e alra ei nu inteleg ca noi avem de furca mai tirziu si cu cit ii obisnuim mai din timp cu ceva e mai usor apoi.
ca si cu nu ii da ceai ca nu are nevoie ca papa sin .si multe altele de care ma lovesc de cind il am pe chris.
de exemplu pentru iubi botezul nu e important si ar fi de preferat sa nu il botezamda ce eu amgaz?imi botez copilul oricum ar fi.va fi cam maricel dar asta e inca nu a iesit pasaportul sa pot pleca la romanica.
si acum ma chinui sa il adorm desi e ora lui de baita si e asa agitat de nu stiu ce sa facm-am saturat de ideile astora de aici.
mai ca a citil al meu pe un site ca cica sa nu maninc eu ceapa ca daia are BB asa dureri de burtik,dar sa maninc chimen ca ii face bine.si uite tupeu dece imi pune in mincare chimen.pai sa manince el ca eu nu pot .si nu va mai spun ca matusisa ii zisese sa il curat in gurita pe BB cu miere pe o coada de lingura
pai cum sa ii dau miere frate ca e interzis pina la un an,eu nu ii bag degetu meu in gurita dar coada de la lingura.si el imi zice ca da ,mai bine ii dai chimicale decit sa faci cum zice matusa.
e na spuneti si voi.
nu e asa grozav cin partenerii fac parte din culturi diferite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Si noi facem baita la 2 zile si de cate ori face kk - o data pe zi sau la 2 zile, dar nu pe cap. Si masaj ii fac tot la 2 zile inainte de baie. dar veau sa va spun ca bb are o energie dupa baie...incerc sa-i fac baie mai devreme ca sa adoarma si el pe la 12 noptea.

Mari - mamica fericita de Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

madutza merci de raspuns;

anca_27 dar fiola aia o lasi deschisa? sau se termina la o utilizare?

O las deschisa pana se termina.

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

se gasesc in farmacii fiole de plastic cu ser fiziologic si capacul se pune inapoi daca nu il folosesti pe tot.este un produs frantuzesc,iar cutia este albastra si inauntru sunt 18 fiole,nu stiu pretull ca eu l-am primit de la ai mei prin posta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

mai fetelor am si eu o intrebare, dar sa nu radeti de mine,
eu ii dau lui bb picaturi pt colici de trei ori pe zi , adica la 8 ore, zi intelegand 24 de ore.Sau ar trebui sa-i dau doar ziua, nu si noaptea?
voi cum procedati?

Mari - mamica fericita de Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput