Scorpiutze minunate *64* Emma, si noi te iubim !
Raspunsuri - Pagina 17
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
va doresc o saptamana frumoasa si numai bine.
Astrele spun:
Este o zi minunata in care poti incheia contracte importante.
Iei decizii cu privire la viitorul tau si iti faci planuri. Este bine sa analizezi aspectele deciziilor tale din toate unghiurile. Nu este bine sa te pripesti.
Profita de invitatia unei prietene si iesi la o plimbare in aer liber. Vei avea energie si te vei simti mult mai bine.
Mira ma bucur ca v-ati distrat si recreeat;
Nina
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ana68 spune:
'Neata fetelor...
Noi am stat prin casa zilele astea...pe fuga la ceva cumparaturi cu d-ale gurii sambata,oleaca de vizita si acasa.Duminica asisderea...doar o ora de plimbat in jurul blocului.Marius a ramas de vineri fara glas,cu amigdale umflate si toata suita racelii dupa el...asa ca am stat la dos.In rest bine si in parametre.
Mina,ai dreptate si vad ca si tu ai observat si sintetizat situatia zilelor noastre la modul cel mai concret si corect.Asa este,ni se rupe sufletul,insa am impresia ca se merge pe ideea : "multi si prosti".Nu vreau sa avansez expresia ca cei ce sunt proaspeti iesiti de pe bancile scolilor sunt prosti,ci doar lipsiti de experienta.Si atunci fac ce li se spune si danseaza cum li se canta.Ce nevoie are un patron sau stiu eu ce sef de un salariat care sa-l corecteze si sa-l aduca in spiritul legii,cand toti sunt pusi in ziua de azi pe tras tunuri si pe castiguri rapide si,mari si poate ilegale?Asa ca...cu ai batrani la gunoi...hai cu hei rupul pe ai tineri si multi.Cum spunea o colega de a mea:"parca vad ca in 10-15 ani vor veni generatiile tinere sa ceara reinstaurarea comunismului,ca au auzit ca se traia mai bine atunci si toti aveau de lucru".Nu ca mi-as dori comunismul,nu...ci o societate echitabila,in care dreptatea sa fie impartita cumva egal.Visez mult,este?
Nina....sa ai sanatate!Am observat:cum da putin caldura,cum colcaie virusii...ai grija de tine!
Mira,felicitari schiorului David!Cred ca tare mandru este de performanta lui!Cum e Daria?Si-a revenit cu raceala?May,uite ca foamea pana la urma are si o fateta buna,ca au ajuns copilutii tai hamesiti acasa,de ti-au golit camara....Sa va fie de bine de vacanta!
Gabriella...Sa va aiva Domnul in paza lui si multa tarie si putere iti doresc!
Fetele,sa aveti o saptamana cat mai buna...pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Anina_n spune:
Gabi, ce faceti ?
Ana, insanatosire grabnica lui Marius !
Vezi, de ce iubesc iernile friguroase si de ce nu ma plang de frig, eu ? Alunga virusii, e clar !
Daca e prea cald, iarna, nu ma simt comfortabil in geaca mea cea groasa si uite asa, ma prinde si pe mine tzara de raceala.
Mi-am revenit, gata ! Noroc, ca am prins weekend-ul, sa ma refac.
Chiar am avut un weekend relaxant.
Celelalte scorpiutze pe unde sunteti, ce faceti ?
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
mina spune:
Ai dreptate, Nina. Eu ca sa fiu confortabila iarna as umbla in tricou pe sub geaca iar daca-mi pui fular ma sufooooc. Ei, pe caldurile astea ce ne facem? Mai ales daca am si intalniri?
Dai geaca jos si esti in tricou...la birou mai merge, ca si colegii, rad cat rad dar daca-i ignori se plictisesc....Dar la intalniri? pe d'asupra palton helegant, pe dedesubt bluzita....trebe macar un sacou, ceva....si ferea Dzeu sa merg mai repede ca ajung fleasca. Grele vremuri, va zic io!
Ana, cei proaspat iesiti de pe bancile scolilor nu-s lipsiti de experienta, ci de educatie. Fara suparare, daca s-o supara cineva! Ca daca ar avea educatia necesara, ar sti ca inainte sa ceri bani multi tre sa dovedesti ca ii meriti, si ca daca nu ai desfasurat in viata ta o activitate, tre sa o inveti. Si, ca tot veni vorba, ar manifesta mai mult respect pentru cei de la care au ce invata.
Hai va pup si zi frumoasa!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n [font=Comic Sans MS][navy]Gabi, ce faceti ? |
Am fost de mi-am ridicat rezultatele la analizele de trimestru 3,sunt cateva valori mai ridicate si CA putin scazut...asistem=nta respectiva a spus ca-i ok tinand cont ca-s .
Maine merg cu ele la dr de fam si fac si vaccinul antitetanic si ma uit si dupa patutz sa vad cum si daca putem cumpara unul nou sau sa cautam un sh....vom vedea
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
monica-elizabet spune:
scorpiutele sa ma iertati ca n-am mai intrat pe-aici, zilele astea am fost ocupata cu ziua sotului musafiri...dus adus bunica de la tzara...
ma rog sa fie bine pentru tatal gabitei si sa fiti sanatoase toate si mai ales copilashii
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Ana68 spune:
Saluti dragelor...noi suntem in regula,va doresc o zi minunata si sa auzim de bine!Pupici.
Album pi casa
mina spune:
Salut.
Si eu pe aici, acu dau cu nasul de cafea, ca pana acum am alergat prin oras.
Va pup, s'aveti o zi cu soare (ei, da, nu e pe aici, dar stiti voi....)
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Anina_n spune:
, fete minunate !
Am fost plecata cu Cristina, la analize, controlul periodic si dupa insulina pt. urmatoarele 3 luni si mai am de tras o fuga dupa rezultate. Dar 3 luni stam linistite, nu mai avem treaba cu astea.
E o zi innourata si friguroasa, la noi. Cred ca mai avem zile de iarna, ca e abia inceputul lui februarie.
Gabi, sanatate si sarcina usoara in continuare !
Sper ca ai trecut usor peste vaccinul de azi.
Monica, sa-ti traiasca consortul multi ani, sanatos si fericit, alaturi de voi 3, minunile din viata lui !
Ana, cum mai e Marius ?
Mina, nu dai si tu o ? Mie cu lapte imi place.
Mira, ce fac hamesitii mici ?
Adriana, voi ce faceti ? Razvan ?
Gabriella, pentru tatal tau !
O zi faina in continuare, tuturor !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n , fete minunate ! Am fost plecata cu Cristina, la analize, controlul periodic si dupa insulina pt. urmatoarele 3 luni si mai am de tras o fuga dupa rezultate. Dar 3 luni stam linistite, nu mai avem treaba cu astea. E o zi innourata si friguroasa, la noi. Cred ca mai avem zile de iarna, ca e abia inceputul lui februarie. Gabi, sanatate si sarcina usoara in continuare ! Sper ca ai trecut usor peste vaccinul de azi. Monica, sa-ti traiasca consortul multi ani, sanatos si fericit, alaturi de voi 3, minunile din viata lui ! Ana, cum mai e Marius ? Mina, nu dai si tu o ? Mie cu lapte imi place. Mira, ce fac hamesitii mici ? Adriana, voi ce faceti ? Razvan ? Gabriella, pentru tatal tau ! O zi faina in continuare, tuturor ! Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13. Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn |
Nina,multam' de intrebare,e pe revenitelea...nu-l mai doare gatul,insa tot mai gajaie un pic...ii trece!
Bine ca ati mers la control si toate-s bune cu Cristinica...Va pup!
Album pi casa