Scorpiutze minunate *64* Emma, si noi te iubim !
Raspunsuri - Pagina 18
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
ne-am intors de la CT.
Am vazut si BB la eco,se pare ca pana la urma se aseaza cum trebuie ,adica cu capul in jos,Acum il are spre zona inghinala de aceea nu prea pot merge.Ar trebui sa iau Ca si sa incerc sa-mi mentin anemia sa nu intre in picaj.
Am facut vaccinul care trebuie repetata peste o luna,in greutate am inceput sa iau(acum am 15 kg luate),dar toate pe si in burtika.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
nastasie spune:
nina, si noi pe aici.razvan e mai bine.e in vacanta.asa ca de aia intru mai rar.azi mi-au dat liber sa mai lucrez si sa ma duc un pic la coafor.m-am facut suvite blonde.ma vopsisem acum o sapatamana saten si mi-a casunat pe suvite.asa ca am dat repede fuga.
in rest, nimic nou.incerc sa lucrez cat e razvan dar cu greu reusesc.oricum sunt un PIC mai lejera.asa ca de aia l-am si tinut acasa sapt asta.
va pup pe toate.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
scorpiutele
nina, multumim ma bucur ca totul e bine cu cristinuca
dodo, bravo...super...ma bucur ca totul se aranjeaza, sarcina usoara in continuare si si tie si lui bogdanici
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Anina_n spune:
Buna seara, fete minunate !
Da, e bine Cristina, dar intotdeauna e loc de mai bine. Ma refer la diabetul ei.
Iarna e mai greu de mentinut cu glicemii bune, ca ne lipseste miscarea. Hemoglobina glicozilata(media glicemiilor din ultimele 3 luni) i-a iesit 8,1 si ar trebuie sa fie sub 8, la varsta ei.
Nu ma mir, ca am avut ceva probleme iarna asta, cand glicemiile se incapatanau sa stea mai sus, mai ales peste noapte.
Sper ca, pana in luna mai, cand mergem la Buzias(si repetam aceasta analiza), sa gestionam mai bine diabetul Cristinei.
Ana, crezi ca vei fi disponibila pentru noi, in luna mai, sa ne iei din gara si sa ne duci la Buzias ? Si viceversa, dupa 1 saptamana ?
Refacerea usoara lui Marius, pe mai departe !
Luanei si tie, of course !
Gabi, ai grija de tine !
Ai primit suplimente de fier si calciu ?
WOW, din semnatura ta, inteleg ca s-ar putea sa se ascunda un bb roz la tine in burtica ?
Adriana, si eu m-am vopsit sapt. trecuta, dar tot cu maron irizant.
Hai cu poze, sa te vedem cu suvitze !
Apropo, de poze ! Ti-a sosit covorul portocaliu ? Ca poze cu el n-am vazut.
Se bucura Razvan ca sta acasa cu tine ?
Monica, vacanta cat mai faina in continuare ! copilasii si pe tine, bine-nteles !
O seara placuta in continuare ! Pe maine, fete dragi !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n Gabi, ai grija de tine ! Ai primit suplimente de fier si calciu ? WOW, din semnatura ta, inteleg ca s-ar putea sa se ascunda un bb roz la tine in burtica ? |
Mi-au fost indicate,caci gratuit nu se mai da nimic pentru ...dar sincer nu-mi permit sa-mi cumpar[;(]
Da se poate sa fie fetita ...azi a ametita cautand "cuc" si nu a gasit
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
monica-elizabet spune:
dodo ce draguta ai fost...cu cautarea cucului
nina, multumim din suflet
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Ana68 spune:
'Neata fetele...
Dodolica,bine ca bebe este bine si se dezvolta asa cum scrie la carte.Doamne ajuta!Si asa zici?Ca n-ai vazut cucu?Esti totala...
Adriana...pupam Razvanelu' ca argintul viu si tie spor la treburi.Cum iti sta suvitzata?
Ninocika...totusi 8,1 nu e o valoare exagerat de mare,zic eu in naivitatea si necunostinta mea in ale diabetului...Cred eu ca Kiki e aceeasi copiluta vioaie si plina de viata,nazdravana si ghidusa.
Multam' de urarea pentru Marius...cum ziceam:drac mort n-ai vazut,asa ca e ok...isi intra in parametrii cu viteza luminii.Cat despre luna Mai,numai cand ajungeti sa stiu...
Monica...cum ati petrecut de ziua sotului tau?Btw,la multi ani cu intarziere!
Mina...subscriu la cele scrise de tine...sanatosi sa fim!
Fetele dragele...noi pe aceeasi linie de plutire...framantari multe cu jobul,bine ca am liniste si fericire acasa,un barbat cum nu credeam ca o sa gasesc pe lumea asta si doi copilasi tembeli si sanatosi,de care mi-s tare mandra(nu ca mamica lor ar fi mai breaza).Cu Dumnezeu inainte!
Va pup si va doresc o zi cat mai buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
monica-elizabet spune:
scorpiutele pe ziuza de azi
anutza, multumim
a fost tot familionul prezent ne-am distrat tare fain
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Anina_n spune:
Ziua buna, fete dragi !
Ana, , asa e, nu e mult dar se poate si mai bine. Cristina e aceeasi nazdravana, plina de viata si ghidusa, cum bine zici. Numai ca diabetul nu doare, nu acum, ci peste ani si ani, daca nu e gestionat cum trebuie.
Stiti voi, ca am mai pomenit pe aici, e ca mersul pe sarma.
Ok, atunci, iti dau de stire cand se apropie data sosirii in gara din Temesvar.
Ce face, Alex ? Se gandeste la ziua lui ? Ca la mine, Medeea deja si-a facut lista cu invitati si pregateste invitatiile.
Luana cum suporta mersul la gradi, in vacanta ?
Imi place ca nu lasi ca problemele de la serviciu sa-ti afecteze echilibru interior. Asa gandesc si eu, sa ne bucuram de ceea ce avem si nu sa stam bosumflati si ursuzi pentru ce puteam avea in plus.
Gabi, uf...te-as ajuta daca as putea !
Ce surpriza frumoasa ar fi sa aveti si o printesa pe langa cavalerul de acasa !
Monica, asa fugitiva esti in vacanta ?
Sanatosi sa fiti, sa va puteti bucura in voie de aceasta vacanta !
Mina, ce faci, prin oras ?
Cum ti-s baietii ? Sper ca mai bine !
O zi cat mai faina, fetelor !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
mina spune:
salut, fetili ! o maaare mare fierbinte si aromata de la mine ! Nina, pentru dvs in mod special cu lapte ca si mie idem imi place ;)
Aicea mi-s, cu parul in vant venita evident de la o intalnire :D
Dodo, bravo ca s-a intors puiul, ai grija de tine si nu te rusina cu kg ca le dai tu jos, dupa aia .
Ana, mi-o placut tare caracterizarea tembelutzilor sanatosi ... credeam ca mi-s singura mamica ce-si alinta puiul cu fraieru mamii si tembelutzu-iote-la el cum face . Da, dom'ne, sanatate ca e mai buna ca toate, eu cand suntem bolnavi simt c-as da orice sa fim sanatosi ca dupa aia depinde de mine sa fac eforturi sa-mi iasa ce-mi propun (in fine, is optimista da e bun in teorie). Dar daca nu esti sanatos.....
Nina, apropos de ce zici tu, am citit de curand o maxima (cugetare, ce o fi fost) care se potriveste foarte bine: "solutia sa treci peste dezamagiri este sa te focusezi pe ce ai, nu pe ce ai fi putut avea....". Stiu ca si mie mi se potrivea in momentul ala
Adriana, bravo pentru vopseala! Io am un par dificil si mi-s o putoareeeee...legata ar trebui sa fiu dusa la coafor. Au inceput sa iasa firele albe dar inca ma incurajez ca-mi dau un aer insolit...ca daca ma apuc de vopselie belea, imi creste repede parul si parca vaz ca stau numa in trei culori cunosc pe lume in cap.
Nu va mai zic ca nu m-am invrednicit sa imi re-fac ochelarii...rusine, dati cu rosii!
Va pup si ma pun pe munci ca vorba aia, munca l-a facut pe om, alfel statea maimuta fericita si-n ziua de azi......
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it