Scorpiutze minunate *64* Emma, si noi te iubim !
Raspunsuri - Pagina 16
monica-elizabet spune:
pe toate si va doresc un we fain
multa sanatate pentru toata lumea
Doamne ajuta!
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
gabriella1 spune:
sunt aici,si "va citesc ".Dar nu mai am putere ptr nimic.
Viata mea e la rascruce de drumuri iar gandul e la Dumnezeu ,implorandu-L sa-mi mai vad tatal inca o zi !E cumplit si nu ma mai pot regasi.
Va doresc Sanatate !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
O zi frumoasa va doresc si numai bine!
Poftiti la si .
Ieri am avut musafiri tata si d-na Mimi,tot ieri s-au intors la Braila caci azi merg in petit pentru fratele meu vitreg.
Astrele spun:
Invata din greselile din trecut si asigura-te ca iei cele mai bune decizii.
Consulta-te cu o persoana de incredere care poate avea mai multa experienta.
PS:
-Gabi sunt alaturi de tine
-din pacate la odiseea mea a aparut primul ingerasDumnezeu s-o odihneasca in pace!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Anina_n spune:
Buna seara, fete minunate !
Eu sunt cu urechile la Eurovision si cu ochii pe aici, pe DC.
Gabriella, sunt alaturi de tine !
Fii tare, tatal tau are nevoie de tine, puternica, langa el !
Monica, Gabi si restul fetelor minunate, un weekend cat mai fain, in continuare !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
nastasie spune:
gabriella, te rog din suflet sa fii tare.fetele au dreptate.tatal tau are nevoie de tine sa fii tare.suntem alaturi de tine.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
o duminica frumoasa si numai bine.
Astrele spun:
Dedica aceasta zi relaxarii si timpului petrecut alaturi de iubitul tau.
O cina romantica in doi poate fi modalitatea prin care sa te detasezi de probleme tale si sa iti planifici viitorul.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mina spune:
Salut!
Gabriela,fruntea sus. Numai cu greu imi pot imagina prin ce treci insa stiu sigur ca, in aceste conditii, ceea ce poti face si are efect sigur, este sa fii tare pentru tatal tau. Am considerat intotdeauana (si nu ma va convinge nimeni de contrariul) ca oricat de rea e o boala, un om care te incurajeaza e mai important chiar si decat medicamentele. Suntem alaturi de tine
Nina, multumesc de urari! Eu sunt bine ... in fine, am eu o vorba nu tocmai vesela : "cat nu cad, nu zac si nu necesit ingrijire,tot e bine!". Stii si tu cum e, cand ceilalti zac, mai ai loc sa fii altfel decat bine? Mi-s nitel depresata ca din toamna si pana acu s-au tintu snur cu cate ceva probleme baietii mei, de-mi vine sa ii dau afara in ploaie dar speram in vremuri mai bune.
De ex azi dim m-am certat cu vizigotu' pe o chestie banala si discutia s-a incheiat cu el urland cu lacrimi de crocodil "pe mine in casa asta nu ma asculta nimeni niciodataaaaaaaaaaaa".... Satisfactiile unui parinte sunt intotdeauna noi si nu au margini nu e asa? ... speram sa astepte cu crizele de adolescent neinteles inca vreo cativa ani dar te pui cu noua generatie?
Tu pune mana si baga ceva cu echinacea si, sa nu razi, multa ceapa si usturoi. Eu care-s imuna la antibiotice, cam asa scap de belele cand racesc.
In completarea tuturor surselor de buna dispozitie, azi am mai constatat si ca-s restanta cu temele la un curs de PR de-l fac, ca m-a gasit invatatura la batranete....
Ana, eu credeam ca de la gradi doar cu virusi de raceala imi vine...de acu sa ma tem si de conjunctivita....? Of. Cum ziceam, satisfactiile unui parinte ....
Mi-au dat lacrimile cand am cetit ce spuneai despre diferenta de varsta intre cine munceste si cine decide soarta celor ce muncesc. Este revoltator.
Ma uit acum la soacra-mea,dupa ce si-a petrecut practic viata intr-o companie de asigurari, acum traieste cu frica in san ca daca e sub plafonul de incasari intr-o luna intra pe lista celor "sub performanta". Plus ca au inceput sa ii cheme si in we (cam 2 we pe luna) sa stea zi lumina cate 1-2 persoane acolo ca poate vine cetateanu sa faca asigurari. Si asta se intampla numai celor din segmentul peste 50 ani, care nu prea au incotro sa se indrepte daca-si dau demisia sau sunt concediati. .... n-am cuvinte!
Acuma nu ca ma dau eu haiduc sau revolutionar ne-inteles...dar societatea asta a noastra are o problema cu pretuirea muncii...incepand de la situatii de genul celei in care te afli tu, si terminan cu situatia prin care am trecut eu asta vara cand nu am reusit sa angajez pe nimeni ca "ce e aia, sa mi se faca observatie la fiecare greseala???". Respectul pentru munca, munca proprie si a altora, e discutabil...spre inexistent..... D'aia am zis ca urmatoru anunt de angajare va suna asa: Caut oameni seriosi cu bun simt si chef de munca!....Ca restul se invata....
Na,ca mi-am varsat oful aici...ca de vaietele mele aveati voi nevoie .... Ma intorc la lectia mea restanta si la plodul care trage de mine sa facem ordine ca nu mai suporta "debandada din casa asta"....
va pup si we minunat in continuare va doresc
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Anina_n spune:
Mina, nu prea racesc, eu, dar de data asta m-a prins rau ca am ajuns la Ospen, altfel nu-mi trecea. Si-l impart cu omu' meu, care pare sa prinda o sinuzita.
Uite ca ne-a luat si pe noi, deodata.
Mi-am luat si vit. C cu propolis si echinaceea, ca n-am mai luat din toamna. Si chiar imi place si e bun si pentru afectiuni ale gatului, nu doar pentru intarirea sistemului imunitar.
Ce scump e Matei cu vorbele lui !
Cat despre rasplatirea pe masura a valorilor la noi in tara...pauza. Poate in alta tara, ca si Busuioc, sa li se recunoasca valoarea unora.
Eu am noroc, ca sunt doar eu si sefu' la firma lui. Deja mi-a zis ca in formula asta vom merge pana la pensie, daca nu vreau sa plec de la el.
E mic salariu, dar intr-un oras mic, decat nimic e bine si atat. Plus ca e intelegator cu diabetul Cristinei si ma pot invoi ori de cate ori e nevoie.
Sanatate si spor in toate, iti doresc !
Adriana, Gabi, o duminica cat mai faina, in continuare si voua !
La noi e soare, iesim la plimbare...
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
miraklucker spune:
Buna seara fete dragi!!
Noi ne-am repatriat aseara din vacanta noastra la ski
a fost minunat. splendid. Muuuulta zapada, soare si....multi copii. David a facut un curs de ski, Daria cum a fost inca cu febra nu am inscris-o si cred ca bine am facut. Ei inca nu-i face asa mare placere sa skieze. Vrea doar daca o tine tata-su bine. eu am reusit sa skiez pe o partie de incepatori de langa hotel. A fost bine si asa.
Am lasat fetele la hotel la gradinita si m-am plimbat, sau am urcat intr-o zi pe munte fara ele, dupa ce cu o zi inaite am fost cu totii. Dar fetele sunt maraite, le dor repede picoarele, le e frig, vor sa se dea cu sania dar nu mai vor sa urce la deal.....etc, etc.
Altfel mi-au facut greva foamei acolo. Numai macaroane cu branza au mancat in fiecare seara, iar dimineata niste iaurt cu cereale in cel mai fericit caz. cum am ajuns acasa au inceput sa-mi ceara de mancare si sa cotrobaie prin dulapuri
David a fost foarte fericit ca a luat locul I la intrecera de ski si numai vroia sa venim acasa.
.... v-am pupat. Poze am pus la semnatura. Comentariile poate maine
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
Anina_n spune:
Ziua buna, fete minunate !
Haideti, trezirea, ca e tarziu, deja ! sau ceai, lapte, cappuccino, cine , ce vrea !
Mira, bine ai revenit !
Copii la gradinita hotelului, plimbare pe munte, ski....suna tare bine !
Ma bucur pt. mini vacanta ta, si abia astept sa vad pozele, da' de acasa.
La mine se anunta un inceput de zi cu plimbari(cu facturi si incasari), pe la clienti.
Afara e innourat, dar macar nu e umezeala de sapt. trecuta. Poate va ninge...
O zi cat mai faina, fetelor si o saptamana excelenta !
Revin mai tarziu....