Scorpiutze minunate *64* Emma, si noi te iubim !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, fete minunate !
Uf, Ana, abia erai bucuroasa de marirea de salariu si acum....disponibilizari...
Am vazut aseara la stiri ca e de jale in industrie.
Vad ca in comertz nu sunt probleme, deocamdata.
Gabi, si aseara m-a dus iubitul la film si azi ma duce la film ? E prea mult pt. el.
Ce frumos povestesti despre dragostea ce se infiripa, deja, intre cei 2 fratiori !
Bravo, Bodo, invingatoru' lu' mami !
Monica, ce fain va petreceti timpul ?
Am citit ce scria Vio, ca s-au intalnit copiii vostri si ce bucurie pe ei. Frumoasa prietenie !
Distractie maxima, in continuare ! Si sanatate Ruxitzei si tuturor, de fapt !
Eu caut poze pt. "Clipe de viata 2008". Tare greu imi e, sa ma hotarasc, care 2 poze sa le trimit.
Revin mai incolo...

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

cancer la colon in ultima faza.maine intra pe citostatice si kimioterapie.
va pup

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Gabbriela, imi pare tare rau ! Doamne ajuta, sa fie bine pentru tatal tau !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gabriella, ce veste,imi pare tare rau sa aud.toata cele bune.
ana, disponibilizari?tinem pumnii.ce mai face "top-modelul" luana?vreo parada ceva?
noi suntem bine, putin muciosi, de azi intram in vacanta.o sa-l mai duc si pe la bunici, insa azi trag tare sa mai fac cate ceva in avans ca sa pot sa stau si cu el.
la noi ploua si bate vantul.imputita vreme.si cam am probleme cu masina, ieri mi s-a aprins un bec in bord, am facut full-ul cu o alta benzina si apoi s-a stins dar e posibil sa se mai aprinda asa ca suntem cu ochii pe bord.bine ca nu am azi drumuri asa ca mai ma duc doar sa-l iau pe razvan si atat.
va pup pe toate.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna Dimineata

Gabriela, imi pare rau pentru tatal tau!

Fetelor eu tot intr-o alergatura am fost saptamana asta, azi e singura zi cand cica stau si eu in birou si nu am intalniri. Da-mi vine sa plang de oboseala mai ceva ca ploaia de afara , de doua zile Matei e racit (rino faringita) si a trebuit tinut acasa. Noroc ca s-a putut mobiliza tati sa stea cu el, ca eu numai cu foarte greu as putea sa stau acasa cateva zile, oricum nu se concretizeaza nimic. MArti seara si miercuri seara fuse cum fuse, da azi noapte mi s-a trezit cam tot la o ora cu tusit si dureri in gat, in stare de aia de plange ca-l doare dar nici sa ia ceva nu vrea ...In fine, trag nadejde ca asa, cam de azi, sa se mai diminueze simptomele.
Tat-su se vaita si el de celebra conjunctivita (boala grea, dom'ne!). Dupa 3 ture de tratament cu picaturi nu i-a trecut, ar trebui sa ia un antibiotic, dar dr i-a dat o chestie de doza unica cu eliberare prelungita....

A, de oftalmolog: Matei vede perfect, asa ca mi-au trecut grijile pe partea asta. Bonus, mi-au scazut si mei dioptriile, da stau cu reteta in buzunar de o sapt si nu mi-am schimbat ochelarii, desi ma supara rau ochii.

Ca atare nu ma minunez ca din cand in cand si din loc in loc imi ies blande ca de tzantzari .... vorba aia, tii in tine, faci bube

Va pup si va doresc o zi cu soare ! (da, stiu, nu afara, da pe undeva.... prin suflet, in ochii celor de alaturi....prin poze macar )

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
o zi frumoasa va doresc,
la noi ploua de ieri...cu galeata si-i urat ...

Astrele spun:

O persoana din anturajul tau te cam calca pe nervi.

Devii irascibila si greu de multumit, lucru care se resfrange asupra colegilor de la munca. Fii mai atenta la sentimentele celor din jur.

Fii atenta si la starea de sanatate pentru ca pot aparea probleme digestive.

Nina eu de regula nu citesc horoscopul.abia dupa postarea ta am vazut ca "donii" au scris acelasi lucru doar cu mai multe cuvinte

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti minunatelor,

Da,fetelor...asa umbla zvonurile pe la noi,disponibilizari.Nu se stie cum,pe cine si cand ne va lovi,insa nu e deloc de gluma.Prea era totul frumos,si crestere de salarii si sporuri...in sfarsit reuseam si eu sa vad luminita de la capatul tunelului dupa 19 ani de munca in aceeasi institutie...simteam ca a iesit si la mine pe alee soarele,ca am avut parte de destule nedreptati...dar se pare ca nu m-am bucurat cum trebuie.Asta e viata:una calda,alta rece...mergem cu Dumnezeu inainte si ce-o fi,o fi!

Gabriella,imi pare rau pentru necazul cu tatal tau!Sper ca tot raul sa fie spre bine si Dumnezeu sa va ajute!
Adriana,insanatosire grabnica si sa scapati de muci...Ce bine ca aveti bunici...mare lucru,sincer!Eu o voi duce pe Luana la gradi,ca asta este,n-are cu cine sta...Sper sa rezolvati si problema cu masina si sa nu fie grav.Luana e ok...fitzoasa ca de obicei...n-am mai avut parte de prezentari de moda,dar nu e timpul pierdut.
Mina...vad ca si la voi e una calda,alta rece:Matei n-are probleme cu ochisorii,in schimb e racit...of,of,of...Multa sanatate!Sa sti tu ca nu-i de gluma cu conjunctivita aia nenorocita,mare grija...pe mine ma seaca ori de cate ori vine Luana cu ea acasa de la gradi,ne ferim ca dracu de tamaie sa n-o furam si noi...Multa sanatate sa aveti!

Fetelor,azi e cu sedinta la noi,se numeste noul sef...vin persoane importante de la Bucuresti(aici s-ar cadea iconita aia care boraste),dar ce sa facem?!Poti sa te pisi contra vantului?!
Va urez de pe acum weekend cat mai frumos si sa auzim numai de bine!Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, eu ascultam azi ca nu se mai dau la bugetari sporuri si alte prime.sa speram ca ii ia lui ionut, dar cum ai zis si tu cu dzeu inainte.si eu l-as fi dus pe razvan, dar atat s-a milogit la mine ca nu am rezistat.si sunt putini pentru ca majoritatea sunt bolnavi.azi dimineata nu erau mai mult de 7-8 in grupa din 36.si cu bunicii nu a fost dintotdeauna asa, adica mama ar sta cu el dar lucreaza.il mai ia in we, dar soacra mea nu-l lua, nici nu suna, nici nu venea sa-l vada.vad ca se da pe brazda, dar macar sa profit si sa mai stea si pe la ea.
mina, sanatate multa.chiar ma intrebam pe unde sunteti.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Of, Ana, tare rau imi pare. Presupun ca e frustrant ca dupa asa o lunga perioada sa te trezesti ca nu mai conteaza vechimea sau ca trebuie sa o iei de la capat in alta parte. Dar pana la urma important e sa fiti sanatosi ca sa puteti gasi solutiile.

Da, e cosmaru vietii mele cu conjunctivita...si se vede treaba ca de ce ti-e frica de aia nu scapi. Mi se pare tratamentul cel mai greu de aplicat la copii...tare mi-e ca pana la urma ma lasa nervii si le trag cate o tura de tratament cu antibiotic la amandoi (ca tocmai ce m-a sunat tati ca micu are ochii rosii si stai, ca ieri cand fuse la oftalmolog pt el, s-a uitat si la copil si a zis ca de fapt nu prea ar fi complet refacut.....). Deci iar picaturici . Imi ia o ora sa il conving sa stea....si tre sa ii pun de 4 ori pe zi
Hm hm hm

Hai va pup si ma intorc la alea mele, tre sa bag viteza ca tare mi-e ca ma convoaca celula de criza acasa mai devreme decat imi propun io sa ajung....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Adriana...inteleg ce scri...si intr-o vreme si eu am fost necajita cu bunicii care erau...insa acum ce n-as da sa mai fie in viata sa am ajutorul lor?!Sa fiti sanatosi!
Mina...da,mama ei de conjunctivita...Eu o tratez pe Luana doar cu ser fiziologic,sters de 3 ori pe zi sau ori de cate ori este nevoie si e tamponul si stersul...consum destula vata medicinala sau tampoane sterile...Cu serviciul,da,este frustrant...insa ma consolez la faptul ca sunt colegi care au si 30 de ani de munca in institutie...pe vremea cand ei puneau bazele a ceea ce se face azi,cei ce ne decid acum soarta erau inca in stadiu de ovul si spermatozoid...intelegi?Ce fac oamenii astia cu atatia ani de munca in spate?Ca nici macar nu au varsta pensionarii sau pe aproape...Eu inca ma amagesc ca la 40 de ani o sa mai gasesc ceva,insa ei...trecuti de 55 de ani?Ce vor face?Asta ma seaca...desconsiderarea si lipsa de respect fata de valoare,fata de munca,fata de cunoastere,fata de cantitatea de informatie si stiinta acumulata...merge expresia :"Multumim de colaborare,nu ne mai trebuiti acum".
Sa speram ca pana la urma dracul sa nu fie chiar asa negru...sa capete nunate de gri...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Buna, fete minunate !
No, ca m-o palit si pe mine un virus, ceva...ca tare molesita ma simt si mi-e friiig. Mi-am facut un ceai si am luat un nurofen, ca eram pregatita, ca de aseara am inceput sa simt, ca ceva nu e ok cu mine.
Acum, astept sa-si faca efect nurofenul.
Ana, cum ai scris si tu, poate nu va fi dracul atat de negru, pana la urma.
Sanatosi sa fiti, cu totii !
Mina, insanatosire grabnica la ai tai ! Tu, cum esti ?
Ma bucur ca nu sunt probleme cu ochisorii lui Matei, iar tie ti-au scazut dioptriile !
Mi-a placut cum ai scris ! "Va pup si va doresc o zi cu soare ! (da, stiu, nu afara, da pe undeva.... prin suflet, in ochii celor de alaturi....prin poze macar )"
Eu tot timpul caut sa vad partea plina a -ului. Prefer sa am buna dispozitie, decat s afiu morocanoasa.
Adriana, Gabi, vreme urata aveti. La noi...fulguieste viscolit.
Monica, voi ce faceti ? Tot in intalniri o tineti ?
Sanatate si un weekend cat mai fain, fetelor !
Ne vom mai "auzi" in weekend, ca voi fi la mama.

Mergi la inceput