Scorpiutze minunate *64* Emma, si noi te iubim !
Raspunsuri - Pagina 10
Dodo-pui spune:
Probleme cu
nu stiu cand o sa pot revenii...
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ana68 spune:
Va salut si va pupacesc,scorpiute dragi...azi sunt hai-hui cu sorcova...Stiu ele Dodolica si Ninocika ce spun...asa ca mai vorbim,poate mai tarziu...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Anina_n spune:
, fete dragi !
Ana, jos palaria in fata ta si a Luanei. Doua scorpiutze tari !
Mi-ar fi placut sa fiu si eu, alaturi de voi, de Emma si Aida.
Mina si Mira, va dati seama ce ar iesi la mine cu 3 ajutoare ? Eu, mai bine nu ma apuc de nimic ce cred ca le-ar tenta si pe ele, decat sa ma incurce. Vorba vine.
Mira, ce fain ca esti talentata la d'astea ! Eu, avand-o pe mama priceputa la cusut cu masina, pe mine nu m-a mai interesat cusutul la masina.
Ma bucur ca David e mai bine ! Ma gandeam eu ca gatul e de vina, ca imediat fac febra de la gat, copiii.
Adriana, spor la treaba si te asteptam cu vesti bune de la cabinet !
Monica, aproape 2 luni de zile, aveti timp sa iesiti. Copiii ce spun, ca sunt acasa, in Bucuresti ? Se bucura ?
Ai reusit cu permisul auto ?
Gabi, succes cu reparatia la PC ! Tare rau e cand nu merge si nu poti accesa DC-ul !
La noi, totul e ok, asteptam vacanta !
O zi cat mai faina, fete minunate !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
nastasie spune:
neata, fetele.
am fost ieri la cabinet, exact la doctora specializata in ortodontie si pedodontie.s-a uitat, s-a strambat(in sensul ca e rau) dar ca nu e bine sa-i scoatem.trebuia sa ne ducem de cand au inceput sa se macine si daca am fi luat ceva tratament poate nu s-ar fi tocit asa.ne-a dat zymaflour in fiecare zi cate 0,25 pana la 5 ani si apoi 0,5 dup ace face 5 ani.ne-a aratat cum sa-i curatam noi dintii acasa cu seringa si cu varful indoit cu apa oxigenata diluata cu apa si continuat cu spalatul pe dinti.asa ca am cumparat o periuta de dinti noua si pasta, o apa de gura de copii si am si curatat aseara dintii cu seringa.la el totul e sa nu ramana resturi de mancare.ca alea se infecteaza si colecteaza puroi.si zymaflour in fiecare zi.
acum nu stiu daca sa mai merg si in alta parte sau sa merg pe partea asta.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mina spune:
Salut
Mira, ma bucur ca e mai bine David.
Adriana, acuma tu stii mai bine, daca te simti confortabil sa ai mai multe pareri, poate ar trebui sa mergi la inca un dr. Pe de alta parte ce ti-a zis dr asta pare destul de coerent. Pupam si tinem pumnii.
Monica, mi-ai amintit ca trebuie sa sun instructorul...nu stiu ce fac, fratilor, am anulat ora de luni si tzac pac s-a terminat saptamana...acu parca vad ca iar ma ingrozesc vineri ca nu am apucat sa il sun....oooooof, soferie......
Nina, da, mai bine nu ma apuc. Desi taare cochetez cu ideea unei masini de cusut, ca pe vremuri imi coseam si rochii de mana, asa ce ma pasiona croitoria in vacanta de vara. Acu m-am puturosit de tot, si cusutu unui nasture e sport extrem (asta daca nu am pierdut nasturele :D)
Cred ca bantuie un virus, ceva, ca si Matei stranuta de doua zile, si sotu se plange de diverse senzatii in gat si acu vad ca si eu inregistrez o acutizare a simptomelor (eu-s pe tratament homeopatic pt o bronsita cronica). Nu mi-e de mine si sotz, dar taaare sper sa nu raceasca iar puiu'.
Fetili, va pup in grup organizat si ma intorc la telefoanele si ofertele mele.
Paaaaaaaaaaa
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
Ana ;
Nina e crunt caci nu pot ruga mereu pe cineva sa-mi citesca si sa-mi prezinte situatia...si vreau sa fiu aici cu voi.
sper sa-i gaseasca repede "buba".Nu-mi sta deschis decat cca 30 min la prima deschidere in rest se inchide si se restarteaza de "nebun"
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Anina_n spune:
Ce fac fetele minunate ?
Cred ca fiecare suntem cu gandul la Emma si mami a ei.
Azi noapte, de cate ori m-am trezit numai la ele ma gandeam si-mi dadeau lacrimile instantaneu. E atata durere....
Si totusi, atata dragoste, putere si intelepciune ! Si liniste.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Ana68 spune:
Salut fetelor...
Io-s cat de cat ok...ma cam doare umarul,insa coleguta mea mi-a dat niste crema de uz veterinar,care cica se da la caii de curse pe tendoane,sa fie batzosi,m-am uns cu ea si m-a mai lasat durerea...acuma e mai bine...
Voi?Care pe unde umblarati?
Hai pupixuri maxime si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
miraklucker spune:
buna dragelor....
va scriu si eu rapid doua cuvinte.
Noi nu staam chiar pe rose. De doua zile e Daria cu febra. Aseara am gasit-o cu aprope 40. Barbatu a impachetat-o toata cu comprese cu otet si cica i-a mai scazut febra. Daca si asaavea 39.3 cat o fi avut la inceput.
Azi ma mai duc si la servici de dupa masa am destule ore minus si profit ca Heinz nu lucreaza. am facut ceva bagaje dar nu sunt nici pe departe gata. sambata dimineata plecam.
, daca nu mai reusesc sa intru ne revedem peste o saptamana,
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
Anina_n spune:
Pe aici si eu, acum. Am terminat(sper!) cu plimbarile pe azi.
Ana am citit la subiectul timisorencelor, ce ai patit, pe traversare.
Dupa serbarea de Craciun, un coleg al Cristinei a fost lovit pe traversare, pe cand se intorcea acasa, cu parintii la 2 pasi in urma lui. Acum, nu mai vrea sa traverseze singur strada, o asteapta pe d-na. invatatoare, sa traverseze o data cu ea(parintii fiind la serviciu dimineata).
Si recent a fost lovit mortal un pieton pe traversare, la noi in oras. A innebunit lumea !
Sa stii ca am auzit si eu de o creme pentru cai, buna si la oameni, pt. picioare. o fi vorba despre aceeasi crema.
Refacere grabnica, Ana !
Nu ati mai fost ieri, la Kissy ?
Mira, o iau unul de la altul, micutzii tai, se pare.
Mie mi-e groaza de febra mare, pt. ca niciodata n-a avut Cristina si n-as sti ce sa fac.
Ce ironic ! Diabetul la copii si tineri este autoimun, iar ea la capitoul asta sta foarte bine, pt. ca nu avem decat vreo 2 raceli/an.
O fi frigul de vina, ca ingheata virusii.
Insanatosire grabnica Dariei !
Unde plecati ? La munte ?
Relax dar si distractie maxima !
Gabi, la tine tot bolnav e PC-ul, cred. Refacere grabnica si lui, sa poti intra pe DC !
Adriana, suna bine ce ti-a zis ortodontista. Doamne ajuta sa fie ok cu dintisoirii lui Razvan, sa nu-l mai chinuie atat !
Cred ca mai ai treaba, pana pe 25, nu ?
Eu astept declaratiile pt. Finante, ca restul le-am plimbat, deja.
Si astept sa vina Cristina acasa de la un spectacol de magie, dupa ora 13, ca e prima data cand trece peste programul de pranz. I-am dat niste carbohidrati in plus, sa nu-i scada glicemia prea tare si sper sa nici nu-i urce prea tare. Sper sa fie bine !
Mina, voi ce faceti, cum e Matei ?
Monica, ai rezolvat cu permisul auto ?
O zi cat mai faina in continuare, fetelor, in ciuda griului de afara !