Scorpiutze minunate *64* Emma, si noi te iubim !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,

Nina sper ca-i reparat acum pc....si de maine sa pot sa scriu si sa recuperez

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

scorpiutele

da ninuta, deja am permisul preschimbat...s-a miscat f repede totul felicit politia rutiera pentru sediul modern de la pipera si pentru cat de repede si lejer se rezolva totul acolo....
am fost si la patinuar, la cumparaturi...astia mici...sunt super fericiti cu mamaie si tataie

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Buna minunatelor,

O zi frumoasa si numai bine va doresc.
Poftiti si .

Astrele spun:

Iti manifesti interesul pentru proiectele de la locul de munca.

Esti intuitiva astazi si iti indrepti atentia asupra partenerului. Vrei sa pui la punct un buget al familiei si sa reduci cheltuielile.

Poti spre seara sa organizezi o mica petrecere la care sa-ti inviti prietenii apropiati.

Va

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nina, am pana pe 25 inchiderea de trimestru.dar apoi urmeaza altele:fise fiscale, declaratii, notificari, bilantul.eheeee, grele, daca altceva nu am invatat sa fac.deja declaratiile lunare mi se par floare la ureche.ultima oara am dus la ITM nu mai putin de 65 de hartii si astea toate in 3 exemplare.
asa zic si eu de doctora asta.deja avem ritual seara(toaleta dintilor) iar dimineata doar ne spalam pe dinti.deocamdata e bine si sper din tot sufletul sa nu-l mai doara.
ana, te-a lovit ceva?masina?refacere grabnica.adevarul e ca si mie mi-e frica cand traversez cu razvan, de multe ori au pus frana sa opreasca la trecere ca se grabeau ca nebunii.
ma duc sa-l duc pe razvan la gradi.va pup.o zi buna.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna dimineata, fete minunate !
Se anunta din nou o zi cenusie, dar ne-o facem noi, senina, nu ?
Gabi, ma bucur ca ai revenit !
Multumim de tratatie si horoscop !
Chiar suntem la buget de austeritate, dar petrecere nu cred ca dam. Poate la mama Lali, ca tot mergem la ea in vizita, azi.
Ce face, Bodo ?
Monica, iata o veste buna ! Incep sa se miste si la noi lucrurile mai repede ! Oare ?!
Le era dor de bunici la copii si viceversa.
Ai patinat si tu ?
Ana, voi ati mai fost la patinoarul de anul trecut, in aer liber ?
Cum iti mai e umarul ?
Adriana, numai cu vesti din acestea te asteptam, despre Razvan ! Doamne ajuta !
Spor la treburi, ca ai destule !
Mina, ce faci, sunteti bine ?
Noi suntem bine, Cristina a venit bine cu glicemia ieri, s-a putuT bucura de spectacolul de magie, linistita. Acum vrea o bagheta magica, ca li s-a zis la spectacol ca si ei pot sa-si faca una, acasa, singuri.
O zi cat mai faina, fetelor !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salur Minunatelor!

Ana, sa inteleg ca te-a lovit masina? Vai de mine, sper ca nu e nimic grav. Pupam sa treaca repede (din cate inteleg e mai mult sperietura?).

Nina, Matei ne tine in garda, muceste moderat si ocazional stranuta, in rest nimic. Sper sa fie doar atat. De vreo cateva zile insa se cam plange de burtica. Am pus pe seama faptului ca la gradi se abtine de kk (el nu stie inca sta pe buda de oameni mari si de rusine nu cere sa fie ajutat) si am zis ca de aia nu face acolo. Poate reusesc sa-l reglez. Am observat insa ca si sughite destul de des dupa masa...o fi ceva cu refluxul .. tre sa am o discutie cu pediatra.

Adriana, spor la treaba, si pe mine ma alearga contabilul sa ii semnez diverse...el are dreptate saracu, dar pe mine ma prinde numa cand am altceva de facut

Mira, ai tai tin virusu in familie. Noi asa am facut la birou in toamna, am tot dat virusul de la una la alta de ma ingrozisem.

Multumim pentru horoscop Dodo. pe mine m-a nimerit destuld e tare (dat fiind ca toata sapt am alergat pe la intalniri).

Fetele, va pup in grup organizat. Astept cu disperare week-end-ul ca am avut o saptamana infernala, ieri deja nu mai stiam in ce zi suntem....DIseara imi duc puiul sa vizioneze un antrenament de karate si, daca ii place, karatist il fac, hiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaa! De fapt mai intai mergem la oftalmolog amandoi, apoi la antrenament si apoi planuiesc ceva mancare comandata in fata televizorului ca le-am bucatarit in fiecare seara saptamana asta, gata, mi-ajunge.
paaaaaaaaaaaaa

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n
Ce face, Bodo ?

Bodo e bine,acum.Miercuri l-am luat de la gradinita vanat in obraz,mai aproape de ochi.L-a impins/trantit o fetita.Normal ca educatoarea nu era acolo ( in clasa).Inca tipa noaptea din cauza fricii si durerii care a suferit-o(el fiind o fire f pasnica si vesela care nu stie ce-i bataia nici in joaca....- a fost un soc sa vada ca exista si asa ceva.
In rest ieri am fost la controlul lunar si mi-am vazut "samburelul".Care daca data trecuta parca a vrut sa arate ce-i acum a stat cu picioarele unul peste celalt.S-a mai rasucit o data (nu mai e cu capul in jos),e cu capul in partea mea stanga,fundul in coloana si picioare in ficat si vezica.La fiecare intindere imi trage una in vezica si simultan in ficat....dar important e ca-i f bine dezvoltat si totul pare in regula

si revin.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata la fete...

Mina,da,mi-o trecut un VW polo sau golf,nici nu stiu,peste bombeu,m-am dezechilibrat si...buf! cu mine de astfalt...trece,ca mi-s os de voinic!Succes viitorului karatist!
Adriana...asa e,parca a innebunit lumea,iar copiii astia care-si iau permis o iau razna din teribilism,se uita la prea multe filme cu Bruce Lee si de concursuri cu masini de formula I.Pupaceli pilotistului!
Nina,la patinoar nu am mai ajuns...oricum vremea s-a incalzit si nici nu stiu daca mai functioneaza vreunul.Probabil ca in vacanta dintre semestre se va mai deschide ceva...Umarul e pe revenite,ma mai doare,firesc,insa acum e muuuult mai bine,incomparabil.Pupici micutei vrajitoare magiciene in devenire!
Dodolico,imi pare rau ca Bogdanelu' a tras spaima cu busitura de la fetita...si din astea tot vor mai fi.Nu ca sunt eu o pesimista,insa sti si tu prea bine cum este in colectivitate si mai ales la varstele micute...tare imi pare rau!Uite d-aia si tatal meu ne-a invatat pe toate trei sa fim mai belicoase si sa dam cand primim si tot asa si eu,am incercat nu sa imi invat copiii sa fie batausi,dar cand primesc ,sa se apere...ca nu putem fi la orice ora alaturi de ei,iar educatoarele trebuie sa se "lupte" cu peste 15-20 de gorobeti o data.Pupam baiatu' suparat sa treaca.
Mira...cum mai este Daria,printesa ta?Bine ca sotul tau a luat aminte la tratamentele care le-ai aplicat copilasilor vostri si uite asa a facut si el ceva,atata cat s-a priceput...e un ajutor,nu?Sanatate Dariutei!
Monica,sa stapanesti permisul sanatoasa mii de kilometri!Vacanta frumoasa in continuare!

Va doresc o zi excelenta si un week end minunat!Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Ana, nu-mi zice ca mai erai si pe trecerea de pietoni sau pe verde pentru pietoni? Incredibil!!! Bine ca nu a fost decat atat, refacere rapida.
Uite de aceea mi-am invatat eu copilul cu regulile rutiere, care-s la fel de importante ca cele legate de igiena (si e foarte convins sa le respecte ca alfel are de-a face cu mine....).

Dodo, imi pare rau pt pui. Adevarul este ca si eu am facut greseala asta, sa-l invat pe vizigot pasnic si asta vara in parc cand l-a imbrancit o fetita (era sa il de jos de pe platforma toboganului cand i-a dat o palma), al meu a venit frumos la mine si mi-a spus, nu a ripostat. Bineinteles ca mama fetitei s-a scuzat la modul ca "e mica, nu intelege, am tipat la ea, ce, nu ati vazut". Atunci am realizat ca poate e cazu, cum zici tu Ana, sa=l invata sa riposteze atunci cand e vorba de aparare.
Ma bucur ca samburelul e ok.

We frumos dragelor, ca nu stiu daca mai intru.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput
Mergi la inceput