Scorpiutze minunate *64* Emma, si noi te iubim !
Raspunsuri - Pagina 9
monica-elizabet spune:
scorpiutele
DD ne-a ascultat ruga si a trimis niste zapada...nu s-a asezat prea multa dar astia mici s-au bucurat tare mult
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mina spune:
vai, doamnelor, slaba miscarea pe aici.....Se pare ca aveti we palpitante
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
monica-elizabet spune:
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
Intr-adevar, am avut un weekend palpitant, cum bine a presuspus Mina, plin de zapada(desi, nu asa de mare ca altadata) !
Iata, dovada !
Mira, ce face David, cum ii mai este ? Nu de la gat facea asa febra ?
Insanatosire grabnica !
Am inteles cum s-au dus cele 8 ierni fara a trece de nivelul incepatorilor la schi, la tine, Mira ! Tot timpu-i de vina, bate-l vina !
Bafta, sa ajungi mai des la schi !
Monica, ati iesit cu saniutza ? Ati fost undeva unde e mai multa zapada ?
Ce face mama ta, cum ai gasit-o ? Cred ca te-a steptat cu bucate alese.
Gabi, ma bucur si eu pentru voi !
Doamne ajuta, sa o tineti tot asa, din progres in progres !
Bravo, Bodo, bravo, mami !
Mina, ai reusit sa tricotezi ceva ?
O saptamana usoara, iti doresc !
Ana, ce faceti, sunteti bine ? Cum v-ati petrecut weekend-ul ?
Adriana, n-ai mai scris cum mai e Razvan cu dintisorii ? Sper ca e bine ! Si tu, la fel !
O zi cat mai faina, fete dragi !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
mina spune:
Buna dimineata
Nu, Nina, nu am reusit...am incercat dar am avut probleme existentiale cu fiul: da ce faci? fa imi faci mie un fular da? da cand il termini? a, pai nu-l termini azi sa il iau maine la gradi? Da de ce dai din andrea asa? da de ce schimbi culorile? Da ce, nu te poti juca si cu mine in acelasit timp? aaa, e activitatea ta de relaxare....da nu te plictisesti?
Am rezista fro 10 min dupa care i-am promis ca ii cumpar cate fulare vrea in ce culori vrea sa faca ce vrea cu ele ca nu am timp de fapt sa tricotez.
Asa ca s-a dus si asta :D
Duminica "m-am descurcat" de muncit cateva ore la niste documente urgente, in rest activitati obisnuite: spalat rufe, pus la loc, ordine prin casa, jucat cu teroristu, gatit si tot asa...unghiile tot azi noapte pe la 12 le faceam.....
Mira, cum e puiul?
Monica, cum va distrati?
Ana, ce faci, cum petrecurati?
Va pup pe toate ca nu am timp, nu va suparati ca nu va iau pe rand, s'aveti o sapt usoara si cu spor la treaba (bine ca e soare de ne mai vine chefu de munca....)
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Ana68 spune:
Saluti...noi am petrecut week endul in mod obisnuit...nu ca altii in distractie totala cu cururile pe zapada la derdelus....Cumparaturi,d-ale gurii...cel mai castigat a fost Alex,si-a luat heelies...stiti voi,adidasi d-aia cu roti la calcaie...In rest sunt zero noutati.Planuim vacanta!
Sa aveti o saptamana excelenta si o zi cat mai faina!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
monica-elizabet spune:
inca nu am iesit prea departe de casa
eu azi am de umblat sa-mi preschimb permisul auto
sa aveti o sapt minunata
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
nastasie spune:
nina, scuza-ma, am vazut mesajele, dar nu am avut timp.suntem mai bine.nu-l mai doare.azi l-am programat la un alt cabinet stomatologic unde am vazut ca au ortodontie si pedodontie.nu-i cunosc, dar trebuie sa cer si alte pareri mai ales ca dr noastra stomatoloaga e in concediu pana pe 2 febr.nu stiu incotro sa o iau, ce sa fac.am pus-o si pe sora mea sa intrebe la ei cum s-ar proceda in astfel de cazuri.nu mi-e frica decat sa nu se duca doamne fereste in alta parte infectiile astea la dinti.dar nici sa afectez noi dinti.sunt asa bulversata, ma simt neputiincioasa.va tin la curent cand pot.sunt si bagata in hartii ca daca toata saptamana a stat acasa nu am lucrat DELOC.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
miraklucker spune:
buna seara dragelor.
Multumesc de intrebare, David e mai bine, dar abia maine va merge la gradinita. Mai tuseste dar febra i-a trecut. Vineri dupa masa l-am impachetat si am plecat la doctor, el fluierand si topaind intr-un picor pana acolo. I-a facut toti si un test de scarlatina ca cica bantuie si gatul era putin rosu cu 2-3 puncte de puroi.
.......motata mica e in pat de un ceas.............acum urla ca vrea sa o spal pe maini.
...in rest nici o noutate. Astept vacanta
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
miraklucker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mina [ Nu, Nina, nu am reusit...am incercat dar am avut probleme existentiale cu fiul: da ce faci? fa imi faci mie un fular da? da cand il termini? a, pai nu-l termini azi sa il iau maine la gradi? Da de ce dai din andrea asa? da de ce schimbi culorile? Da ce, nu te poti juca si cu mine in acelasit timp? aaa, e activitatea ta de relaxare....da nu te plictisesti? Am rezista fro 10 min dupa care i-am promis ca ii cumpar cate fulare vrea in ce culori vrea sa faca ce vrea cu ele ca nu am timp de fapt sa tricotez. Asa ca s-a dus si asta :D |
haha,.........eu am incercat sambata sa mai fac cate ceva la masina de cusut. Am avut doua ajutoare de nadejde. si cum sa le refuz daca isi ofera amandoua asa neconditionat ajutorul. La fel ca tine dupa 10 min am renuntat si m-am reapucat dupa ce i-am bagat in pat.
apoi am reparat 5 perechi de pantaloni de-a lui David. Nu stiu cum reuseste copilul asta performanta sa-i rupa in genunchi. Blugi noi de nici 2 luni.
....si pe mine m-a pasionat tricotatul. Prin tineretile mele imi tricotam bluze una dupa alta. si goblen faceam. Chiar si aici m-am mai apucat de asa ceva. Dar sunt uitate si neterminate de muuult.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder