LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (168)
Raspunsuri - Pagina 8
ramonab spune:
CRISTIAN BOGDAN, sa fii sanatos, iubit si fericit toata viata.La multi ani!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
cynthia_ spune:
Mi-a placut tot ce am vazut: frumosi copii, o familie iubitoare, aranjamentele si bradutu.
Citat: |
citat din mesajul lui miri_mik http://good-times.webshots.com/photo/2631485620101920732RSjOQp pt cine are pofta si timp:)) (doua albume) miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii http://m3.lilypie.com/qNubp1.png http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png |
cynthia_ spune:
Multutmesc mult de sfat, azi il incercam, deja e mai bine, am pus aseara o pasila de olinth si i-am dat nurofen, a dormit tare linistit.
citat din mesajul lui gattasalvaje Cyntia , eu ii bag Sarei Ophtamesone N cand are muci fara febra sau alt simptom de raceala. Ii bag Humex cu apa de mare , apoi o aspir si apoi ii pun cate o picatura de Ophtamesone-N in fiecare nara , de 3 ori pe zi.Pupam pitikul sa-i treaca repede mucisorii Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
cynthia_ spune:
Sanatate multa, si noi tot prin somn taiem unghiutele, mai reuseste tati si cand e treaz doar la manute.
citat din mesajul lui danonique Eu sunt racita de nu mai pot.De cateva zile tusesc si stranut si mai nou azi dimineata m-am trezit cu un ochi rosu si lipit.M-am sters cu ser fiziologic si parca mi-am mai revenit putin.La farmacie mi-au dat Stodal dar nu am vazut decat acasa ca nu e indicat in regimul meu asa ca pana luni trebuie sa suport.Tot vroiam sa va intreb cum se desfasoara taiatul unghiilor la voi ca la noi e jale.Eu ii tai unghiile lui Albert doar in somn ca altfel nu reusesc. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 26+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
anca.b spune:
neata! ?
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
nemary spune:
cu mare intarziere si cu scuzele de rigoare, vrem sa uram si noi LA MULTI ANI! clopoteilor sarbatoriti in zilele ce tocmai au trecut
Thea
Patricia
Stefan Cristian
sa cresteti mari si sanatosi, sa va iubiti si respectati parintii.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
anca.b spune:
Acum ne-am aspirat si noi mucii... ce a putut iesi din nasucul lui...si am intrat sa vedem ce ma faceti, ce mai ziceti...
Miri, super poze si super familie!
Cynthia, ma bucur ca sinteti mai bine
Dana, sanatate multa! noi taiem unghiutele ca la inceput, cind e treaz. il iau in brate cu spatele la mine, eventual ii pun desene animate si gata. in doua minute s-a rezolvat (cu forfecuta mea de pielite, nu cu foarfeca pt copii).
Ani, Stodal sau Eurespal siropel pt tuse.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Ioanact spune:
Buna.
LA MULTI ANI, CRISTIAN!
MATEI , BIANCA
danonique off..acum esti racita....multa sanatate iti doresc..si vei rezista inca 2 luni jum cu ajutorul lui Dumnezeu ..vei vedea....In legatura cu taiatul unghiilor..eu i le tai Ioanei cand este treaza (nu i le-am taiat niciodata in somn)..dar ii dau ceva in mana cealalta..sau ii mai arat foarfeca..si ii zic:"Tac Tac Tac"..ca sa stea linistita , sa nu se miste..sunt si zile in care ma chinui sa i le tai..
irlandeza multumesc. O am pe Ioana cuminte..ziua chiar daca nu doarme sta linistita in tarc si se joaca si eu imi fac treaba..Iar pozele si filmuletele cand am timp le uploadez.. Nu-i nimic..asteptam at sapt viitoare pozele..
miri SUPERBE poze..
anca.b eu chiar vreau o ..multumesc.
Am citit ca mai sunt clopotei bolnaviori..SANATATE MULTA LE DORESC!
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 7 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
nemary spune:
multa sanate puiutilor bolnaviori, sa va faceti repejor bine sa nu mai stati mult in casa.
Miri, am vazut si pozele voastre de Craciu si Revelion, foarte frumoase, casuta aranjata cu multa pasiune si gust, masa imbelsugata, copii superbi, tu la fel... si am admirat iar perdeaua de luminite care mi-a placut si anul trecut tare muult. ce rau imi pare ca nu puteti ajunge la party..dar cine stie...
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.