LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (168)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Laurici , ce simptome mai are in afara de febra ? Eu zic ca-i dai si-asa prea multe medicamente...eurespalul si stodalul sunt pentru tuse , se da ori unul ori celalalt , nu cred ca are rost sa le dai pe amandoua. Cu termometrul de ureche...forget about it ! Si eu m-am pacalit cu un Omron care arata cu aproape 3 grade diferenta fata de cel rectal.
Eu zic ca daca ti se pare ca respira greu si horcait , si daca-i mai creste febra este cazul sa mergeti la Urgente ...sa nu fie vreo pacatoasa de laringita.
Tin pumnii si ma rog ca Theiuta sa fie bine. Tine-ne la curent !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gatta i se starneste harcaiala cand tuseste sau dupa ce stranuta. Tuseste nasol tare, magareste (n-a mai tusit niciodata asa) si cand stranuta ii ies lumanari. Nu prea ii curge nasul si am aspirat-o si n-a iesit mare lucru. Ii dadeam intercalate astea pt tuse, tocmai ca ma gandeam ca nu-i suficient de 2 ori pe zi eurespal, ca tuseste destul de des. M-ai cam speriat cu laringita Si mi-e groaza sa merg cu ea la spital, cate boli sunt acum...te duci cu una si pleci cu 10 Maine o sun iar pe dr!

De data asta chiar ca ma culc Noapte buna

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Of mai Laura, ce nasol.Speram sa treaca cu bine, fara complicatii.

De ieri si Patti stranuta f. des, febra n-are inca, iar nasul mai scapa cate un pic de lichid. NU horcaie, sa speram ca nu se agraveaza. Daca-i dau siropel e OK? Avem si panadol si nurofen, dar nu-i dau deocamdata. Sa-i pun si ser fiziologic si sa-i aspir "zamurile" ?
Termometru de ureche am si eu, Philips, cred ca-i bun, ca de fiecare data ne luam si noi temp. ca sa=l verificam.
Cum e cel care se pune in fundulet? Ca avem si cel clasic, da' pana trec 10 min...........

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

AZI AM IMPLINIT 1 ANISOR !!!!!!

Mergi la inceput

Marinela , eu ma bazez numai pe termometrul rectal...din cel special pt bebelusi , electronic , cu varful subtirel si flexibil , care masoara temperatura in 10 secunde. Noi avem unul de la Tigex , insa sunt o groaza de firme care produc asa ceva. Stiu ca cele de la Scala sunt f. bune.

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Miri , am vazut pozele tale si mi se confirma inca odata ca sunteti familia perfecta. Aveti un camin minunat , cei doi ingerasi sunt superbi , sotul tau este intruchiparea barbatului de casa si tatalui perfect iar tu pur si simplu radiezi. Felicitari pentru modul in care ai decorat casa , se vede ca ai mult simt artistic si ca pui multa inima in tot ceea ce faci.

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ma duc si eu la nani .
Maine sper sa auzim numai de bine !
Pupici

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Gatta, total de acord cu tine. E asa de multa armonie si caldura in pozele lui Miri! Felicitari pentru cum ai decorat casa si masa, tu radiezi intr-adevar iar cei doi pitici ce sa mai zic...iti vine sa-l tragi de zulufi pe Bruno si de obrajori pe Sacha.
Ramona : sunt pampersi obisnuiti huggies, ne-a placut cum se vedea prin ciorapei de asta am facut poza.
Pupici tuturor , sper ca Thea sa fie bine cat mai curand. Emma cand a fost racita i-am dat 5 zile oscillococcinum de dimineata jumatate de tubulet, sinupret pentru mucisori , pus apa de mare in nasuc si aspirat de 3-4 ori pe zi si cand a inceput sa tuseasca putin prospan(nu a avut nevoie de asta decat 3 zile). Nurofen ne-a spus medicul sa nu-i dam daca nu face febra si din fericire ea nu a facut.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata zuzelor
Uite ca vin si eu cu o problema. Acum trecem prin prima raceala din viata Stefanei si suntem foarte stresati. Vreo doua zile a facut febra care a trecut cu Nurofen si Panadol dar de azinoapte a inceput sa tuseasca. Muci nu are iar tusea imi pare mie a fi productiva. Stiti oare ce pot sa ii dau pentru tuse? Maine o sa merg la pediatru cu ea dar pana maine nu stiu ce sa ii dau.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna dimineata!!

Laurici si nu ati scapat inca de raceala, zici?
Sper sa iti raspunda doctorita aia a ta si sa rezolvati odata.Eu nu inteleg cum pot fi asa doctorii astia, ca doar nu-i suni ca asa ai chef tu, e clar ca e nevoie urgenta de ei.Sper ca are o scuza buna.

Vad ca avem multi copilasi bolnaviori.Sanatate tuturor le doresc.

Maine mergem la sanius in Cavnic, Baia Mare.
Si noi avem zapada, am uitat sa va zic, dar nu ai unde sa te plimbi cu sania ca e curatata.

Despre taiatul unghiilor, la noi nu e problema deloc.I le tai cand e treaz, si asta de multa vreme.Nu are treaba, se uita mirat doar la ce fac.La picioare e mai problematic, dar reusim pana la urma.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Buna dimineata zuzelor
Uite ca vin si eu cu o problema. Acum trecem prin prima raceala din viata Stefanei si suntem foarte stresati. Vreo doua zile a facut febra care a trecut cu Nurofen si Panadol dar de azinoapte a inceput sa tuseasca. Muci nu are iar tusea imi pare mie a fi productiva. Stiti oare ce pot sa ii dau pentru tuse? Maine o sa merg la pediatru cu ea dar pana maine nu stiu ce sa ii dau.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Poti sa ii dai Stodal sau Eurespal.
Sanatate multa!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput