LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (168)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

La Multi Ani Stefan Daniel si Cristian cu scuzele de rigoare ptr mica intarziere.

iar pentru astazi

La Multi Ani Thea, Patty si Cristian!!!

Va urez din suflet toate cele bune, multa sanatate si numai zambete alaturi de familie.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Si acum ca am ajuns la final cu cititul , doresc sa va multumesc pt. toate urarile voastre aduse cu ocazia zilei de nastere a lui Patty:
Ramonab, Cynthia, Anca.b, Ceska777, Ellenuta , pt. mesjul tau, Creata2008, Madalina28, Rlc_sandor, Gatta, Emabucuresti, Lala_20, Ioanact, Cristacoman, Miri_Mik, Laura_Dimitris, Danonique, Monicaa.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

AZI AM IMPLINIT 1 ANISOR !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Noi suntem pe picior de plecare.Maine zburam spre Germania . Ma doare sufletul ca anul asta chiar nu stiu daca mai ajungem dar momentan ma alint cu faptul ca vin mama si buni pe 22 sa fie prezente de ziua Clarei.
Si am inceput si eu numaratoarea inversa ptr return to job: pe 26 ian ma prezint la datorie. Ufff

Sonia multa sanatate si Raluca draga multa putere.

Si noi ne prezentam la tanti doctor luni la prima ora ca ne-am telefonat si a spus sa nu ii dau Clarei Flagyl ca e f puternic. Exista altceva mai usor pentru varsta ei asa ca ma simt mai bine la gandul ca nu ii incarc asa rau ficatul.

Va pupicesc si probabil pe luni ne reauzim

Asa..si mai aveam ceva..Ceska spor la mutat si la decorat. Hi hi..si eu vreau perdea galbioara in sufragerie ...sa imi spui si mie unde si ce gasesti fain.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, printesei THEA, la implinirea primului anisor, Multa fericire, sanatate si tot ce e mai bun si mai frumos sa-i ofere Dumnezeu.

LA MULTI ANI si clopotelului STEFAN CRISTIAN, sa cresti mare si frumos si sa-ti bucuri parintii.

ANDREEA BIANCA la implinirea celor 11 lunite, la cat mai multe.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici si LA MULTI ANI pe 2009!
Acum am intrat si eu, am ajuns dupa amiaza pe la 6,30, am luat una bucata copil sarbatorit/bolnavior/cu mucii pana-n gura/tuse ca magarul si adus cu noi acasa, la dragaleala si la primit cadouri I-am luat zebra aia care se balanseaza (am fost azi in carrefour la Suceava), o carte cu Mica Sirena, care are pe fiecare pagina un puzzle si are si niste butoane pe care apasa si scot diferite sunete, o olita si un CD player (de pe LR.fr, luat acum vreo 2 luni). Vreau sa-i iau si un lantzuc din aur si cu o cruciulita, ceva, dar nush daca nu-i vor lua nasii, ca ei cu asta se ocupa.
Ramo Chyntia Anca Elle Creata Gatta Ema Lala20 Alina Raluca Miri LauraD Dana Monica Ceska, prin intermediul mamicii ei, Thea va multumeste pentru felicitari si urari si va pupa tare, tare
Patty sa fii mereu sanatoasa, fericita si iubita!
Stefan sa cresti mare si sanatos!

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine (chiar daca trebuie sa repetati ca pt un copil mai incet) cum e treaba cu vaccinul de la 1 an. Am auzit ca cel de la 1 an nu mai e injectabil, ci doar picaturi si sunt confuza rau. Parca trebuia sa iau infanrix penta, nu? Acum ce pana mea mai iau? Si care mai sunt optionale?

Raluca multa sanatate micutei, tare rau imi pare ca-i asa bolnavioara Sper sa inceapa cat de repede sa pape cum trebuie!
LauraD ufff si Eleni cea scumpa e bolnavioara??? Mama ei de treaba! Sanatate multa, multa si voua
Dana lasa ca mai ai un pic si vine bebe, apoi poti sa papi cate vrei tu Sanatate muuuulta, graviduto! Si eu ii tai unghiutele tot in somn, dar la picioare e belea ca-si trage picioarele si-n somn, cred ca se gadila
Monica bine ca exista si ceva mai sensibil pt ficatelul Clarei. Multa sanatate!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Bine te-ai intors Laura. Da' io nu ma regasesc la pupaturi

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Irlandeza , intr-adevar rochita Sarei de la motz este de la H&M ...mi-a placut mult insa pacat ca n-am gasit niste pantofiori de matase ca sa asortam. Am vazut poze cu Patti...e superba , are niste oki de te baga-n boala.

Daca stiam iti trimiteam de aici, ca sunt si pe auriu, pe argintiu si pe visiniu-bordo cum ati avut voi rochita.
Multumim de laude.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita

Marinela , dragutza ca intotdeauna ! Am lasat cautarea pantofiorilor pe ultima suta de metri si nu-mi inchipuiam ca nu voi gasi ceva dragutz. Prin magazinele de-aici nu erau pantofiori mai deloc...doar cizmulite si ghetute. Asta e...nu cred ca si-a stricat pitika imaginea daca a aparut cu niste pantofiori asortati fortat
Sa-ti traiasca minunea de 1 an ! Asteptam poze ...

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Gatta, normal ca nu si-a stricat imaginea, nu avea cum, la cat e de draguta, nu mai conteaza cum sunt pantofii.
Poze sapt. viitoare, ca doar atunci vine nasa si serbam, asta e.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mari special pt tine si pt Patty Ma bucur ca Patty e mai bine cu burtica.
Scuze, am scris in acelasi timp si mes-ul pt aici si mes-ul pt tine pe PM si m-am zapacit

Thea a avut in seara asta 38,1 in fundulet (ii luasem temperatura in ureche si termometrul ala idiot arata 36,3 deci aproape 2 grade diferenta!!!). Mor de ciuda ca l-am cumparat, am dat bani o gramada pe el I-am dat nurofen 2,5 ml (si soacra mea i-a dat de 2 ori pe zi nurofen, dar vad ca Theuta e tot nasol). Ce sa-i mai dau, in afara de colargol, apa de mare, sinupret, eurespal si stodal? Tampita de dr nu raspunde la tel si mie nu-mi place deloc cum se aude din pieptutul ei! Se simte si la mana harcaiala cand respira
Vreau sa iau aparat de aerosoli, dar tot nu m-am hotarat de care: cu compresor sau ultrasunete? Am o prietena care spune ca de la cel cu compresor iese muuult mai mult abur. Asa e?

Noapte bunaaa!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Laurici , bine te-ai intors de la munte ! Si eu sunt in ceatza rau cu vaccinul , habar n-am ce trebuie sa cumpar ...uuff , sper sa se intoarca LalaD si sa ne lumineze.

Danonique si Irlandeza , multumim pt aprecieri.

Cu taiatul unghiilor si noi avem mari probleme...nici macar in somn nu reusesc ca imediat se trezeste si isi trage degetelele. Eu am nevoie de ajutorul lui tati care-i distrage atentia , timp in care eu tai unghiutele. Niciodata nu reusesc din prima sa-i tai la toate degetelele. Incep treaba seara , termin o manuta ...a doua zi le tai si la manuta cealalta. La picioare e si mai si...nu-i tai decat la degetelele mari , si doar cand sunt crescute foarte mult. La celelalte degetele le las netaiate si se rup singure.Halal mama , dar n-am incotro !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput