LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (168)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

La multi ani, zuzici si clopotei! sa aveti un an foarte bun, plin de intamplari frumoase, sa va bucurati impreuna cu cei dragi de multa sanatate, impliniri, dragoste, bani si tot ce va mai doriti!

La multi ani pt Thea Maria, Patty, Stefan Cristian, Cristian Bogdan! sa fiti sanatosi mereu si sa va bucurati parintii!!!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Am cazut si eu din pat si chiar asa ma simt... cazuta!

'Neata, fetelor!

In primul rand... Miriiiii, mai rarut, ca-i mai dragut, zice o vorba din popor. Evident, cand vine vorba de poze, nu sunt de acord cu ea. Pentru ca sunteti niste frumosi, absolut toti, aveti o casa minunata si o familie pe care multi o apreciaza cu siguranta!

Marinela, asteptam poze cu Pati de la aniversare.

Simona, ma crezi ca acum, cand vorbeati de pantofiori, m-am uitat din nou pe poze, ca eu nu imi aduceam aminte sa se fi vazut altfel decat asa cum trebuie? Sara a fost o frumoasa, asta ti-am zis anul trecut, cand le-am vazut, asta iti zic si acum, cand le revad.

Ceska, te astept pe mess, ca se pare ca e luuuung telefonul!

Laurici de Piatra, si noi i-am urat Theutei!

Laurici, unde esti?

Alinus, unde esti?

Lala stiu ca e la munte, asteptam vesti!

Imi pare rau sa aud de clopoteii bolnaviori, sper sa le treaca repede si usor.

Am citit tot din acest capitol, poate reusesc sa citesc cate ceva si din capitolul trecut.

Sunt in zona...

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Hello zuzilici!!

Cred ca nu am mai scris de juma' de an! Nici de citit n am avut timp. Nu v am uitat oricum! :)

La multi ani clopoteilor care deja au implinit un an! ce mari ne am facut! doamne, ce greu a trecut timpul pentru noi! Dar a trecut :D:D eu abia astept sa se mai mareasca, sa ma inteleg mai usor cu el. stiu ca putine impartasiti sentimentul asta cu mine... dar, sincer, asa simt! cat a fost mic mic a fost greu greu acum, ca s a marit, s a mai ususrat situatia.

Dau raportul. Bebe are 9 kg si un pic, 7 dinti, 2 masele. e vesel, l am intarcat la 9 juni jumatate. mai exact s a autointarcat cand mi a venit menstruatia. a refuzat sanul. Papam Similac 0-12 luni si ne pregatim in curand sa trecem pe Similac gain.
Avem bona de la 9 luni. E o tanti super de treaba care il iubeste tare pe bebe. cred ca il rasfata mai mult decat il rasfat eu! eu am inceput sa lucrez de acasa.
Suntem foarte mofturosi la papa si nu mai stiu ce sa mai incerc ca sa manance. daca ar fi dupa el ar papa numai lapte si iaurt si eventual ce papam noi (ca e super pofticios - vrea orice bagam noi in gura).
In curand facem un an si nu stiu ce sa i cumpar. vreau sa ii fac un tort sa aiba voie sa pape si el. stiu o reteta cu tort de mere.
in rest, suntem bine - sanatosi acum. am racit de 3 ori in ultimele luni... peste 2 am trecut cu antibiotic, peste ultima i am cerut doctoritei sa incercam sa tratam fara antibiotic. si culmea, a mers. doctorii astia una doua sar cu antibioticul!

va pupacesc pe toate! acum ma apuc sa citesc sa vad ce mai faceti voi.

Mergi la inceput

Bine ai revenit, Diana! M-am uitat pe pozele cu Calin, e un dulce si jumatate. Mi se pare chiar ca e haios in unele ipostaze! Pacat ca nu sunt mai multe recente, dar oricum mai bine decat nimic.

Mi se pare ok cu kilogramele, arata bine, iar cu mancarea e poveste nationala.

Citeam partea cu asteptatul sa se faca mai mare, sa te intelegi cu el. Sunt si pro si contra. In sensul ca, pana acum mie mi-a fost foarte usor. Cat era mica-mica, unde o puneai, acolo statea, nu urla decat cand avea probleme si nu isi exprima personalitatea. Pe de alta parte, normal ca vreau sa creasca, sa imi vorbeasca, sa imi spuna daca o doare ceva si unde, sa ma joc cu ea mai mult decat acum, sa o invat despre viata si sa reactioneze la actiunile si vorbele mele.

Dar, parerea mea, orice varsta este dificila, are problemele ei specifice, nebuniile ei si sper doar sa nu uit ca si eu am trecut prin ele, sa nu uit ce gandeam atunci si sa iau cele mai bune decizii pentru copilul nostru.

Don't be a stranger anymore!

Citat:
citat din mesajul lui Anca.Diana

Hello zuzilici!!

Cred ca nu am mai scris de juma' de an! Nici de citit n am avut timp. Nu v am uitat oricum! :)

La multi ani clopoteilor care deja au implinit un an! ce mari ne am facut! doamne, ce greu a trecut timpul pentru noi! Dar a trecut :D:D eu abia astept sa se mai mareasca, sa ma inteleg mai usor cu el. stiu ca putine impartasiti sentimentul asta cu mine... dar, sincer, asa simt! cat a fost mic mic a fost greu greu acum, ca s a marit, s a mai ususrat situatia.

Dau raportul. Bebe are 9 kg si un pic, 7 dinti, 2 masele. e vesel, l am intarcat la 9 juni jumatate. mai exact s a autointarcat cand mi a venit menstruatia. a refuzat sanul. Papam Similac 0-12 luni si ne pregatim in curand sa trecem pe Similac gain.
Avem bona de la 9 luni. E o tanti super de treaba care il iubeste tare pe bebe. cred ca il rasfata mai mult decat il rasfat eu! eu am inceput sa lucrez de acasa.
Suntem foarte mofturosi la papa si nu mai stiu ce sa mai incerc ca sa manance. daca ar fi dupa el ar papa numai lapte si iaurt si eventual ce papam noi (ca e super pofticios - vrea orice bagam noi in gura).
In curand facem un an si nu stiu ce sa i cumpar. vreau sa ii fac un tort sa aiba voie sa pape si el. stiu o reteta cu tort de mere.
in rest, suntem bine - sanatosi acum. am racit de 3 ori in ultimele luni... peste 2 am trecut cu antibiotic, peste ultima i am cerut doctoritei sa incercam sa tratam fara antibiotic. si culmea, a mers. doctorii astia una doua sar cu antibioticul!

va pupacesc pe toate! acum ma apuc sa citesc sa vad ce mai faceti voi.

Anca D. cu bebe

Calin Alexandru (21.01.2008)
www.flickr.com/photos/ancadiana/" target="_blank">Poze

Rezumatul nasterii

www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A" target="_blank">Filmulet

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

LA MULTI ANI ZUZICI SI ZUZILICI MICI!!! SA FITI SANATOSI CU TOTII SI SA VA ADUCA NOUL AN NUMAI BUCURII SI FERICIRE!!!

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Cu intarziere multumim tuturor celor care ne-au felicitat cu ocazia implinirii varstei de un an!!!

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SI CLOPTEILOR CARE AU FACUT UN ANISOR!!!

GUGU de LUCA 19.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani ureaza Tudorash clopotzeilor Thea Maria, Patty, Stefan Cristian, Cristian Bogdan!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miri am vazut pozici cu o mami frumoasa rau, cu o buni la fel, cu flacai dragalasi foc, poznasi si jmekeri, cu o casuca atat de calda (mi-a placut tare tare...)...

Mergi la inceput

Hello, hello, cumva simtiti, Tudoras cum e? Ozi? MIssed u!

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Miri am vazut pozici cu o mami frumoasa rau, cu o buni la fel, cu flacai dragalasi foc, poznasi si jmekeri, cu o casuca atat de calda (mi-a placut tare tare...)...

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput