Muresence......la apel!!!!!!! ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Chiar asa Carola, de ce spuneai ca nu esti o companie placuta? Problemele de sanatate sunt de vina? Sper ca esti bine.
Fetelor, ati vazut ca s-a infiintat primaria din Tudor? Prin ce zona o fi? Ca eu tot in tudor stau dar habar n-am pe unde e primaria !?
Bianca tu pe unde mai esti? Cum stai cu examenele?

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

nu ma suparati!cum adica sa inchidem subiectul?a mai fost asa ca vorbeam eu de una singura sau Bianca,dar pe urma...e bine si daca apucam sa ne salutam.anca!tu fiind acasa,cu micuta Sara,ne poti delecta cu povesti,pe Bianca o lasam sa studieze,Aura mai rar cu vizitele,Diana,Criss, ocupate.oana treci si tu cu povesti....mai e un pic,vine februarie si dam o intilneala(sper sa nu intervina d-na BOALA).despre mine nimic ca ma apuca iar depresia.noroc cu puiutii mei.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Pollu-ul zilei: NU INCHIDEM SUBIECTUL!

Chiar daca raman singura si scriu!

La Multi ANI micutule Dani!

Nu reusim sa transmitem urarile la timp pentru ca nu apucam, mai bine mai tarziu decat niciodata. Sunt intru totul de acord cu Oana, ea a exprimat foarte bine acest punct de vedere.

Eu intru destul de rar ca sunt foarte ocupata, nu ca nu mi-ar fi drag sa intru si sa va povestesc cate-n luna si in stele, de altfel cred ca sunt singura care vine pe aici si va "zdrangane" ochiul cu incercarile ei, insa fizic nu apuc.
Fiind punctata si aceasta problema trec la urmatorul subiect.

Carola, spune-ne te rog cum te mai simti, da-ne de veste daca te putem ajuta in vreun fel, cat de mic ar fi ajutorul uneori, in anumite situatii e mana cereasca. Nu te sfii! Te pup!

Anca, cum stati cu burtica? Ma aveti colici?

Bianca, cum ati sarbatorit si cum stai cu examenele?!

Acum va iau la puricat de "va merg fulgii"

Diana, cum esti cu cei mici?

Birgita cum sunt fetele?!

Eu: imi e dor de Dimitrie, am insomnii, am atacuri de panica, abia astept sa il vad. Copilul sta la strabunica lui, nu il pot lua acasa pentru ca nu am gaz si e foarte frig in casa. Nu ma pot duce sa il vad pentru ca il rascolesc si mi se frange inima sa il vad cum plange dupa mine sau dupa taica-su.

Pentru ca sunt foarte ocupata am sa lucrez si sambata de la 10 - 15. Asa ca... s-au cam dus we de ski si altele... Asta e trece si asta.
Frigiderul e sexy, nu am timp nici de cumparaturi, mancam haotic, pe unde apucam, sunt satula de toate restaurantele din oras. Dati va rog idei insa fara: Europa, Atlantic, Tip Top, Irish Pub, Concordia. M-am saturat de ele.

Cam atat! Fugitiv, dar revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

bey femeie ce probleme mai ai si tu , aura, adica

auzi la ea, nu stie ce restaurant sa aleaga! nah, ce mi-ar place mie ORICARE dintre alea enumerate de tine... numai ca sunt cel putin doua motive pt care mi-e imposibil sa am "problemele" tale: un copil si inca un copil de care noi tre ne ocupam dupa 5pm... si nu putem merge cu ei la restaurant, pe bune!

promit solemn ca atunci cand 'or mai creste si 'om mai respira si noi, ma "razbun" cu varf si indesat!

si inca ceva, doamnelor! nu va mai plangeti ca nu suntem gashca. daca am norocul ca sezonul asta sa scapam fara crize si spitale, din iunie incepand, aveti convocare la FIECARE 2 SAPTAMANI, la gratare si bere pt adulti si piscinutze pt copii, in curte la mine. NU GLUMESC!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hi hi, nici la strigare pe nume nu va adunam asa.

Diana, m-am uitat acu la pozele voastre, ce muschetari frumosi, Ianis e de-a dreptul cuceritor cu ochelari , si Marc ce implicat pune el globuri pe pom.
Ai scos pasarica pe gura, la vara nu mai scapi de noi.

Aura, noi in vara cand eram pe drumuri toata ziua cu apartamentul, gravida, si la fel, frigiderul `sexy`, mancam foarte mult la Laci Csarda, in curte la Tempo, pe Morilor (sau Morii?), vb lui Iustin, mancam ca porcii . Acu mi-e dor sa mananc la restaurant, nu neaparat de foame, asa, de kiki, sa mai ies si eu cu soatza, insa sweet dreams, suntem doar noi si pitica. Dar astept vara si-o sa putem iesi la terase si cu zibe.

Criss, ce primarie in Tudor? No, n-am auzit de-asa ceva, chiar m-ai facut curioasa...Bia, tu erai cu noutatile, nu stii nimic despre asta?

Oana, ai dreptate, nu suntem obligate, insa se cam `blegise` treaba pe-aici si vroiam sa vad ce facem - eu ultima venita, tot eu cu gura mare - animata fiind si de forumul timisorencelor care sunt unite de nu exista.

Noi tot cu colicile, parca s-au mai domolit, azi insa a fost zi crunta, inclin sa cred ca laptele meu nu mai are putere, zibe a supt si azi noapte tot la 2 ore si de azi dimineata doar acu a atipit si tot nelinistita e - sau o fi vreun puseu de crestere. Si ce e mai culmea, ca in ultimul timp tot la daddy adoarme, eu sunt cu tzitzi si-atat. Nu ma supar, ca-n timpul sarcinii ma gandeam ca poate n-o sa fie relatia dintre ei stransa ca el vroia baiat cu orice pret, si-acum sunt ca maimutele unul pe celalalt...doar ca ma simt eu ciudat, la mine urla de zici c-o-njunghii, la el se calmeaza si-i mai si gangureste si zambeste duios. Na, poftim.
Poate-am stresat-o zilele astea, am avut doua examene crunte la master , au trecut, mai am unul si gata semestrul. Si ma si doare capul de numa. Probabil ma simte...
Altfel e o dulce, a inceput sa gangureasca, si dimineata cand e linistita e doar `aaaaaa`, `hrrrrr`, `ngaaaaaa`, toata ma topesc si-mi curg lacrimile ca la romance-uri, si zambeste cu toata gingia ei de ne da pe spate. Ce mai, suntem topiti!
Na, c-am scris romane, mai poftiti si voi, v-am pregatit penelul....

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

O ruga pt un suflet - Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Criss, ce primarie in Tudor? No, n-am auzit de-asa ceva, chiar m-ai facut curioasa...Bia, tu erai cu noutatile, nu stii nimic despre asta?

Serios, in tudor s-a deschis o primarie de cartier, unde lucreaza cativa angajati detasati de la primarie, va functiona 6 luni experimental, dupa care daca are succes, se vor face si alte primarii de cartier. Amenajarea sediului a costat 60 000 euro. Evident din bani publici.
L-am vazut pe dom' vice Maior prezentand opera.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Anca, Ana mea si acuma are perioade cand e "agatzata" de tzitzi ca stampila de scrisoare (nu timbru, ca ala il mai iei cumva jos, stampila... aia nu se duce ) insa tare-s happy ca papa tzitzi si papa si mancare mai bine de cateva zile. Imi ia destul de mult timp gatitul pt ea - zilnic, si cam 2 feluri la amiazi ca se plictiseste numai cu acelasi gust

Of, merg sa intind rufe... iar ma culc tarziu.... cum trece asa iute o zi?? ma dispera...

la muresence!

PS Anca, nu mai fa faze de apel de-asta ca ne cauzeaza la inimioara glumez...
Timisorencele, din pacate, au probleme tare nasoale si cred ca de aia sunt asa unite. Pe mine tare ma seaca povestea Emmei... mai bine mai "raschirate" ca noi decat cu asa necazuri

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

care rufe... ca ne-au aparut pozele in album la "clipe de viata 2008" si-s un pic mandra
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">aici oa1(Paul) si oa2(Ana la masa)

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

La Multi Ani Aura, si TOT ce vrei al tau sa fie!!!!

_

Emma este iubire

Mergi la inceput

Oana, felicitari pt puiutzii-vedete. Ai dreptate cu timisorencele, Doamne fereste de mobilizare pt asemenea cazuri.

Aura, de ce n-ai gaz? Of, grea viata fara samburel. Eu cand ies fara zibe am impresia ca nu-s intreaga, ceva-mi lipseste. Ma bucur cand ies si respir singura, nu credeam c-o sa-mi fie dor sa conduc, am savurat luni si marti clipele in masinuta singura cat am fost la examene, chiar m-am oferit sa-mi duc cateva colege acasa si nu vroia niciuna c-aveau alte planuri, numai ca sa mai savurez un pic dar....tot cu zibe e mai bine, cand ma-ntorc acasa la gaza mica sunt cea mai fericita. Hm, grea treaba asta cu cordonul asta ombilical...

O zi frumoasa, si incepe weekendul, sa fie cum vi-l doriti!

_

Emma este iubire

Mergi la inceput