Muresence......la apel!!!!!!! ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

va citesc din umbra.momentan nu sint o companie prea placuta asa ca doar ...va citescmamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

LA MULTI ANImicutului Daniel,sa cresti mare si sanatos,sa faci multe boacane,sa nu uite mami ca are si baiat,mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Daniel!!

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

La multi ani Dani !

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetelor, nu vi se pare ca e useless subiectul nostru? Uite...de exemplu, am uitat cu toatele de ziua lui Dani. Nu e asta un semnal de alarma?
Intram zilnic, citim, daca n-a mai scris nimeni, nu mai scriem nici noi, preferam sa activam pe alte forumuri...
Eu una, propun sa-l inchidem si sa ne pastram id-urile de mess, si acolo, cand vrem si putem, vorbim unele cu altele in functie de cum si cat ne cunoastem, decat sa venim sa scriem aici doar asa, ca din obligatie...
Si cand o facem nu transmitem fte multe...
Parerea mea!

Cu toate ca mi-ar fi dor de povestile Aurei, de informatiile Biancai ce, unde, cum se intampla...nu stiu cum e mai bine, eu mi-am spus pasul.

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

O ruga pt un suflet - Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Nu cred ca trebuie sa-l inchidem. Uneori mai intervine cate o stare de apatie, de amorteala generala. Dar de aici si pana a-l inchide...Nu stiu ce sa zic, eu cred ca e bun totusi subiectul nostru.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

[quote]citat din mesajul lui Criss75
Uneori mai intervine cate o stare de apatie, de amorteala generala.

.....din pacate asta simt eu ,momentan!.....trece si asta, sper!
BIANCA LA MULTI ANI DANI!!!!!!Putin cam tarziu ......
CRISS am facut tortul diplomat si.....super! Am gasit multe retete interesante pe forumul unde ai postat reteta. Mersi
muresencele

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Dani!!!

sa cresti mare, sanatos, destept si frumos!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Anca, imi pare rau ca simti asa, am alte sentimente fata de acest topic si precis nu scriu din obligatie, scriu cand am timp si, mai ales, cand am ceva de zis.
Cat despre faptul ca n-am observat de ziua lui Dani... eu una asa vad lucrurile: nu e nici prima data si nici ultima data cand "sar" peste o zi de nastere, anul trecut, de ex, am uitat de ziua de nastere din feb a copiilor a doua prietene f bune, si nu pt ca le-am neglijat, asa s-a intamplat. Nu caut scuze, insa cand imi amintesc si spun "la multi ani", o fac cu mult drag, cu sinceritate si in nici un caz din obligatie.
De aceea nu m-am suparat niciodata daca cineva a uitat de ziua mea, de ex, si s-a intamplat. Eu ma bucur si tin minte momentele in care cineva isi aminteste de mine, nu cand uita pentru ca toti suntem oameni, in cate o zi pur si simplu nu suntem in apele "noastre teritoriale", alteori intervin diverse treburi....

In fine, am divagat clar de la punctul de plecare poate m-am simtit mai "atinsa" pentru n-am mai scris de mult. Si nu vreau sa ma scuz, incerc sa intru cat mai des sa vad ce fac muresencele - uneori merge prost site-ul (Adica incet), alteori doar atat am timp - sa citesc in diagonala - sau poate n-am nimik de spus...
Sper sa ramana topicul implicit si gashca, chiar daca nu suntem subiect fierbinte prin numar de postari

Va pup cu mult drag, noapte buna!

Mergi la inceput

Carola, ce s-a intamplat? Cum mai stai cu sanatatea?

Mergi la inceput