Muresence......la apel!!!!!!! ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Aura frumos scris . ce meserie ai daca nu sunt indiscreta? Adica cu ce te ocupi?

Apropo de fumul de tigara...imediat am un an de cand nu mai .
Brigita tu cum stai?
Kover voi ce faceti?
Diana...unde ai intrat in priza? Ce muncesti?.
Oana, cu placere.
Anca am citit povestea nasterii..super scrisa. Mi-a placut.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hello si de la noi!

Aura, ma trec fiorii... Orice meserie ai avea cea de `scriitoare` ti-ar veni ca o manusa.

Bia, spor la-nvatat mai departe, si eu incep maine, habar n-am ce fac sesiunea asta. Ti-am citit si eu povestea

Oana, cum te mai simti?

Noi....cred ca avem un puseu de crestere plus colicile de rigoare. Ieri n-a dormit de la 12 ziua pana aseara la 10....doar atipit si trezit in urlete. Am si zis ca azi merg cu ea la medic, dar azi e mai bine, a stat treaza si agitata doar de la 9 la 1 jumate, acum doarme deja de-o ora jumate, nu pot sa cred Daca n-ar fi Iustin sa ma mai inlocuiasca cand nu e cazul de tzitzi si doar de alinat, cred ca as lua-o razna.

Oare gasesc glucoza pulbere la farmacii in oras? Ca baby calm-ul, ceaiul, nu-l bea nicicum, il bag de-a forta cu lingurita. I-am dat de cateva ori baby drink, si rau am facut, ca e dulce, plus ca regurgita atat de gros dupa el de se inneca.

Ei, s-a trezit....

Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei

_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Anca, incearca Laricol. Dimitrie la fel Baby Calm nu suporta, nu am incercat Baby Drink ca am cititi inainte iar Laricolul a mers. E acelasi lucru, impotriva colicilor, are cam aceleasi chestii pe care le are Baby Calm dar fara menta parca... Baby Calmul il si constipa...

Impotriva colicilor eu am folosit cu mare succes BonySam (nu mai stiu daca asa se scrie). Este numai din plante si se da picaturi. Ii placeau picaturile. Iar cand avea colici mari, mari ii dadeam Debridat. Dar nu stiu daca i-am dat de 3-4 ori. Oricum toate informatiile astea si prescriptiile i le-am dat dupa sfatul medicului. Eventual poti intreba de produsele astea.

Multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui canuta-om-sucit

Anca, incearca Laricol. Dimitrie la fel Baby Calm nu suporta, nu am incercat Baby Drink ca am cititi inainte iar Laricolul a mers. E acelasi lucru, impotriva colicilor, are cam aceleasi chestii pe care le are Baby Calm dar fara menta parca... Baby Calmul il si constipa...

Impotriva colicilor eu am folosit cu mare succes BonySam (nu mai stiu daca asa se scrie). Este numai din plante si se da picaturi. Ii placeau picaturile. Iar cand avea colici mari, mari ii dadeam Debridat. Dar nu stiu daca i-am dat de 3-4 ori. Oricum toate informatiile astea si prescriptiile i le-am dat dupa sfatul medicului. Eventual poti intreba de produsele astea.

Multumesc!

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.

Mersi Aura, Bonisan folosim, si-nca vreo 3, plus ceaiuri, am impresia ca daca e sa le aiba, nu le domoleste nimic.
Doamne da sa nu cobesc, asa de bine doarme, azi a dormit toata ziua in afara de intervalul 9-1 jumate, 4-5 jumate. Doar a papat si-a dormit si picaturi i-am dat doar azi dimineata, Sabsimplex.
Va mai spun maine cum ne-a trecut noaptea.
Somn usor!

_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Duminica dimineata de la ora 11 mergem la teatrul de papusi...e Hansel si Grettel asa ca nu merita ratat.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Eu sunt trista ...http://seek-on.com/wpmu/gabriel/ . In ce lume traim, nu ai bani, mori.
Nu-mi ajunge o viata sa-i multumesc lui Dzeu in fiecare clipa ca am copil sanatos... ce infime sunt restul problemelor...

_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Anca,m-ai facut sa plang cu mesajul de mai sus.Tot asa zic si eu s ma rog la Dumnezeu sa le dea sanatate copiilor mei,altceva nu vreau. Saracii parinti,off doamne!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Eu sunt trista ...http://seek-on.com/wpmu/gabriel/ . In ce lume traim, nu ai bani, mori.
Nu-mi ajunge o viata sa-i multumesc lui Dzeu in fiecare clipa ca am copil sanatos... ce infime sunt restul problemelor...

_

Bazar pentru Andrei

Si eu sunt la fel de trista. N-am urmarit povestea lui Gabriel, nu mai am putere sa intru la umanitare. Am urmarit in schimb cu sufletul la gura povestea Emmei dar mesajul de azi al Aidei m-a facut sa pland. Ma gandesc ce poate fi in sufletul acelor parinti...

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

timp de 2 ani am refuzat sa intru la umanitare pe motiv ca nu vreau sa ma deprim. de anul asta am decis ca vreau, inainte de toate, sa intind o mana de ajutor. si sa ma deprim alaturi de cei ce sufera.

pt ca apoi sa ma intorc spre ai mei si sa vad pt a mia oara, ca am toate motivele sa fiu fericita si sa apreciez ceea ce am.
asta sunt si asta simt acum.

cred ca fiecare din noi are perioade in perioade in viata cand pune pret pe capitole total diferite. daca anul trecut ma zbateam intre a-mi gasi un job si a scapa de astmul lui marc, anul asta vad altfel lucrurile. si simt ca sunt alta. si ma simt mai bine cu mine asa... nu stiu sa explic, probabil pare ca aberez, dar cine stie despre ce vorbesc, intelege...

va doresc o sapatamana minunata tuturor

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Diana, ai dreptate.
Probabil fiecare ne lasam coplesiti de micile si nesemnificativele noastre probleme, si abia cand vedem adevaratele probleme si suferinte cu care se confrunta altii, stim mai bine sa apreciem ce avem.
Eu nu inteleg de ce nu se face automat la nasterea fiecarui bebelus, prelevare de celule stem, fara costuri uriase. Cheltuielile suportate de ministerul sanatatii, ca vorba aceea, platim destul fara a avea vreun beneficiu.
Pe zi ce trece apar tot mai multe cazuri asemeni Emmei si asemeni altor copilasi grav bolnavi. Niciun copil nu merita sa treaca printr-o asemenea suferinta. Si niciun parinte.
Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos si sincer aceste cazuri pe care le vad pe forum sau la tv ma fac sa renunt definitiv la ideea de a mai avea un copil.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput