Muresence......la apel!!!!!!! ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Anca La multi ani ! Sa cresteti mari!
E o scumpa micuta voastra.
Uite reteta de tort.

AICI
Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Cu intarziere si dupa o scurta absenta va spun si eu "La multi ani!, sanatate,fericire si impliniri alaturi de cei dragi!

Anca,felicitari pt micuta Sara,sa va traiasca si sa fie sanatoasa sa va bucurati de ea.

O sa incerc sa intru mai des,promit.

Apropos,mi-ati facut o pofta de tort cu piscot.Musai sa fac si eu.

O zi frumoasa sa aveti!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Criss75

Anca La multi ani ! Sa cresteti mari!
E o scumpa micuta voastra.
Uite reteta de tort.

AICI
Criss si Alex (11.05.2003)

He-he... si eu fac tort de-asta ia uite, doar ca nu pun piscoturi pe margine. N-am facut inca in iarna asta, chiar zicea sotul meu poate ar fi cazul sa pun mana si sa-mi amintesc

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Multumesc pt retete!

Ladymina, vazut pozici, sunteti niste dulci!

Poate stabiliti/stabilim intalnirea la locul de joaca de care zicea Bia, si poate venim si noi, dar sa se mai lase frigul, am mai scos-o la aer dar am stat cu ochii pe termometru sa fie macar sub -5.

Insanatosire grabnica, urata perioada, astept primavara sa pot iesi cu orele la aer.

Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei

_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...

Vad ca va dati retete si puneti poze pe aici care mai de care mai aspectuase .

Intalnirea...cand vreti voi sa o puneti ca eu sunt in sesiune si deocamdata am si colocvii si sunt foarte aglomerata. Plus ca am si zile de nastere luna asta, incep cu Dani, continui cu socrul meu, sora-mea, maica-mea, nepoata-mea ... .
Plus ca in 12,17,19,20,27 am examene...in 31 isi tine sora-mea si nepoata-mea ziua..in rest sunt libera...
A...continui in februarie cu 2 examene...in 5 si in 6 si cu asta gata.
Daca vreti sa asteptati pana atunci....
As putea veni intr-o zi in timpul saptamanii dar deocamdata, azi habar nu am cand as putea sa ma rup de programul asta.
E cea mai grea sesiune ce o am...si asta poate pt ca e ultimul semestru, ultimul an...pana la vara nu mai avem scoala cand vom avea licenta.
Daca gasesc o varianta va anunt, daca nu va rog sa o lasam pt februarie.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bafta mare la examene, Bianca.
Unde e locul acela de joaca de care spuneai? O prietena buna de-a mea vrea sa-i tina ziua la baietel si nu a gasit unde - poti sa-mi dai ceva nr de telefon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Oana, e pe str Arany Janos chiar la capatul strazii, colt cu strada Cuza voda , vizavi de fabrica de medicamente. Intrarea e de pe Cuza Voda doar ca inca nu are reclama luminoasa afara.
Telefoanele ti le dau pe PM...

Azi am examen...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bfta la examen, multumesc mult Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

bianca, o lasam pe februarie. eu tocmai am intrat in priza.

pupici tuturor!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!

Imi aprind o tigara, urmaresc cu privirea fumul ce se ridica lin si apoi, deodata incepe sa se rostogolesca in felurite cercuri si forme. Imi place spectacolul si trag din nou din tigara, de data asta cu sete si suflu fumul cu mult avant... Ii simt mana rece cum imi cuprinde ceafa iar degetele lui nerabdatoare, ca arse incep sa se joace cu parul meu. Un fior trece prin mine si ma face sa treasar. Ii place, m-a cotropit si isi aprinde satisfacut tigara. E liniste, ceata deasa de pe munti incepe sa coboare fugarita de soare, in urma ei muntii isi dezgolesc frumusetea... E vis...

Copilul doarme, totul e calm, liniste...

Ma uit la el si ma indragostesc si mai tare, simt ca ametesc. Imi zambeste, striveste mucul si intra in cabana.

Raman singura savurand ultimul specatcol de fum...

Mergi la inceput