Muresence......la apel!!!!!!! ( 14 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Aura!!!

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am intrat pt Aura, sa ii urez La Multi Ani , multa satate si fericire

Multumim pt urarile pt Dani .

Criss, postul de primarie deschis e langa fostul restaurant Jo...acum hotel Jo si banca Romextera parca.
Am avut examen si sunt obosita. . Azi noapte am stat pana la 3 si am invatat si azi la munca si de la 16.30 la examen. Mai am inca 4.
Maine e ziua socrului meu, poimaine a lui maica-mea.
Maine are Sandra olimpiada la mate, sper sa se descurce, e prima oara cand participa la asa ceva. La mate

Despre ce s-a scris nu am chef sa comentez pt ca simt exact ca si Anca...uneori chiar nu stiu pt ce mai scriu ca nu cred ca priveste pe nimeni.
Nah ies ca sunt obosita si scriu prostii

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Aura sa fii iubita si fericita!!!
sanatate si toate cele bune!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata ca
Diana m-am uitat la pozele tale...cu ocazia asta v-am cunoscut pe toti. Sunteti o familie tare frumoasa si reusita Ianis va frange multe inimi ca e tare frumusel

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

La multi ani Aura!

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ce vreme mohorata, de stat in casa si facut copii cine vrea si poate.
Bia, ce coincidenta, si ziua tatalui meu vitreg e maine, La Multi Ani cu sanatate alor tai. Ce-a facut Sandra la olimpiada? Orice-ar fi facut important e ca a participat. Bafta la examene mai departe, eu mai am doar unul
Restul, ce fac muresencele in weekend?
Criss, am intrat pe pagina cu retete unde m-ai trimis cu tortul, esti o bucatareasa iscusita , am pus-o la favorites sa ma mai inspir cand sunt in pana cu idei de gatit.

Pusici si spor!

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

aura:LA MULTI ANI si ....chiar nu stiu ce sa-ti urez.ba da:sanatate,ca restul le faci tu.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

am fost la spatiul de joaca de care a amintit bianca.sincer ne-a placut foarte mult.sotului meu mai tare decit cel de la Real.e mai mic(spatiul nu sotul).copiii s-au simtit super-bine.deci mai mergem.asa ca saru-mina bianca de informatie.facem intilneala acolo?cum a fost la olimpiada de mate?ma duc sa fac ceva de mincare si alte activitati "placute"(ex.frecat baia),dupa aceea ma duc la o onomastica.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Anca, merci de aprecieri.
Alexutul meu e bolnavior. Ieri si azi a stat toata ziua in pat, el care nu sta niciodata intr-un loc, alearga tot timpul. Saracul, mi-e asa mila de el, are febra, il doare gatul si tuseste intr-un hal. Cred ca e ceva viroza. Ieri am chiulit si eu de la munca si am stat cu el acasa. Sper sa-i treaca repede.
Sa aveti o duminica frumoasa.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

BUNA FETELE...
v-am gasit in cele din urma, aici va ascundeati voi de fapt???
sunt o viitoare mamica....o sa nasc in iunie daca ma ajuta Doamne Doamne...
am pierdut o sarcina in februarie anul trecut, la 24 sapt, poate unele dintre voi ati citi povestea mea la DURERE...
sunt din Reghin, dar merg la doctor la Tg Mures, si vreau sa nasc tot in TgMures....
am nevoie de sfaturi de la voi, cele care ati nascut la Spitalul Judetean.....unde sper ca voi naste eu, asistata nu stiu de cine....
la control merg la drMolnar, dar stiu ca el nu vine la nasteri....cum e nasterea la spit judetean? cum sunt doctorii, asistentele....ce bani ati platit la nastere...cum ati fost tratate....
v-as ruga sa nu treceti cu vederea rugamintea mea....si sper sa gasesc in voi niste prietene adevarate...

20+
am ajuns la jumatate.....
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput