Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

cadouri personalizate puteti face la UNirea, Orhideea, Feeria dar si pe www. fox prin t.ro mai ieftin. La fata locului poti sa mai editezi putin etc...daca te pricepi poti de acasa si trimiti foto cum iti place la fox.

Sarbatori fericite si BUCURATI-VA DE COPIII VOSTRI!!!!!!!!!

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Multzu! Ma uit acum.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Filmulete cu bebe Edi

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andy o dulceata Alexia!Cum nu vrea ea sa mai vb cand se stie filmata!ghidusa mica!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

mary.b de ce stresezi cu oul? daca ai tinut un regim spartan pana acum si asa l-ai obisnuit pe Mario, mai stai pe pozitii macar pana la 3 luni,cel mai important este ca alaptezi

lucutta: depinde de bebe, al meu are 4 mese clare a 180 ml si doua care sar de 100ml, dar nu trec de 150 ml

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

feli, am intrebat chestia cu oul crud ca sa stiu ce poate face rau ca eu oricum mancam oua prajite moi la inceput pana am aflat ca nu am voie nimic prajit. de Craciun voi manca salata de boef cu maioneza cu ou crud, oricum am mancat si ciuperci cu maioneza. nu voi exagera....sper
in alta ordine de idei....bebe Vlad mananca 1L de lapte pe zi ??? si tu te plangi de productie scazuta ??? sau ai trecut pe formula ? si stau si ma intreb cum poate el sa manance 180 ml la o masa ca am meu cel mai mult a mancat vreo 140 ml si asta o singura data. papacios Vladut nu gluma

maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

tzitziri: o ordonanta sa abroge Doamne apara si pazeste!
Nu cred, sunt si tipizatele, Boc a umblat la salariile uriase, se pare ca bani sunt acum: economii de 1 mld de eur numai din actiunea de azi

mary.b: lapte nema de o saptamana, nu mai vrea sa vada tzitzi fix dupa vaccin, azi m-am plans pe forum ca dupa ce haleste 180 ml mai vrea si un supliment de 40 ml, doc zice ca-i ok, sa-i dau la cerere si pofta mare la bunatati!

eu ii fac masaj lui bebe la inceput, mi se pare ca daca i-l fac dupa baie se naclaieste, ii fac baie si el imi adoarme in baie. Asa a facut si acum, se trezeste peste o ora maxim doua mort de foame si apoi ma fredoneaza un pic important este ca adoarme singur
(este obosit mort, a stat azi afara de la 11,30 la 15,30, pentru asta ma bucur ca avem o iarna blanda)

falcone
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Mimihoo superb jurnalul, si daca imi permiti harnicut taticu'.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

andy.p: este o scumpa alexia, s-a rusinat un pic la camera
musette:
eva:chiar ca-i haios Luca impodobit cu beteala

off-topic:
nepoata mea, malina 1 an si 9 luni. Vine taica-su acasa de serviciu: Malina, ce pana mea si a corbului numai jucarii imprastiate in toata casa? Fata le strange si baga la cap dupa ton. Si incepe si ea: ursule, ce pana mea nu stai la locul tau, pantofule, ce pana mea.... si o tine asa pana ...uita injuratura. Dupa vreo doua ore, incepe si se munceste: Ciupi(papusa) ce gura mea stai aici? Tot ea: nu asa. Apoi Ciupi, ce fundu" meu? ce mana mea, ..... De aseara se chinuie sa-si aminteasca injuratura, nu reuseste si este extrem de irascibila pe tema asta
Cumnata-mea zice ca daca maine dimineata o sa fie tot asa nervoasa, o sa i-o spuna, ca vrea Craciun linistit

falcone
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

feli, am citit dupa ce am scris mesajul ca Vladut mai cere si supliment...foarte tare. imi pare rau ca nu mai vrea tzitzi Vladut. si eu de ieri seara am o problema cu lapticul, nu mai vrea sa curga ca alta data, am inceput sa beau din nou ceai de chimen si anason, sa-l pun pe bebe la san la fiecare masa poate poate mai pot salva productia. el s-a obisnuit la bibe si daca nu-i vine mult la tzitzi se enerveaza si plange, asa ca trebuie sa bag pompa in functiune. azi pe la 17 am constatat ca nu curge laptic deloc, dar am continuat cu pompa in gol pana cand a inceput sa rasara si niste laptic, am reusit sa adun 80 ml de unde credeam ca nu voi scoate nici 5 ml. sper totusi sa mai pot alapta si sa nu ajung la formula ca tare nu vreau. o sa incerc sa pun la congelator laptic pentru zile negre....pana acum ce ramanea in bibe aruncam, cate 20-30 chiar si 60 ml am aruncat ca deh....sotul mi-a zis sa nu-l mai pastrez ca eu fac altul ...acum nu-mi mai permit sa arunc nici 10 ml.

maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

giulianna,eva ,tzitzi,musette,feli multumim

Acum a plecat o cunostinta de la noi..a venit cu cei doi copii de 5 si 2 ani,mi-au facut casa vraiste..sarit pe paturi,alergat,tipat,aproape rasturnat bradul si mamica n-avea treaba...imbatranesc eu sau ce naiba ca mi s-a ridicat tensiunea la 800

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari si de la mine!Eu nu prea mai am timp de nimic...si parca nici nu prea am feeling-ul acela de sarbatori ca alta data...in fine..... Azi am reusit printre plansuri si alaptat sa fac o salata de boeuf si oua umplute si acum mai vreau sa fac o supita de pui....noi oricum in prima zi de Craciun mergem la ai mei care fa sarmale si alte bunatati traditionale romanesti.
Acum o intrebare ca nu am citi decat printre randuri: care este chestia cu pozele si melodiile de Craciun?
Pupici tuturor!

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Laurainseamna ca ai tu copii cuminti.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput