Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
CosmyB. spune:
Eva
acum m-a cam luat frica, pt ca nici eu nu am tinut regim strict, f putine alimente interzise, dar am obs ca ciocolata nu ne prieste si a cam avut diaree. de fapt nu stiu daca e diaree sau asa face ea la 4 zile, chiar 5 si face asa ca apa si cu zgomot9 scz detaliile) asa ca mi-e cam frica sa bag in mine orice, chiar daca am mamcat prejituri la greu si carne de porc si multe altele. tu esti o norocoasa ca poti manca chiar orice
vazut Luca impodobit 

giuliana Rafaello il fac asa: 200 g unt, 150 g lapte praf, 150 g zahar pudra,foaie de napolitana maruntita si prajita f putin in tigaia fara ulei (ii da gust crocant) cateva linguri de nuca cocos si alune nesarate sau nuci taiate marunt. le modelezi si le dai prin nuca de cocos. 
Pozici
Mami super happy de
Maya
claudinna spune:
andreea, de ce ai plans mai??
felicic, super tare nepoata ta!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
eu faceam rafaello din biscuiti simpli, pisatzi, peste care turnam un sirop din apa, cacao, zahar sia rome, de preferinta rom.
le puneam miez de nuca sau stafide la mijloc, le faceam gogoloaie si le dadeam fie prin nuca pizata fie prin nuca de cocos.
n-am mai facut de vreo 2 ani...e o idee
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CosmyB. giuliana Rafaello il fac asa: 200 g unt, 150 g lapte praf, 150 g zahar pudra,foaie de napolitana maruntita si prajita f putin in tigaia fara ulei (ii da gust crocant) cateva linguri de nuca cocos si alune nesarate sau nuci taiate marunt. le modelezi si le dai prin nuca de cocos. ![]() Pozici Mami super happy de Maya |
La rece? Nu e gretos untul?
Si foaie de napolitana cam cat?
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
babytza spune:
Hello girls 
Am avut o zi plina ....Am ales prost sa mergem noi la soacra acasa...Piciul a fost tare nervos dupa ce am asteptat-o 3 ore. Deja se plictisise in alt loc decat la el acasa si nu mai avea stare. Asa ca in clipa in care a ajuns si l-a luat in brate cred ca a simtit-o cat e de emotionata si a mai vazut-o si plangand si s-a luat dupa ea. A inceput sa urle . Nu a reusit deloc sa il tina in brate cum ar fi vrut ea....mi s-a rupt sufletul , saraca. Poate maine cand o sa stea aici toata ziua o sa il vada si ea asa cum este el de fapt, un zambarici total ![]()
Lucutta cand am terminat eu cu alaptatul si m-am dus la farmacie sa iau si eu pastile pt oprirea lactatiei mi-a zis farmacista ca nu are rost sa mai iau daca au trecut deja 48 de ore de cand nu mai alaptez si nu mi-au pocnit inca sanii. Asa ca eu zic sa nu te indopi cu pastile daca si la tine e la fel. Chiar si acum daca mai strang sfarcul mai picura. La Valentina mi-a mai curs mult timp dupa daca strangeam asa ca nu e motiv de ingrijorare.
Simteai tu daca era nevoie de pastile. Eu la Valentina am simtit ca imi pocnesc cu tot cu pastilele luate....Abea dupa 4 zile mi-am revenit. Acum la David nu am avut nevoie, ca a disparut singur lapticul...
Musette superbe pozele
si imi plac rau tricourile baiatului 
Mimihoo
bine ai revenit !!!
Andy e o dulceata Alexia 

Claudinna felicitari pentru noua coafura
si eu bag o schimbare maine....tuns si vopsit ![]()
Cuscra te poooooooooop 
Andy galro fac un clip cu bebeii pentru craciun.Trimite-mi poza ta preferata ca sa apara si Andrei
roxanatache@yahoo.com
Reteta oo
: Pentru umplutura : - galbenus + almette yogurta si cel cu verdeata + condimente (sare si piper )
Pentru sos : - smantana + vin alb + condimente ( sare, piper, busuioc ,putina menta si marghiran )
Eu le pun pe un platou putin adanc, in felul asta le acopar complet cu sosul. Sper sa va placa daca faceti 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna poze noi noua mea freza poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan |
Pai...si eu m-am uitat de vreo 2-3 ori sa vad bine daca esti tu....dar copilul...
Sa-ti fie de bine, iti sta foarte foarte bine!
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
babytza spune:
Beeeeeeeeeeeeeey sunteti culmea
sa fiu a naibii daca vreuna dintre voi a dat nume pozei....dar ati scris numele la subiect de mail 

nu-i nimik....e bine si asa ! Pe masura ce le salvez le scriu eu proprietarii....Va poooop 
Soricelul meu iubit
babytza spune:
Luminita ca sa te trecem in listuta avem nevoie de : data ta de nastere. Apoi numele copiilor , la cate sapt s-au nascut, scor apgar , greutate si cm . Aaaaaaaaaa si cum ai nascut ( natural sau ceza ) 
Alexa si mami

Soricelul meu iubit
felicic76 spune:
claudina: vazut poze de Razvan
(ce barbatel serios) sa-ti fie de bine cu noua tunsoare, te prinde!
mi-ati adus aminte de "betzive", cred ca-s variantele mai batrane de la Rafaello....din biscuiti po****ri dati prin masina de tocat, unt, lapte praf,zahar, cacao,visinata sau rom si la mijloc o visina din visinata

lucutta: eu nu am luat pastile ptr oprirea lactatiei, eram hotarata sa-i dau lui bebe pana la ultima picatura, cam in a patra zi am muls vreo 20 ml transparenti, i-am pus in bibele cu formula si de atunci nimic. Am sanii moi spre flasci, nu ma dor, nu se intaresc, pur si simplu am secat dintr-o data
. Daca imi revenea laptele, eram hotarata sa-l intorc la san
(si acum incerc sa-l mai pun la san, doar,doar
)
Acum parca as vrea sa stiu si eu daca trebuia sa iau ceva, ma gandesc ca poate laptele ramas in canale sa nu-mi provoace neplaceri mai tarziu, rog fetele cu experienta sa-mi spuna
(pe net nu am gasit nik)
edit: vazut raspuns de babytza, nu mai iau nimic, iar daca strang de buton nu iese nimic. Deci: asta a fost
.
edit2: la noi in casa tati strica, bebe dormea in patutul lui si el l-a luat cu el in pat
io inteleg ca ii este drag, dar mi nu mi se pare normal si igienic sa doarma in patul nostru

Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei