Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicia cand productia de laptic se reduce de la sine ( cum am patit noi ) nu mai este nevoie de pastile pentru oprirea lactatiei. Am intrebat 2 farmaciste si ambele au spus acelasi lucru. De ce sa bag hormoni daca nu e necesar ? Si din pacate , daca in aceste zile in care nu ai mai alaptat Falkosul nici nu ai facut nimik pentru a stimula lapticul , nici nu cred ca mai revine.... De regula mamicile care intrerup alptatul pe preioade scurte din diverese motive( cum ar fi un tratament cu antibiotic) sunt sfatuie sa se mulga la cateva ore ca sa nu scada cantitatea lapticului. Tu ai facut asta ? Ca daca nu , slabe sperante sa revina iar in forta...Imi pare rau ca ai patit asa, si eu m-am mai chinuit aproape 2 saptamani si tot pe post de apa il bea, ca era straveziu si dupa o ora maxim era rupt de foame si rupea biberonul.....

Va poooop si fug la somnic

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

In caz ca nu mai apuc sa intru maine vreau sa va urez si eu tuturor Craciun fericit alaturi de comorile voastre! Pentru noi clar va fi cel mai frumos de pana acum si am un feeling ca nu sunt singura care simte asa.
Babytza maine facem bradul si pozele, o sa iti trimit cat de repede pot, sper sa nu fie prea tarziu.
Nikolici, Laura, Simodina, maryb, multumesc cu mare intarziere pentru complimentele adresate Minei.
Eva citesc din urma si am aflat ca am fost vecine, eu am stat la Gloria (D12 daca stii) pana acum doi ani, acolo am copilarit si eu si tatal meu.
Felicic daca imi aduc bine aminte nu sotul tau zicea ca nu e de acord cu copilul in patul conjugal?

Noi suntem ocupate cu pregatirile, suntem bine in general, am facut Rotarixul si de atunci parca mancam mai bine(!?), luam insa cam putin in greutate, doar 70g saptamana asta dar nu ne stresam (inca), avem 6570g si 64cm la trei luni jumate.
Pup toate fetele si puii lor si sper sa pot intra mai des dupa sarbatori.

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Andy_p, super frumoasa printesa….adevarul e ca unele mamici sint asa relaxate…

Musette, tricoul ca tricoul da manechinul e si mai si, ca si mamica

Eva, imi place de tine ca iti gasesti timp sa le faci cu manuta ta

Andy galro, uneori e solicitant sa fii mamica….

Noi facem pregatirile de Craciun cele traditionale cu sarmale si alte alea, ne vin in vizita cumnatii si socrii. Va urez si eu un Craciun Fericit

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Salutare fetele!

Aproape am reusit sa impachetez juma' din casa ca maine plecam la munte si stam pana duminica. Asa ca am intrat degraba sa va urez:

Sa va aduca Mosul ceea ce va doriti! Craciun fericit!

LE Maryb parca tu ziceai azi ca-ti pare rau ca ai aruncat lapticul ramas in bibe...Oricum trebuie aruncat daca bb a baut din el deoarece are toate sansele sa se amestece cu saliva si gata-s crocobaurii, doar sa te mulgi intr-un recipient si torni apoi in alt bibe din care-i dai sa suga. Scuze daca am confundat, am stat fix 15 min azi pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Laura e super scumpa pisicuta ta. Asa face si Anda cand o filmez dupa o sarada ganguritoare.

Simodina bine de stiut faza cu laptele. Nu ma gandisem la asta. Nici nu am avut ocazia. Distractie placuta la munte!

Maryb, eu cand scot 80 ml la pompa zic ca am productie beton! Sa bei ceai - ia si de fenicul ca e super ca stimulent de lactatie.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Babytza am gasit un album tare dragut cu cantece de sarbatori. Te rog intra maine putin pe messenger, le-am salvat ca mp3 in seara asta si cred ca ti-ar parveni mai simplu. Daca preferi mail sau nu ma vezi online trage-ma de maneca pe forum ca mai citesc de pe mobil cand alaptez.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Sunt cucuvea la ora asta dar am intrat sa-ti raspund tie giuliana la rafaello pun o foaie intreaga de napolitana (foaie Lica sau ce gasesti) si untul se freaca cu zaharul pudra si apoi adaugi laptele praf si nuca de cocos, nu e gretos deloc. eu sper sa-ti placa daca incerci. cine a gustat de la mine a cerut reteta chiar si soacra
claudina super freza!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata si de la noi!
Eu nu prea am apucat sa mai intru zilele astea, am tot fost prinsi cu febra cumparaturilor, cadourilor, pregatirilor de sarbatori, desi nu se va intampla nimic special la noi, stam acasa toata perioada, doar schimbam ceva cadouri cu cei dragi! Si cand e sotul acasa nu prea intru pe net, ca iar avem discutii

Sunt foarte bucuroasa sa va spun ca ieri mi-a venit costumul de mos de la mothercare, finally, e supeeeeer!, l-am spalat si abia astept sa-l imbrac pe pusti in el si sa-l pozez (daca o sta!), Babytza sa ne astepti cu pozele, te rugam! Care e termenul limita? Ca noi abia diseara impodobim bradutul ..

Tot ieri mi-a revenit si lapticul, dupa 2 zile de shortage si bagat la greu stimulente, bebe agatat de tzitzi din ora in ora, I'm back in business! . Sincer o cam bagasem pe maneca, noroc ca-s toba de carte la capitolul alaptat si m-au ajutat si Kid si Simodina cu sfaturi buneee!

Am gasit si Infarixul Penta, multumim mult de ajutor!

Am apucat sa vad mai demultisor poze frumoase de Edi (Giulianna) cu ochisorii lui ca mura si buzisoarele ca fraguta si Luca Noah (Eva), foarte trendy impodobit langa bradut . Eva, m-am gandit si eu la cadourile tale, ce nerabdare o fi pe tine sa vezi trei (!) cu numele tau asteptand cuminti sa fie deschide, super!
Si eu abia astept momentul sfasierii ambalajelor!

Copilul meu l-a descoperit pe Mos Craciun si e uimit total! Si vrea sa-i fie ren mosului!

Felicic, chiar daca s-au publicat normele, poate veni o ordonanta care sa ne duca legea depaaaaarte, in tarile calde, ca la noi in romanica se poate orice! Si atata vreme cat, practic, opozitia e nula si ciolanul e si pe stanga, si pe dreapta, sansele pentru noi nu-s prea incurajatoare. Si ministrul cu pricina are antecedente fix pe bucata asta

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

M-am apucat de citit de la coada la cap, ca nu stiu cat apuc ..
Simodina, distractie placuta si vreme frumoasa la munte! Craciun fericit si voua! Ce as mai dori si eu sa merg, poate ajungem o tura dupa Anul Nou, ca tare mi-e dor!
Claudinna, super coafura!!! Iti sta superb, mai ca as incerca si eu, dar nu prea ma vad facand schimbari atat de radicale ... poate daca m-o apuca si pe mine criza cazutului parului, deocamdata cade, dar nu dramatic. Vazut si pe Razvanel, e un scump si foarte smecher in halatelul lui, si ce a mai crescut, God! Zici ca are cel putin 6 lunite, e foarte maturel!
Andreea (Andy_galro) , sper sa vina mosul cu un cadou bestial, sa treaca tristetea, iar daca nu, gandeste-te ca ai primit unul in avans acum vreo 4 luni de zile, uite-l aici, se pare ca vrea sa-ti spuna ceva! Mamico, asculta o colinda in liniste, cateva minute, ia-ti un ragaz numai pentru tine, respira adanc si mesteca o frunzuta subtire de brad, apoi ia-ti copilul in brate si saruta-ti sotul si razi in hohote, se poate!!!
Laura, am vazut-o pe micuta elfa Alexia, e superba! Si cum vorbeste ea cu mami in filmulet , grasunica frumusica!
Andreea_and , am vazut-o si pe Mina, e frumusica foc!! si vesela de nu se poate, imi place la nebunie! Ochisorii ii sunt albastri? Poate ii raman asa, asa trag si eu sperante la Gruia, sa-si pastreze albastrul asta plin de acum, sunt superbi!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ia uite domne ce matinala e lumea!
fetelor, multumesc!

eu voi intra zilnic cred, dar pt fetele care pleaca in vacantza vreau si eu sa urez Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput