Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
claudinna spune:
pt noi chiar sunt niste sarbatori speciale.
anul trecut pe vremea asta nu stiam ce minunatie de baiat voi avea.
succesul e garantat, e sigur ca vor fi sarbatori plinde de bucurii, ca fiecare zi de cand s-a nascut Razvan si ca fiecare zi de acum incolo!
Mosh Craciun si-a facut treaba pt mine anul trecut, asha ca de acum incolo sta relaxat:) (poate peste vreo 2 ani sa mai cer ceva...)
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
felicic76 spune:
Buna dimineata la Mos Ajun! Ne dati ori nu ne dati....
Craciun fericit si toate cele bune tuturor, distractie placuta si sa va bucurati de zapada celor care plecati la munte!
andreea_and: ba da el era cu gura mare inainte si el aduce piticul in dormitor in fiecare seara!
andt_galro: tu ai plans? De ce? Eu intelesesem din postare ca Andrei,
sa treaca
cosmy.B: daca ai putin timp, pune reteta cap coada,cu cantitati, plssssss! Pe 26 dec vin nasii in vizita si vreau s-o impresionez pe nasica mea, care , pe cat este de dulce cateodata, pe atat este de fitzoasa
Multam anticipat!
(edit: am gasit-o in urma, si cu cantitati, nu citisem bine)
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 andt_galro: tu ai plans? De ce? Eu intelesesem din postare ca Andrei, sa treacaMamica de VLAD 19.10.2008falcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
Felicic, acum ca ai zis tu asa, ma gandesc si eu ca cel mai probabil eu am inteles gresit
, probabil influentata de propriile mele lacrimi ... de nostalgie si de bucurie (pentru Sosonica operata cu succes in 22 decembrie!!). Andreea, daca am batut campii, te rog mult sa ma ierti! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
felicic76 spune:
nerantula: si tu o urmaresti pe Sosonica?
si eu
Of, Doamne...
dupa ce ne-ai obisnuit cu foto spectaculoase de Gruia, vezi ce faci cu poza aia de Craciun, se asteapta multe de la voi
(bine ca v-a sosit costumul)
in ceea ce priveste legea, la mine speranta moare ultima
, ma irita doar ca noi nu putem face ceva concret, ca suntem la mana lor, bani sigur se gasesc ca deh, tot romanul este inventiv, nu mai vorbesc de politicieni si , mai ales, asa cum spune tzitziri, ne-au flutarat-o pe sub nas si acum o trag inapoi
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
_giulianna_ spune:
Buna dimineaaaaaaata la Mos Ajun!
Feli Cosmy a pus reteta intr-un mesaj anterior.
Uite-o: "Rafaello il fac asa: 200 g unt, 150 g lapte praf, 150 g zahar pudra,foaie de napolitana maruntita si prajita f putin in tigaia fara ulei (ii da gust crocant) cateva linguri de nuca cocos si alune nesarate sau nuci taiate marunt. le modelezi si le dai prin nuca de cocos."
Si a zis ca pune una bucata foaie de napolitana. 
Ma duc sa fac saleurile.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
tzitziri spune:
Neata si de la noi![]()
Vroiam sa va urez Craciun fericit celor care plecati din Bucuresti sau care nu mai intrati azi pe motive de cozonaci sau altele
..eu nu sunt in categoria asta (maine mergem la 'soacra'), asa ca azi o sa fie o zi destul de normala..pana diseara cand vine Mosu'![]()
Intr-adevar, si pentru noi o sa fie cel mai frumos Craciun de pana acum...si cand stateam in pat la sfarsitul sarcinii ma gandeam ca o sa vina Craciunul si o sa fie primul in 3....si uite ca a venit...si pe mine ma incearca iar un sentiment de nostalgie...si prea e frumos totul
..asa ca eu le inteleg pe cele care mai dau cateva lacrimi zilele astea...si eu dau, de bucurie![]()
Deci Craciun fericit si sa fie cel mai frumos Craciun de pana acum, dar cel mai putin frumos din toate cele care vor urma
EDIT:ne bucuram si noi pentru Soso ca am stat si noi pe aproape....apropo de lacrimi de bucurie![]()
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Mimihoo superb jurnalul, si daca imi permiti harnicut taticu'. fericita de Andreea-Maria |
Irina, ma bucur ca-ti place. este harnicut si scrie f. frumos taticutzu. Poate-o semana si fata cu el, ca io's varza la scris
jurnalulsofiei.wordpress.com
Mimihoo spune:
Babytza, bine te-am regasit!
si buna dimineata, la Mos Ajun!
Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
sabinel spune:
buna dimineata! primiti cu colindul?
un Craciun plin de lumina, caldura si liniste va doresc si eu, mai ales ca pentru unii e primul ca si familie. asa e si la noi, e primul Craciun in 3, anul trecut pe vremea asta banuiam eu ceva, dar mi s-a confirmat in ianuarie. n-a fost nimic planuit dar am luat-o asa cum a venit si incercam sa ducem misiunea pana la capat.
un pupic pentru fiecare dintre voi si picii vostri!
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
300 spune:
Craciun Fericit si plin de surprize placute!
Si noi ma primit un costum de mos aseara de la o prietena si fosta colega de birou care ne-a vizitat. Am tras repede si niste oze desi nu era spalat deloc, dar i l-am dat peste alte haine si nu l-am tinut mult (asta ca sa imi periez complexul de vinovatie).
Eu nu prea stiu ce meniu sa incropesc de Craciun, si soata si cumnatul meu nu amnanca multe lucruri care in mod normal sunt traditionale, si nici toate meniurile simandicoase care imi trec prin cap nu le surad... cred ca o sa fac ciorba de legume si pilaf :)) pentru ei desigur :P Mi-ati dat idee cu vinetele alea, dar trbeuie sa le fac cu ceapa [bamng] ca de-ala cu maioneza si putin usturoi nu prea servesc./ Dar cred ca ii pacalesc cumva si cu alea. O sa fac icre, ca alui meu i-au placut cele facute de mine, sa o sa ma ratoiesc un pic la cuptor ca si asa sta in congelator degeaba (rata)... si tcred ca ne vom fripturisi.
LA sarmale nu ma bag eu deocamdata ca mi se par prea migaloase desi si ama si soacra spunca se fac repede si usor. Pe mine numai taiatul foilor alora de varza ma innebuneste
nu stiu de ce.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei