Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea_and

Eva citesc din urma si am aflat ca am fost vecine, eu am stat la Gloria (D12 daca stii) pana acum doi ani, acolo am copilarit si eu si tatal meu.

stiu, cum nu...
La Gloria faceam cu scoala serbarile trimestriale, am spus zeci de poezii, cantecele si am dansat de "n" ori pe scena aia a cinematografului.
In spatele cinematografului mergeam la policlinica, acolo mi-am lasat amigdalele.
Mai continuu?
Deci, vecine, huh? Titanii din Titan
Inca un motiv in plus sa te plac foarte tare.

Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

------------------------------------------------------------------------------
“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Eva, imi place de tine ca iti gasesti timp sa le faci cu manuta ta

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

daaa, asa tare imi place sa cos, ma linisteste teribil!
M-as apuca si de tricotat una alta pt fi-miu, dar am cam uitat, sper sa revina...

Luca se face mare!!!

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Titan? si eu tot pe-aici ma plimb :-) prin parculetzul de langa policlinica. poate ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata!!!!!!

Babytza multumim de reteta,acus intru pe mess sa-ti dau poza.

Kristinmerci de complimente,esti o dulce,

Felicic super tare nepoata ta.Si eu zic ca nu e ok sa doarma bebe cu voi in pat din mai multe motive,asa ca ai o discutie cu al tau sot si lamuriti problema. fomistul!

Claudinna iti sta f bine asa tunsa!

Simodina drum bun si Craciun fericit!

Eu am asa o stare super,ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta il concepeam pe Luca si acum el e cu noi.....parca tot nu-mi vine sa cred,ma uit la el si multumesc lui Dumnezeu pt asa binecuvantare.
Nu cred ca mai intru,diseara mergem in vizita si astazi bucatarim si punem casa la punct.va urez un Craciun fericit si plin de caldura!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

babytza multumesc pentru raspuns....in seara asta vom face si noi poze cu bradutul si iti voi trimite pe mail...sper sa nu fie prea tarziu
felicic Andrei a plans...eu doar m-am luat de cap ca nu mai stiu in ce parte sa alerg ca nu mai am timp de nimic
nerantula nu stiu de unde scoti aceste vorbe minunate dar iti multumesc pentru ele...intotdeauna ai fost atenta si mi-ai spus o vorba buna si foarte adevarata....intr-adevar ar trebui sa ma bucur de aceste sarbatori pentru ca suntem 3 si avem un bebe minunat pe care l-am dorit enorm.....si totusi cred ca ma simt un pic coplesitade copil si de preagateala de sarbaori si parca am uitat sa ma bucur, am uitat sa-mi fac timp pentru mine(intr-adevar toata lumea imi spune ca se vede ca Andrei este un copil ingrijit)....si poate si faptul ca toate astea le tin in mine si nu le spun nimanui au dus la starea asta a mea.....dar voi face asa cum ai spus...iti multumsc inca o dat din suflet ca mi-ai deschis ochii....mii de pentru voi...sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori!!!!

Scuze pentru tonul ptin pesimist nu vreau sa supar pe nimeni...nu ma luati in seama.

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Dragele mele prietene va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi!!! Nasterea lui Isus sa va aduca numai bucurii si ganduri bune!
Sarbatori fericite!!!

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Am apucat sa vad mai demultisor poze frumoase de Edi (Giulianna) cu ochisorii lui ca mura si buzisoarele ca fraguta si Luca Noah (Eva), foarte trendy impodobit langa bradut . Eva, m-am gandit si eu la cadourile tale, ce nerabdare o fi pe tine sa vezi trei (!) cu numele tau asteptand cuminti sa fie deschide, super!
Si eu abia astept momentul sfasierii ambalajelor!

Nerantula, da, iti dai seama ce curioasa sunt eu, am ochit doar o punga de la Occitane, acolo sigur sunt cosmeticale si cremute de la firma asta ca stie ca imi plac de cand eram in Fr, sunt naturale!
Vedem diseara

Dar tu ce crezi? si pe el il asteapta cutii si pachetzele.
A propos, Ancule, merci de Wondersshare, suuuper programel de poze, mi-a prins bine sa fac colaje diverse.

Eu asa fac mereu, muuulte cadouri sub brad unul doua consistente, rstul mici chestiute simpatice. inainte ne ofeream cadouri la fiecare luna noua trecuta peste noi, eu am initiat traditia si el, saracul, se conforma, sa tina pasul
Imi place mult sa cumpar si sa ofer cadouri, muuult de tot sa caut idei dragute si sa fac placere

Lui fi-miu, pe langa salteluta "Kick and play" i-am luat doua body-uri de la Z, pe care sunt scrise mesaje pt si despre tati, de aceea am scris pe pachete pt Luca si putin pt tati lui(e curios tare, ce-o fi acolo?)

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

poze noi

noua mea freza

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

te prinde fff bine! si ce curajoasa esti sa te tunzi asa scurt!

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Un Craciun linistit si fericit, luminat de noul membru al familiei, pentru toate mamicile langa care am ras, am plans si de la care am invatat o gramada de lucruri! Multi ici!

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

EvaF, am vazut pozele cu Luca Noah. e un scump si jumatate :-)

Mergi la inceput