Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

va pup pe toate. Am pus pe blog cum a fost la noi cu bradul si de ce nu avem de trimis poza cu tematica pt. CD. Am trimis alta, mai veche.

ce face Sonia? unde citesc?

daca aveti 5 minute la ora 13 azi, se spune o regaciune pentru Emma.

In alta ordine de idei, care nu are legatura cu nimic din cele de mai sus... am reluat si noi dupa mai bine de 9 luni "tratativele de pace". Iuhuuuu !

Noi am avut in 2006 primul Craciun cu bebe in burtica, anul trecut primul Craciun in 3, iar anul acesta primul Craciun in 4! Multumesc lui Dumnezeu care s-a ocupat de noi sa fim asa de fericiti!
Multa sanatate, dragoste si bucurii tuturor, Craciun fericit!

Frumos iti sade, mamicuto cu freza noua, Claudinna, sa-ti fie de bine!
Eu mereu ma tund foarte scurt si imi place la nebunie... din august insa nu am mai ajuns la coafor Poate in ianuarie, abia astept. Diseara poate ma vopsesc, ma fac rosie, asa in spiritul Craciunului, poate ma confunda careva cu un globulet!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

EvaF, am vazut pozele cu Luca Noah. e un scump si jumatate :-)

Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

ce pooooooooooooooooze frumoase faci!!!
Si eu sunt pasionata rau de tot, dar nu sunt profesionista din pacate, invat incet incet. Poate imi vinzi niste ponturi. Tu esti fotograf profesionist, nu? Ce te invidiez, daca da. E o meserie su-per-ba.
Ce imi place "my little flower", cum cade lumina pe scumpica ta!
Si tu ce frumoasa esti! Ffff frumoasa! Eu acu' pic din luna si descopar pozele tale! Ai fost in Basarabia sau esti de acolo? Mama ce peisaje! Hai ca m-a luat entuziasmul!!

Eu nu mai stau in Titan, m-am mutat de 4 ani de la parintii mei, dar stau destul de aproape de Titan, pe Bvd Decebal, pe langa Pta Alba Iulia. Nu pot sa plec prea departe de zona asta, aici ma simt bine. Am stat cu sotzul meu doi ani in Baneasa, mooooooooama ce muult a durat sa ma acomodez.

Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

------------------------------------------------------------------------------
“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

din seria do not do this at home... acum doua zile mirosea a ars in camera noastra cand am vrut sa ii facem baie bebelinei. Am tras concluzia pertinenta ca e caloriferul electric, l-am scos rapid din priza sa nu ne aprindem si am continuat cu activitatile din program.

Ieri peste zi tati si-a cumparat in sfarsit birou (in dormitor, pe cel din living l-am comandat eu) si in peregrinarile lui ochea ba vreun radiator, ba vreo aeroterma si ma suna: o iau? o cumpar? Eu tot ziceam nu, la ce , alea nu tin caldura, poate tot un calorifer cu ulei, hai vino acasa, mai vedem, poate reusesti sa il repari pe-asta...

Si aseara tati si eu ne-am hotarat sa facem baita in living si sa dormim aici (e mai cald) si acum avem oricum casa pentru noi integral. Si a vrut sa aprinda niste spoturi in joaca. Si le baga in priza, nimic. Domn'le cum de se puteau strica sa dintr-o data? Eu zic: tati ai incercat cu alta priza? Tati m-a luat in serios (mami face suport tehnic :)) ) si ... oau, a mers. S-a doedit ca a fost acelasi triplu pe care il foloseam la calorifer. Si uite asa doi parinti disperati se alegeau cu 2 calorifere elctrice daca nu exista un dram de intuitie feminina care sa spuna "mai stai, mai stai".

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Gaia parca vad casa noastra in povestea ta cu bradul. M-a amuzat teribil desi stiu cat e de greu, pe de alta parte.

Ma bag la facut lista de cumparaturi ca-mi stau baietii degeaba :d

Mergi la inceput

Babytza trimit cantecele pe mail. Sunt 14.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

EvaF, multumesc frumos dar nu sunt nici pe departe pro'. doar un simulacru de amator care a furat cate putin din taine de la sotz, care incearca sa faca ceva bani din asta. eu una n-aveam nici o pasiune si cand mi-a ramas un aparat de la el am inceput si eu sa dau cu clicku'. atata tot, dar este o pasiune frumoasa. Acu' de cand cu Sofia n-am mai prestat nimic. in plus, la noi in casa nu-i lumina si al meu nu are blitz separat si n-as vrea sa-i dau cu blitzul in ochi fetei. Ponturi? sa faci din suflet si cu luare aminte la lumina sa nu iasa prea sub/supraexpuse.

Ai unde sa te plimbi pe la Alba Iulia? Aici e tare bine ca sunt parcuri si multe mamici prin ele :-)Si eu am stat la sotul meu in Dorobanti si recunosc ca mi-a placut - stateam chiar langa parcul Floreasca - dar a trebuit sa vindem acolo si sa ne mutam.

jurnalulsofiei.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Salutare fetele.

Am intrat sa va doresc din tot sufletul Sarbatori fericite, pline de bucurii si un an nou plin de impliniri, sanatate si fericire. Sa va bucurati de minunile voastre cele mai de pret.
Va pup cu mare drag pe toate si va multumesc inca o data ca ati fost alaturi de mine in cele mai grele momente.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

N-am citit nimic din urma; noi n-avem bona e o saptamana si tati a fost plecat din tara, a venit abia azi noapte; avem musafiri multi si pe Mos Craciun si o gamada de copii invitati vineri si deci trebuie pregatiri.Tare greu e singur cu doi copii. Asa ca stau prost cu timpul iar pt dat pe net nu mai ramane nimic.

Am intrat doar sa va urez un Craciun Fericit si multe cadouri sub brad!
Va pupam si ne vedem peste cateva zile cu poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

EvaF, multumesc frumos dar nu sunt nici pe departe pro'. doar un simulacru de amator care a furat cate putin din taine de la sotz, care incearca sa faca ceva bani din asta. eu una n-aveam nici o pasiune si cand mi-a ramas un aparat de la el am inceput si eu sa dau cu clicku'. atata tot, dar este o pasiune frumoasa. Acu' de cand cu Sofia n-am mai prestat nimic. in plus, la noi in casa nu-i lumina si al meu nu are blitz separat si n-as vrea sa-i dau cu blitzul in ochi fetei. Ponturi? sa faci din suflet si cu luare aminte la lumina sa nu iasa prea sub/supraexpuse.

Ai unde sa te plimbi pe la Alba Iulia? Aici e tare bine ca sunt parcuri si multe mamici prin ele :-)Si eu am stat la sotul meu in Dorobanti si recunosc ca mi-a placut - stateam chiar langa parcul Floreasca - dar a trebuit sa vindem acolo si sa ne mutam.

jurnalulsofiei.wordpress.com

Da, frumos spus, clar trebuie pus muuult suflet in tot ce faci.

Nu am parcuri f aproape, dar pe jos ajung cam in 15 minute in parcul national Lia Manoliu. In teorie, in practica il scot pe fi-miu prin spate pe la case, e linistit si aer destul de curatel. Admiram Mosii atarnati de ferestrele vilelor.
In Herastrau iesim cu tati in weekend, daca e frumos, luam masina.
Cam asa facem noi...

Monica, iti urez si eu Sarbatori frumoase de Craciun, numai de bine sa ai parte!!! Si...doua liniutze!!!!
Am o curiozitate, Moni, de ce iti apare sub id Spain, te-ai mutat in tari mai calde? Esti in concediu?

Va pupicim, iesim la plimbarici ca e un soare orbitor, nici nu zici ca vine Craciunul, zici ca vine primavara! Mai recuperam si ceva cadouri pe drum!
Pooop

Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

------------------------------------------------------------------------------
“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

intru si eu repede sa va urez un Craciun Fericit alaturi de cei dragi, este primul Craciun in noua formula, asa ca va doresc sa fiti fericite alaturi de puii vostri, Dumnezeu sa va dea multa sanatate, liniste sufleteasca si numai bucurii. sa aveti o masa imbelsugata si sa aveti grija sa nu faceti abuz.

iar Mosul sa va aduca tot ce va doriti.

pupici tuturor.

CRACIUN FERICIT !

maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput