Pepenasi de iulie-august 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
ankalaura spune:
Ce am zis eu ca pove... ca am pove de n-am mai putut....
So... In poze nu sunt nici Diana (ca nu am prins-o), nici Capri (ca venise fix cand noi ne pregateam de plecare, nici Pica (venita si ea pe cand noi ne ridicaseram)... si mai lipsesc cateva - nu am avut timp nici sa scriu care cine unde e...
So... am zis eu ca fac weekendul praf, daca tot sunt ai mei la noi, sa rezolv una alta acuma, ca sotul meu lucreaza zilele astea, samd...
Asa ca mi-am propus sa pun si ceva decoruri prin casa, sa impodobim si bradul...
Am inceput cu o stea din aia care se pune pe geam, ia ventuzele de unde nu-s. M-am gandit ca o lipesc cu niste spuma de-aia dublu adeziva, si de teama ca nu mai scot spuma de pe geam, am fost zgarcita, si drept urmare, a cazut steaua la 3 minute dupa fixare.
am relipit-o mai jos, sa se sprijine pe bordura geamului, inca 5 minute si POC!
Hai sa pun si niste beculete la Eliza, cum sa le mai prind si pe alea... Ca sa nu cada, le-am prins zdravan cu niste scoci lat de tot de glaf....
Scoatem bradul... Greu nene,... suportul instabil... L-am trimis pe Ovidiu sa cumpere alt suport... A gasit, un singur model, aproape la fel de prost ca si primul....
Anyway, incerc sa imi pastrez optimismul cu toata buseala stelei si esecul cu suportul de brad... Ma mangai cu ideea ca daca era Ajunul si descopeream ca lucrurile nu merg, putea fi mai rau....
Punem dihania in sufragerie... Neneee.... ori am eu casa prea mica (mda, e mica...) ori e dihania prea mare.... ca nu stiu cum o s amai dormim... dihania vine pana in mijlocul sufrageriei, cam pe unde ar trebui sa intindem canapeaua ca sa schlaffen....
Il impingem, il tragem... lucru clar.... trebuie legat de ceva.
Pai de biblioteca, de altundeva de unde??
Intre timp imi trebuia telecomanda, caut-o pana nu mai poti anco.... ea era pe balcon, unde nu mai puteam intra din cauza bradului....
Ma rog, ma bag pe dedesubt, acced la telecomanda - ideea era ca masuta o bagaseram in balcon, ca nu e loc si de dihanie si de masa din sufragerie.... in fine...
Incepem cu entuziasm
Instalatia... Una noua, cu steluta, foarte frumoasa, dar foarte insuficienta pentru dihania noastra.. El, cica mai cumparam una. Eu, cica nu mai merge pusa alta dupa ce imbracam copacul! Desi sa o scoata beculetele de la Eliza... Pai am prins-o pe vecie!!!
Nu ca ma duc eu sa o scot... O scoate el pana la urma, convins ca nu are cu cine sa se inteleaga, si asa si era.
So... montam si a doua matzaraie, asa arata frumos.
Acuma suntem la globuri.
Nu m-am decis daca il pastrez pe asta sau ma duc sa cumpar altul [bag]
Si totusi... Unde naiba dormim??? Sub copac????
narcisa.s spune:
Boti sunteti niste scumpe amandoua...Scuze...aaaa...Si renul si ajutorul de mos sunt niste frumosi.E o norocoasa Nancy ca are o mamica asa ca tine
Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur
Caprioara spune:
Mda, s-a si trezit fata. Ziceam ca e obosita raaau
?
Deci, sa scriu si eu cateva cuvinte despre intalneala.
Ankule, ma bucur ca te-am prins inainte sa pleci si multam mult pentru pachetel
. Faine pozili, pacat ca nu am ajuns sa fac si eu cu tine una
.
Bujo, fain soriciul
. Te-am iertat si pentru faza cu gogosile
. Filipocu seamana cu mami, care e o superbitate
, deci, si el este un superb
.
Flo, baietii tai sunt superbi
, unul mai frumos ca altul. Si trebe sa-ti spun si ca ochii tai "e" mirifici
draga, te pierzi in ei.
Anaxena cu Maria is doo super gagici, elegante foc
. O sa vedeti din poze ca nu numai David a fost vrajit de Maria, ci si fratiorul lui
.
Mitzi, soacra cu tri nurori
, ai 3 baieti superbi
. Jos palaria!
Tecky, Ralu e si ea eleganta, duuuulce si cuminte
.
Dma, mezina intalnirii Andreea este asa cuminte si dulcica
. Mi s-a parut asa de maaare pe langa matza mea care cica e mai mare
.
Gallyb micuta Xenia e o dulceatza de fetitza cu ochi mari
.
Gini, plapanda Irinutza cu ochisorii ei albastri ma da gata intotdeauna
.
Marina a venit cu craciunitza ei echipata gata
. Amandoua sunt niste gingase
.
Diana ne-a facut pana la urma surpriza si a reusit sa ajunga la intalnire cu Andreiul ei imbracat si el in mosh si frumos foc
, desi nu mai credeam ca vine. Asa ca am mai ramas la palavre cu ea si cu Pica si am plecat ultimile
.
Pica, cu care am ajuns in acelasi timp
, este o mamica relaxata si de ajutor la toata lumea
. Noroc cu ea, ca asa am reusit si eu sa mananc ceva. Iar Sebi, in afara ca a fost un frumos in costumasul lui (musai de studiat in foto cand s-or pune pe picasa
), e si un galant
. A lasat-o pe Ilinca sa stea in landoul lui si sa se joace cu toate jucariile lui.
Am uitat pe cineva? Sper ca nu... De povestit ar mai fi muuulte, da n-am ragaz sa scriu atata. Asteptam pozili sa "vorbeasca" si ele despre cum a fost.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Caprioara spune:
Boti, ce faine sunt pozele
! A primit Garghi catelusul de la Mosul? Noua ni-l aduce pe 24.
O sa strang totzi copiii din familie la mine si speram ca va veni Mosul in persoana sa le aduca daruri, iar ei vor spune poezii (care stiu si pot
, care nu, vor canta pe limba lor un cantecel
).
Ankule,
. Ramai calma si vezi partea buna a lucrurilor: ai brad! Mare si frumos! Si natural pe deasupra
! Cred ca miroase fain in casa acum
. Si ce e rau pana la urma in a dormi sub brad
? Sa nu ma iei la bataie, daaaa
?
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Alina Maria spune:
Buna fetelor , iata mai revenim si noi , am vazut pozele , pitici sunt frumosi si au cu cine se asemana , si voi sunteti niste frumoase .
Noi avem un dinte si mancam foarte bine . Sper sa pot intra maine pt. detalii acum trebuie sa plec laun film cu sotul .
anaxena spune:
am pus si eu poze...maine va relatez intalnirea din viziunea mea
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Vazut si eu poze de la intalneala. Se vede ca v-ati distrat...ce bebici dulci si ce mamici frumoase! Mai sunt altele inafara de cele doua seturi de pe picasa?
Vazut si poze cu Nancy, ajutorul lu' Mosu' cu impreuna cu "Rudolph". Boti ai fost tare!! Unde ai gasit nasul?
Am vazut si elfii dansatori: Moni, Luca si tati....super tare ideea!!
Anka 
M-am prapadit de ras cu bradul vostru! Tocmai ce-am vazut azi un film comedie cu o intamplare asemanatoare!
Noi inca nu avem asa poze, ca numa in 24 facem brad si intram in atmosfera de sarbatoare...asa e traditia noastra. Da' recuperam noi, ca avem deja cornite de ren si azi am mai luat si caciula de mos. Costum nu avem, da' improvizam...![]()
Oricum, pt. doritori, am improspatat si eu pozele de pe picasa, cu poze din ciclul "cu ce ma mai diversific eu".
Ma duc si eu catinel catinel catre patutz, ca Miruna abia acu' a adormit...vad ca iar si-a schimbat programul...
Noapte buna si linistita!
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
Tecky spune:
Boti super pozele cu tine si cu Nancy.
Caprioara ms.
Ankalaura dar v-ati luptat cu dihania nu gluma.
Fug sa ma bag la somn ca Ralu doarme de o jumatate de ora si nu vreau sa aibe avans mult fata de mine.![]()
NU UITATI SA NE VOTATI POZA:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=189&pictID=775¬a=0
flo1980 spune:
Buna
Hai sa leg si e cateva cuvinte, da'sunt multe de spus.....Pozele vorbesc de la sine chiar daca nu's prea multe, nu ne-au lasat....
A fost super la intalnire, cam putin timp, copii isi cer drepturile...
Cuscra e de nota 10+ e finuta si frumoasa, iar nora mea dragalasa stie sa capteze atentia! M-am simtit bine cu ea in brate, e lipicioasa si dulceeee si zbanghie, e realaaaaa, face si pasi
Tecky vecinica mea frumoasa, cu Raluca dragalasa care s-a schimbat mult de cand nu ne-am mai vazut
Vecinico da' lasa ca vorbim noi in particuler
Giny este o mamica vesela si prietenoasa,Irinuca o dulcica cu ochisorii blanzi 
Bujo zici ca acu' a terminat liceul, fisu un smecheras de Brasov, delicat si foarte serios!
Pica e totalaaaa, o mamica super relaxata , parca nu ar fi la primul copilash iar Sebi foarte elegant, zambaret, prietenos. Seamana cu mami chiar daca ea zice ca nu prea...
Capri si Ilincutza prietenoase, zambarete. Si mami o slaba, o invidiez !!!!
Ankalaura care a venit fara printese (si imi pare rau ca nu le-am cunoscut) e o frumoasa, o zambareata si pe deasupra are un simt al umorului foarte dezvoltat (apropo de pomu' vostru....daca tot dormiti sub el, sa nu uitati sa stingeti focul
) Imi pare rau ca nu ai stat mai mult!
Dma (ca nu stiu cum o cheama
) mi-a lasat o impresie buna. Foarte degajata, vorbareata si frumusica pe deasupra . Bebelina cumintica rau!
Marina cu Sofi sunt preferatele mele! Au o fatzuca dragalasa de iti vine sa le rozi!
Gally are o privire calma, patrunzatoare, vorba placuta si Xenia o cumintica si jumatate! Si ea are ochi superbi, ar fi frumos daca s-ar face verzi ca ai mamei!
DianaMi a ajuns tarzior dar o iertam, ca i se citeste bunatatea pe fata, si micul Andrei ii seamana leit!
Locul intalnirii nu ne-a permis sa ne manifestam si socializam mai mult, dar la iarba verde si copaci, data viitoare o facem lata!
Camy poate a fost mai bine ca nu ai venit, ai fi fost trista, ai fi plans, iar noi te stim puternica! Data viitoare poate ai sa fii cu bebe la purtator! Doamne ajuta! 
Scriu la mesajul asta de mai bine de o ora
pauze, pauze si iar pauze...
Va spun noapte buna si mai schimbam impresii maine! 
un vot, va roaga un moshuletz 
noi
un fulguletz
un pepenash
flo1980 spune:
Ete pe cine uitai
tocmai pe Mitzi care m-a impresionat muuuult, nici nu zici ca a nascut 3 copii, arata foarte bine! Mi-a placut mult de Toma, este foarte frumos si cuminte!
A stat mai putin, poate de aceea, dar o inteleg, era cu toata trupa!
Vazut si Nancy cu mamica ei
E o gogosica tare frumusica! Vorba aceea...ii plesneste obrajii de sanatate 
Capri, Tecky multam de complimente! 
un vot, va roaga un moshuletz 
noi
un fulguletz
un pepenash