Pepenasi de iulie-august 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

Sofi mananca de 5 ori pe zi, rar de cite 6 ori, s-a mai intimplat si de 4. Azi a mancat la 8, la 12 si la 16.30. Ultima masa de ieri a fost la 10.

Iar la o masa mananca 150ml cel mai des. De cind nu se mai scoala peste noapte se pare ca mananca mai mult, in jur de 180-200.

Ileanna, noroc cu tine si cu bib chicco de sticla de 240, ca am comandat 3 si imi vin luni.

Tetina tot de la avent cu flux reglabil, 3 e cel mai mare debit, in general mananca la 2, acum depinde si cit de flamanda e, acu de ex a halit 200 pe 3.

Cereale eu le consider delicatese si o sa ii dau numa ca sa o pacalesc sa manance ce legume nu ii plac simple, adica nu scot toti asii din maneca acum, astept sa devina mofturoasa plus ca imi e si teama sa nu refuze laptele daca i-o placea mai mult cu cereale.

Iar cind ne-om diversifica as vrea sa folosesc lingurita cit mai mult si cit mai putin tetinele pt lichide groase, dar asta e deocamdata teorie..

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ile, ideea e ca ei au preferinte.Cum ai zis tu, vrea sa bea dar vrea sa bea ce - lapte, apa, ceai, suc...Vrea sa manance dar vrea sa manance ce - cereale, cartofi, curcan, conopida etc...Vrea sa doarma, vrea sa se joace dar vrea sa se joace cu ce - in piscina, afara, inauntru etc...
Oricum, trebuie sa alegi o activitate pe care o faceti in fiecare zi si inainte de a face activitatea respectiva si in timpul activitatii sa repeti semnul.De exemplu, pentru lapte e sa deschizi si sa inchizi succesiv pumnul...Perseverenta e cheia

Ti-am trimis PM cu ceva link-uri si cu dictionar de semne cu video demonstration pentru fiecare chestie

Dienuta imi pare rau ca ai ratat...Lasa ca inveti tehnici de machiaj

Ma duc la plaja, daaaaaa???

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am ajuns acasa!!! De unde? De la intalnirea cu fetele!
Anka, imi pare rau ca te-am ratat, dar ne mai vedem noi.

Eram suparata rau, imbracata, copilul la fel...asa ca pana la urma am plecat . Sa le fie invatare de minte socrilor.
Am stat pana acum cu Pica si Capri.

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Hop si eu!
A fost super la intalnire.Am vazut ca Ankalaura a pus poze pe picasa.Eu nu prea am facut poze pt ca am tinut-o tot timpul pe Raluca in brate si acum ma dor bratele de nu mai pot.
La intalnire au fost Ankalaura cu sotul care nu au stat prea mult,Anaxena cu Maria si cu sotul,Bujo cu sotul si cu Filip,Pica cu Sebastian,Dma cu Andreea si cu sotul,Flo cu cei doi baieti David si Alex si cu sotul,Mitzi cu cei 3 baieti si cu sotul,Diana cu Andrei,Gini cu Irina,Gallyb cu Xenia,Caprioara cu Ilinca si Marina cu Sofia.Va rog sa ma trageti de urechi daca am uitat pe cineva.
Bujo s-a tinut de promisiune si ne-a adus sorici.Filipanul seamana leit cu mami,e un frumos.
Flo iti multumesc ca ne-ai luat si pe noi cu voi la intalnire.Ai 2 baieti superbi si sunteti o familie reusita.
Anaxena ce mai Maria m-a dat gata.Este foarte activa,a fost foarte eleganta la fel ca mami si seamana cu tati.
Pica este o mamica model.Are un mod unic de a comunica cu Sebastian.Anka esti foarte plina de viata si asta imi place mult la tine si Sebi este un elegant.
Dma iti multumesc ca ai gazduit-o pe Ralu sa traga un pui de somn in landoul Andreei.Andreea este o scumpica.
Mitzi m-a uimit cat este de tanara si ce bine arata dupa 3 nasteri.Ai 3 baieti superbi.
Caprioara are o fetita foarte cumintica si frumusica foc.
Gallyb are o privire atat de expresiva micuta Xenia.Mamica este foarte placuta si are un zambet foarte cald.
Gini micuta Irina are niste ochisori albastri superbi.
Marina are o scumpete de fetita.Foarte cuminte a fost Sofia.
Diana a reusit sa ajunga la intalnire cu Andrei care este un scumpel si seamana cu mami.
NU UITATI SA NE VOTATI POZA:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

IMI CER SCUZE!!VA ROG SA MA IERTATI CA AM SPUS CEVA...SI AM FACUT ALTCEVA!!!

...am crezut ca sunt in stare sa vin...nu am dormit toata noaptea... nu a fost o idee buna ssa spun ca vin, nu sunt in stare...

...m-am uitat la poze, toate sunteti frumoase, ferictie, implinite... nu cred ca locul meu era acolo...nu as fi putut sa ma bucur deloc...as fi plans continuu..asa cum plang acum...

...imi cer scuze Cristina, te rog sa ma ierti!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Camy draga mea nu ai de ce sa te scuzi ca nu ai venit la intalnire.Conteaza ca ti-ai dorit sa vii sa ne cunosti.In luna ianuarie sau februarie am sa vin la munte cu sotul si imi doresc mult sa te cunosc.
VOTATI-NE POZA:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am ajuns si noi si am mai tras un supt, iar acum facem un pic de , ca suntem obosite tare . Si mami e franta .

Tecky, ai sintetizat foarte bine intalnirea . As adauga ca au fost momente nemaipomenite de tandreturi intre cupii, o sa vedeti din poze .

Sursu, cuscra, imi pare tare rau ca nu ati reusit sa veniti . Fie, acu va iertam, dar cu conditia ca data viitoare sa fiti prezenti, ok ? Multi de la Ilincutza.

Camy, imi pare rau ca nu ne-am vazut dar te inteleg . Am intrebat de tine de cum am venit...

Fug sa vad pozele puse de Anka si revin.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Am intrat si eu ca puiul doarme dus.

Sa va fie de bine fele intalnirea sunteti toate frumoase si cu cei mai frumosi bebei. Mai asteptam poze.
Fetele de la Iasi noi nu ne-am intalnit niciodata
Camy cred ca toata lumea te intelege.
Si bebele meu manaca tot la 3 ore dar nu ma supar ca nu se trezeste noaptea decat o data maxim 2 ori culcata la 20 si trezirez la 7.30 sau 8.30.
Noi bem suc de portocale pentru ca are vit. C si e sezonul lor dim pe la 10 sau 11 si la pranz morcovel piure. Il dau de vreo 2 sapt doar morcov ca ii place sa se obisnuiasca. Apoi pediatra a recomndat sfecla , vom vedea ce zice. La cereale a facut urat si nu ii mai dau , iar pediatra mi-a zis sa nu ma grabesc prea tare cu ele desi suntem "finute". In rest tzitzi e la putere.
Noi am schimbat Vigantolul cu Multi-tabs Baby tot la recomandarea dr. si schimb sticla la 2 luni.
Multumim Kamelya . azi am implinit 5 lunitze.

de culcare pe toata lumea!

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ioi Xena ce faine sunteti!!!

Am vazut poze de la intalneala...Superbe sunteti toate si kupii minunati!!Las ca la o intalneala ne prezentam s noi, na!!O data si o data...Da vreau sa vad mai multe poze!!!

Ingry, cred ca noi avem scaunel de masa ca al vostru.Cred, nu sunt sigura ca inca nu l-am vazut.Bradutul e minunat

Foarte frumos Serbanica

Si Darius al lui Anilansa cu eu sunt stelist e totaaaal...

Pupam

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Sa va fie de bine intalnirea fetele!!! Vazut poze, yummmiii! si Ca sa nu mor de oftica am imbracat si io gargaritzoiul si va invitam pe picasa sau la semnatura sa vedeti o avanpremiera cu una din costumatiile de Craciun. Va rugam sa fiti ingaduitori cu mami, a dat in mintea copiilor...

Ile cupilu meu mananca 4 mese peste zi (la 10, 13, 17 si 20) si 2-4 noaptea - aici muncim la program dar nu se intrevede nimic deocamdata . Cu bibele eu anunt cu regret ca do'nsoara mea de cand cu schimbarea laptelui si trecerea la nr 2 care e mai vascos nu mai vrea sa suga cu Aventurile, am un stoc impresionant de bibe si tetine, pe care nu am decat sa le bag in conservare. Acum nu mai serveste decat Nuk First choice cu tetine de latex si bibele cel mic covrig de la primii pasi caruia i-am gasit si lui tetina taiata in x de cauciuc (cu asta bem sucu de porto si mandarine - facem profilaxia gripei ). Azi am mai luat 2 bibe mari Nuk fiindca aveam doar unul care urma sa se crape daca continuam sa-l sterilizez de 3 ori pe zi cum i se intampla de o luna incoace

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput