Pepenasi de iulie-august 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 5
Caprioara spune:
Buna fetele,
Mai, io nu am costum de craciunitza da gasesc io cum sa o imbrac sa semene a craciunitza
.
Noi azi noapte am dormit asa: la 22:00 dupa supt, apoi trezit la 12:20 si papat, trezit iar la 3:30 si papat, trezit again la 6:30 cu papatul aferent, si in final trezit la 9:30, vorbit in patutz si mancat la 10:00. Dupa care, prestat primul kk in forma de carnatzel din viatza noastra
! In sfarsit facem ca un om mare, nu moale rau sau apa de-a dreptul
. Ieri nu facuse deloc, dar uite ce imi pregatea ea
.
Ile, deci ne tragi iar clapa
.
Kamelya,
.
Abia astept sa ne vedem
!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
MissJJ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bufi Mada_mxm plssssssssss cand ai timp recomanda-mi si mie un scaun pentru masa pentru ioana. vreau sa mi-l aduca varu' din uk...sa fie reglabil in inaltime, spatar reglabil...am mai auzit ca sunt unele care pot fi folosite si ca balansoar. astept sfatul tau stiu ca ai mai scris, dar nu gasesc multumesc din suflet bufi |
Cel care indeplineste toate mai de sus este chicco polly magic asta nou are si juacrie care sta agatata se regleaza in toate directiile est eun chicco polly modelul care il avem noi da imbunatatit.

Uite www.mothercare.com/Chicco-Polly-Magic-Highchair-Baby-Sketching/dp/B001NXEK2C/sr=1-56/qid=1229854104/ref=sr_1_56/277-3017665-8335112?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44567031&mcb=core" target="_blank">aici. E scump da merita toti banii noi pe al nostru modelul ala clasic de chicco polly am dat 100 de lire acuma doi ani si asta e numai 140 deci nu mi se pare asa scump.
Si arata super face de toate mai ales are si jucaria aia deasupra poti pune bebe in el sa se distreze si tu sa iti faci treaba, oricum si modelul de chicco polly ala clasic e super asta e versiunea mai moderna.
Il gaseste la magazinele mari, gem mothercare world sau babiesrus.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
ileanna spune:
Capri recunosc. Da, iar va trag clapa. 

narci faza cu limbajul semnelor ma intereseaza si pe mine f tare. Daca ai info poate le pui aici. Io nu stiu ce semne sa inventez ... Iar "subiectele" ar fi cam ... papa, somnic, in brate ... si mai ce???
Dianami spune:

Mi-au venit socrii din provincie exact cand vroiam sa ies pe usa.
Imi vine sa-i dau cap in cap ca n-au bunul simt de a-si anunta vizita, ba mi-au si zis ca ei vin o data la cateva luni si eu vreau sa plec cu Andrei...de parca ii pun eu sa vina asa rar. Sunt tare trista, abia asteptam intalnirea asta...

Diana, mami de Iulia si Andrei
ileanna spune:
Bah am si eu o intrebare de om sarac cu duhul:
o masura de cereale = 1 lingura de cereale??? o linguritza??? cu varf?? rasa???
Ii dau de doo zile nu pt diversificare ci antiregurgitare k sa ingroase bolul alimentar. Dr-ita mi-a zis sa ajung la 4 - 5 mese pe zi cu cate 1 masura per bibe. Si ft suprinsa am fo sa vad io ca in cutia de cereale nu am nici o masura (ca la aia de formula) si ca in traducerea de pe spate (in care n-am nici o incredere) scrie ca trebe sa pun 6 - 7 linguri (nu lingurite) la 200 ml de lapte. De unda bag seama ca 1 lingura = o masura. Da' dak nu-i asa???? 
Clar m-am tembelit de cand cu borcanele fara nitriti, biberoane fara bisfenoli si acuma numar petalele de orez din cutia de cereale.
Pliz lamuriti !!!
moni_or spune:
ILE, cred ca fetele care dau cereale in bibe prin o masura inteleg masura aia speciala care vine cu laptele praf, cred ca cu ea trebe sa iei si cerealele. Noi cerealele le mancam cu lingurita si atunci ii pun cat scrie pe cutie, 5 linguri.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
ankalaura spune:
Deci sunt prima ajunsa acasa... nah...am fost pe fuga, si bag seama, singura fara copil la intalnire.
Deci ILE isi modificase planurile volens-nolens, Diana la fel... O sa verific lista sa vad daca le-am prins pe toate fetele...
Descarc acuma si pozicile si pun pe contul nostru, anunt cand e gata.
Capri si Pica au ajuns ultimele cre' ca... Bujo a fost prima... Fara Camy, ca' era Cristi bolnav azi dimi si au ramas sa se doftoriceasca... Xena a fost a treia (ca io am fost a doua
)... Fug sa mancam ceva si va povestesc dupa...
ileanna spune:
moni si cum le mancati voi cu lingurita???
Mda, dupa cum am zis ... daca se discuta ceva "in avans" din punctul meu de vedere ... nu ma pot focusa. Pe urma ajung si eu in punctul respectiv si incep cu intrebari de abecedar ... 
Alte intrebari:
- cele care dati hrana semisolida cu tetine avent cu flux reglabil. Cum naiba e? Ca pe traducere scria ca la gradatia III e cel mai lent iar in engleza ca I e. Si acuma le-am si aruncat (ambalajele) si nu mai pot medita la sintaxa frazei
. Ideea e ca mie nu-mi mananca calumea biba cu cereale desi tot sucesc gradatiile sa testez cum e mai bine (ori tocmai d'aia). Clar ceva nu ii convine ... 
- la ce interval mai mananca bb-ii vostri? Vladut la 3 ore si 7 mese pe zi.
ileanna spune:
anka asteptam povesti!!! 
Poate o veni si vremea aia sa ajung io sa le spun ... sa nu mai intreb pe altzii ![]()
moni_or spune:
ILE, pai noi mancam seara la 7 180 g cereale. Cum mancam cu lingurita? _Pai daca pui atatea linguri cate scrie pe cutie se face ca o pasta. Si o mancam cu spumele marii la gura mea si cereale pe toata fata, capul, hainele lui Luca. Am pus o poza si pe Picasa daca vrei sa vezi cam cum arata cand mananca cereale. Iti trebuie rabdare de fier, da la noi cerealele sunt in scop de diversificare si pt. mine diversificarea presupune si sa invete sa manance cu lingurita asa ca eu fac spume si el se distreaza da pana la urma mananca. De vreo 2 zile face si el ca si Thea lui Sun, un bhuuuuuu cu multa saliva si cel mai distractiv e cand sufla asa in lingurita si dupa aia se sperie ca ii intra in ochi cerealele
Si da cu mana in lingurita ca vrea s-o apuce si se sterge la gura cand e tot de cereale (sau de piure de mere) si si le intinde pe toata fata si pe manecute, se zvarcoleste dintr-o parte in alta in bouncer (ca acolo ii dau sa manance) etc etc
Tetine cu flux reglabil de la Avent mi-am luat si eu ca ma gandeam ca asa o sa-i dau cerealele da pana la urma doctorita a zis ca sa i le dau cu lingurita si cum nu m-am prins cat trebuie sa-i pun daca ii dau in bibe ca sa si curga, m-am lasat de bibe asa ca nu am incercat nici macar o data tetinele. Eu zic sa te iei dupa ce scrie in engleza, ca doar sunt englezesti avent-urile, stiu aia ce stiu.
Luca mananca aprox. la 4 ore, 6 mese pe zi (inclusiv noaptea, degeaba i-am introdus cerealele tot se trezeste ca ii e foame). Dar si-a marit portia de lapte fata de cat manca mai demult.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008