Pepenasi de iulie-august 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
Caprioara spune:
Anaxena, superbe pozele fata
!
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
pica1 spune:
Fetelor promit miine poze ca nu am acasa cablul...Cred ca e la sotul la serviciu.
SEBASTIAN (31.07.08)
Caprioara spune:
Vazut si pozici cu:
- Anais cu cadoul ei minunat de la nasica; e o superbitate de cupil
, fetitza ta, Narcisa!
-Nicholas de Atb, sub brad si gatit de Craciun; dulce foc 
- Luca Andrei de Moni_or, alt Craciunel simpatic 
- Miruna de Dia Filipas care are un mod foarte aparte de a se diversifica ![]()
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Marina_1609 spune:
helou
maine pun si eu putinele poze care le-am facut si va zic si impresii
multumim fetelor pentru aprecieri
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
bufi spune:
Mada_mxm multumesc mult de sfaturi cu privire la scaun masa.
ce parere ai de asta?
http://www.mothercare.com/Sproggs-Evolution-High-Low-Chair/dp/B001CR571W/ref=sr_11_1/277-0783787-8939966?%5Fencoding=UTF8&mcb=core
in romania nu am unde sa-l vad, ca nu avem asa ceva
merci
bufi
narcisa.s spune:
Capri, multumim tare...Adevarul e ca ce a facut Diana Mi arata foarte bine si o si prind bine...
Lasa ca si voi, mai ales micuta irlandeza, sunteti niste frumoaseeeee.
Ne-a dat Dumnezeu bebei frumosi la toate...Bine, si noi suntem fermecatoare, heheheeeee
Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur
ankalaura spune:
Neata everybody!
Moama Ana ce poze misto! Asa baremi sa le vaz si eu pe cele care au ajuns dupa ce eu am plecat....
Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult... Din punctul asta de vedere, nu imi plac sarbatorile... mereu pe fuga, mereu cate ceva de facut in fiecare minut...
Acum ma pregatesc sa ma duc la banca, sa imi iau un extras pentru dosarul CIC, sper sa depun dosarul tot azi.
Daca am spor si nu e prea mare balamucul prin oras, ar trebui sa platesc si impozitele (daca nu, la anul... si asa le platesc mereu dupa ce se termina anul...), sa ajung si la alta banca sa imi dea naibii si mie o situatie cu creditul, ca la cat s-a aiurit valuta asta si la cat s-au modificat procentele (toate... comisioane, dobanzi....), cine stie cum naiba stau...
Asa ca ii dau bataie si va pup si va doresc sa aveti o zi minunata!
flo1980 spune:
Hello
Vazut pozici noi!
Luca de moni-or mey, mey ce-am crescut!!! Ce fatzuca expresiva avem
Hi hi hi si noi avem body si botosi ca ai vostri!!!
Miruna de Dia-filipas foarte captivata de calculator si mancatoare de orice 
Nicolas de atb frumusel foc, zici ca e fetita! 
Anais cu minunata creatie a nasicii ei! Ii sta bine in albastru 
Fug la trebi ca maine poimaine vine Craciunul...
un vot, va roaga un moshuletz 
noi
un fulguletz
un pepenash
moni_or spune:
Salutare natiune!
Am vazut pozele de la intalneala, astept sa mai puneti si altele. Ce sa zic, sunteti niste mamici superfrumoase iar bebelusii sunt perfecti, cine si-ar putea dori mai frumosi?
Am vazut si poze de:
MIRUNA DE DIA, ce scumpete de fetita, e to-ta-la cum roade ea totul ca un soricel. Da chiar, Dia, voi ati inceput si diversificarea obisnuita sau numai asta, cu masa, carduri etc?
E drept ca varianta asta e mai putin costisitoare.
ANAIS DE NARCI arata de parca e un bebelus din ala perfect de reclame, e superba. DIANAMI, chiar tu ai facut poncho-ul si palarioara?
Exista ceva la care nu te pricepi?
NICHOLAS DE ATB foarte mirat de sedinta foto pe care i-o face mami, e un scumpic foc.
NANCY o craciunita cu un costumas superb si o mamica pe masura.
Noi azi avem multe treburi, dar cea mai placuta si mai importanta e impodobirea bradului 
La multe lunite celor nascuti in zi de 22.
FETELOR, AZI LA 13.30 ORA NOASTRA VA FI OPERATA SONIA, SA SPUNEM FIECARE CATE O RUGACIUNE CA DUMNEZEU SA-I DEA SONIEI O NOUA VIATA ACUM IN PREAJMA CRACIUNULUI 
Pupici la toate!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
ElizaClara spune:
Buna dimineata!
Kamelya multumim pt urari! 
Dupa 2 nopti in care Filip s-a trezit mai rar, noaptea trecuta a revenit la programul de papat din 2 in 2 ore. Desi el adoarme foarte repede, noaptea trecuta la cateva minute dupa ce il puneam in patut incepea sa maraie si trebuia sa ma ridic sa ii dau suzeta pe care o arunca in momentul cand mami ajungea sa se puna in pat si iarasi o luam de la capat. Probabil urmeaza si la noi sa iasa un dintisor ca roade tot ce prinde. Ati folosit ceva geluri? Eu am citit tot felul de pareri si nu mai stiu ce sa cred, am inteles ca exista si ceva homeopat, a incercat cineva asa ceva?
O zi buna si o saptamana frumoasa!
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#