Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Adormind in direct

Doamne, cat e de scump!!!Al meu n-ar dormi pe burta in veci!!Tu folosesti pernuta??a mea sta frumos in punga ca dupa ce am luat-o am citi pe cutie ca e pt 1 an+. frumosul Edi

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Despre scoica: atata timp cat bebe sta cu coloana dreapta si cat mai orizontala, nu ar trebui sa fie o restrictie de timp. Noi am fost cu Teo prin tara la 3 luni neimplinite, 5 ore fara probleme, adica fara plans, fara marait, fara vreo schimbare in minunata lui dispozitie.
Doar ca am potrivit scoica in asa fel incat partea cu spinarea lui sa fie paralela cu bancheta. Cum ar veni statea pe spate, cu picioarele un pic in sus. Hope it helps. Acum ca e Teo mai mare si are scaun care nu se poate intinde la un unghi asa de bun am devenit mai ingrijorata de durata calatoriilor...

Gaia is a primordial and chthonic deity in the Ancient Greek pantheon and considered a Mother Goddess or Great Goddess.
Her equivalent in the Roman pantheon was Terra. (adica asta din Wikipedia ) Era destul de des intalnit in Roma antica, etc.

Incepusem sa scriu si vroiam sa public cate ceva pe Timpul (pe site) si eram in cautare de pseudonim. Cum Gaia e ceva destul de raspandit, peste tot erau "date" ID-urile Gaia... asa ca am scornit o combinatie.

Citeam la vremea aceea cartile Danilei Montanari, romane politiste cu actiunea in Roma antica (super de super), si cum pe personaje le chema pe toate cu cate doua nume din astea ciudate (publius aurelius, gaia valeria, vera claudiana am asociat numele unui personaj de acolo cu Gaia pe care mi se pusese pata, si uite ce-a iesit. La vremea aceea mi se parea ca suna destul de natural ca sa pot semna si cartea, daca o fi s-o public vreodata...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Multumesc mult pt raspuns, Great Godess! drumul pana la Buc dureaza 6-7 ore, dar facem pauza de masa cand va sta in carut...deci e bine!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Vlad de Freshanana

Vladimir de Amik

Vladut de Ankusa

Daria de Lenyi

Eric de Mambship

Elena de Iepurila

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

nu mai stiu daca v-am zis, dar noi nu mai avem lok in scoica de la chicco...am citit pe net ca e pana la 10 kg...dar nu zice si de lungime.
noi avem aproape 8 kg si vreo 72 de cm...cand sa ma duc cu el la dr, am vazut ca sta cam cocosat...
asha ca tr sa ne reorientam. nu stiu daca sa-i iau o alta scoica, din aia pana la 13 kg, sau sa mai astept sa stea in funduletz si sa-i iau direct scaun. ma gandesc totusi ca e cam obositor in scaun la inceput....
voi ce scoici aveti? pt la cate kg sunt recomandate?

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Eu am scaun auto pt grupa 0/1 adica de la 0-18kg. E super!!! Pt grupa 0, pana la 10 kg se inclina si se face ca o scoica ...Lucas doarme f bine in el!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

multumim mult de urari.
felicitam si noi ceilalti sarbatoriti
Vlad de Freshanana

Vladimir de Amik

Vladut de Ankusa

Daria de Lenyi

Eric de Mambship

noi i-am facut o surpriza lu' mami. ne-am culcat aseara la 21.30 si ne-am trezit la 06.00. asa da!!! mai vreau!!!

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Vlad de Freshanana
Vladimir de Amik
Vladut de Ankusa
Daria de Lenyi
Eric de Mambship
Elena de Iepurila

Fce am pus poze cu caruselul... mie imi plac gazele de pe brate, sunt mici, sunt colorate si sunt de la Simba Baby, luate de la librarie... Gazoiul sau animalutul (ca nu stiu exact ce e ) ala mare e provizoriu in mijloc, ptr ca e f mare, dar pana gasesc ceva potrivit il las pe el...

Felicitare Sorina Gabriela

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Carusel Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

buna dimineata!

wow cata sarbatoriti avem azi:
Vlad de Freshanana
Vladimir de Amik
Vladut de Ankusa
Daria de Lenyi
Eric de Mambship
Elena de Iepurila

cosmy.b:si tati al nostru tot pastele sunt specialitatea lui,,,si idem ce ramane dupa,,dar cel mai imp este ca ne ajuta,,,eu una ma mandresc cu tati nostru ca e un harnicut si ma ajuta mereu
claudinna:de ce nu incerci tu supica de legume care este recomandata la 4 luni jumate??grasutul razvanel
fce:

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Doamnelor, ati vazut mizeria asta?
http://www.ziare.com/Indemnizatiile_pentru_mame_ar_putea_sa_nu_fie_marite_de_la_1_ianuarie-557330.html

E tara tuturor mizeriilor! Putem face ceva? Hai sa ne gandim... Lobby, de exemplu... emigrare in masa poate?!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata mamici si bobecei :)

LA multe lunite boboceilor:

Vlad de Freshanana

Vladimir de Amik

Vladut de Ankusa

Daria de Lenyi

Eric de Mambship

Elena de Iepurila

Noi pe acasa..am facut bradul si suntem cumintei

Claudinna si KId multumesc pentru postari..desi pediatra mi-a zis sa-i dau suc de mere si de morcov de la 2 luni si jumate..nu am de gand sa-i urmez sfatul...asa ca nu va speriati
Am rams uimita cand mi-a zis..nu ma asteptam de la ea..mi-a recomandat-o cineva fiind foarte buna si traversez si orasul ca sa ajung la ea..desi medicul meu de familie este peste strada..dar na..am zis sa aiba Raducu medic bun..si acum..paf..mi-a trantit-o.
NU am de gand sa-i dau nimic pana la cel putin 4 luni..desi sotul a sarit cu gura ca de ce n-o ascult..dar i-am luat cartea MAma si copilu de CApraru si i-am aratat..scrie f CLAR ..la copii de 3 luni hraniti artificial..se incepe cu suc de mere..in rest..nu e recomandat ..poate da diferse probleme..ca de exemplu stagnarea in greutate... a tacut imediat

In alta ordine de idei..eu am mancat si soricos si carne de porc...ma abtin doar de la ciocolata.... nu avem nici o problema..deseara iar gratarel de porcusor..si sorici proaspat de la tara ..de abia astept..
Acum iesim la plimbarea de pranz.. o zi frumoasa va doresc

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Offf fetelor ce ma enervati cu porcusorul vostru acum o scot pe Garoafa din congelator si o pap toata!

Pt toti sarbatoritii zilei de azi

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Christmas shooting

Mergi la inceput