Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
Corrina spune:
hai mai andy.p, si carnati si si afumati??
cosmy bestial sotul tau pun pariu ca de obicei nu prea spala vasele, nu?
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fce iriss mutumim pt compliment si asteptam pe bimbirica sa o curteze pe tori Mami de Erica (27.10.2008) ticker poze |
o un mare si o mie de
d-ra tori credeti ca este suficient???
eu andu
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p fetili poftiti la carnati,ha??Mey eu va trimit fiecareia cate un pic numa sa fiti fete cuminti...recunosc cam mancat de numa,si am pus si la afumat sa fie si pe mai incolo..va astept in vizita laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
vreau si eu stiu eu ca acolo in zona voastra se fac niste carnati super
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
CosmyB. spune:
Da Laura, am facut alta ca n-am avut incotro
Corrina sotul meu spala rar si f rar vasele, dar in rest ma ajuta la orice Intr-o zi cand am ajuns de la servici (eram insarcinata) erau toate vasele spalate si eu mirata l-am intrebat daca a fost mama sau soacra la noi am crezut ca ele mi-au facut surpriza, dar nu le spalase el! il mai las si sa gateasca pastele sunt specialitatea lui dar nu va spun cum arata bucataria dupa ce termina
Si sa va mai spun una: zilele trecute am facut pizza si am pus-o frumos pe farfurie si cand sa i-o duc soatei, mi-a alunecat pe gresie si ce credeti? pizza s-a imprastiat toata, farfuria nu s-a spart dar s-a ciobit gresia
iriss vazut poze cu Andu si Mos Craciun ce frumos, e primul lui Mos
Pozici
Mami super happy de Maya
babytza spune:
Vlad de Freshanana
Vladimir de Amik
Vladut de Ankusa
Daria de Lenyi
Eric de Mambship
Elena de Iepurila
La multe lunite puiuti !!!!
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
mariana_flo spune:
revin si eu dupa o foarte lunga absenta. Bebelina mea nu doarme noaptea si eu pic de somn langa ea. Ziua am treaba multa (lucrez de-acasa) si iar n-apuc sa dorm.
Am citit ce harnici sunt sotii vostri. Si-al meu este harnic... numai ca are o problema cu viteza. Are doar doua trepte de viteza: incet si ..foarte incet. Asa ca daca astept sa spele el 3 farfurii...o jumatate de zi ii trebuie. . Oricum, e un dulce ca macar incearca.
Azi printesa mea m-a fericit cu un gangurit de zile mari. A fost fantastica. Auzind-o mi-a trecut instantaneu oboseala.
fce spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss_04
o un mare si o mie de d-ra tori credeti ca este suficient??? eu andu ''bimbirica'' mic si frumos andu mami de andrei (15/09/2008) |
neatza!
tori a vazut si ea poze cu andu si se declara iremediabil.Multumim pt flori, si i/l lasam lui andu ca tori vrea numai tzitzi
Mami de Erica (27.10.2008)
ticker
poze
fce spune:
Vlad de Freshanana
Vladimir Andrei de Amik
Vladut Alexandru de Ankusa
Daria Maria de Lenyi79
Eric Alexandru de Mambship
Elena de Iepurila
Mami de Erica (27.10.2008)
ticker
poze
claudinna spune:
hello!
wow, cati sarbatoriti azi!
La multi ani!! sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
ieri am avut si eu zi de treburi administrative...bineinteles ca n-am terminat...mai am dormitorul, holurile si de calcat:)
sotul a aranjat baia, eu bucataria si razvanel a dormit:)
dupa ce ieri noapte a fost un copil exemplar, adica mancat pe la 22.30, 250 ml lapte, marait pe la 5.30, bagat la ghiozdan si culcat iar....s-a trezit de-a binelea abia la 10 dimineata!
azinoapte am avut iar program din 2 in 2 ore, ca seara n-a mancat decat 150 ml....si uite asha sunt ff odihnita, dupa o zi si o noapte pline.
sanatosi sa fim!
in prima sapt din luna a 5-a a luat 180 g si am citit ca in medie ar trebui sa ia cam 140 g. deci suntem un pic peste.
i-am dat si ieri banana, i-a placut, insa face kk cam greu, asha ca de azi iar trecem pe mere.
ma gandeam sa-i dau si un pic de dovleac copt, cand om face. stie cineva vreo interdictie??
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
nu mai stiu daca v-am zis, dar noi nu mai avem lok in scoica de la chicco...am citit pe net ca e pana la 10 kg...dar nu zice si de lungime.
noi avem aproape 8 kg si vreo 72 de cm...cand sa ma duc cu el la dr, am vazut ca sta cam cocosat...
asha ca tr sa ne reorientam. nu stiu daca sa-i iau o alta scoica, din aia pana la 13 kg, sau sa mai astept sa stea in funduletz si sa-i iau direct scaun. ma gandesc totusi ca e cam obositor in scaun la inceput....
voi ce scoici aveti? pt la cate kg sunt recomandate?
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan