Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Soo..azi am fost taaaare harnica(ma laud singura)..am sters geamurile,am,am, si acuma veni sotza cu porcu gata preparat asa ca mananc....babytza te invit la un carnat,ceva ce vrei tu

preety tare frumoasa felicitarea

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Carnati carnati carnati

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Beyyyyyyyyy, ia vedeti cu carnatii aia, ca nu aveti voie tocatura, ca alaptati!!!!! Si mai sunt si condimentati, usturoi, cimbru, alea alea......andy.p pot sa ii tin io la mine carnatii aia, sa nu cumva sa iti faca cu ochiu`...stai linitita ca nu ii mananc

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Beyyyyyyyyy, ia vedeti cu carnatii aia, ca nu aveti voie tocatura, ca alaptati!!!!! Si mai sunt si condimentati, usturoi, cimbru, alea alea......andy.p pot sa ii tin io la mine carnatii aia, sa nu cumva sa iti faca cu ochiu`...stai linitita ca nu ii mananc

Ma fac mare

Eu nu mai alaptez de 3 saptamani.... Asa ca pot si eu sa ii tin la mine....dar nu garantez ca nu ii mananc

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

eu garantez ca ii mananc. pe toti. desi alaptez

Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

fetili poftiti la carnati,ha??Mey eu va trimit fiecareia cate un pic numa sa fiti fete cuminti...recunosc cam mancat de numa,si am pus si la afumat sa fie si pe mai incolo..va astept in vizita

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Lipseste omul o zi si umpleti capitole! Sper sa recuperez si eu
Azi am fost harnicuta, am facut curatenie cu soata ca e si el acasa pana in ianuarie, asa ca il exploatez la maxim ca tine andy.p l-am pus si la sters praful
Sa vedeti ce am patit: ieri m-a chinuit talentul sa fac un tort, ca tot o sa avem musafiri.. ei si am facut tot ce trebuie, a ramas doar crema si cum aseara am stat cu soata si ne-am uitat la Prison Break am zis sa fac si crema (era ora 1) sa termin cu tortul ca azi aveam curatenia si mancare. bunnnnn si am facut crema (se fierbe pe foc) si am pus-o la racit in chiuveta cu apa si m-am dus sa fac dus. cand m-am intors sotul zambitor spala vasele in chiuveta!!!!! si crema mea se duse el nici nu a observat ca era crema intr-un castronel n-am putut sa ma enervez ca era vina mea, el a crezut ca am terminat cu tot si a vrut sa ma ajute
cuscra pana caut eu cantecelele, voi deja gasiti melodia perfecta maine imi fac timp!
Daviduta

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Khristin iubesc melodia asta

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

cosmy...faina treaba,si facusi alta?/Cat despre sotz la maxim exploatat ca din ianuarie iar raman singura,plus ca in februarie pleaca vreo saptamana la training

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Mai fetelor...
Eu am de la Garoafa, ultima din generatia de porci a socrilor...si sorici si carnati si costitze si pulpitza....dar am bagat totul la congelator asa cum mi le a adus, fara soricius pe care il mai dau la degustat prietenilor...NU MA ATING DEOCAMDATA....
Si azi la pilafiorul meu ce ar fi mers un carnatzel...si afumat si ne,...ufi.EU SUNT FAN PORC SI CHIAR ASA IMPANAT...SI PRAJIT.Sa pun eu painica mea in grasimea porcului...yammy...dar mai astept.Cred ca daca as pune gura pe porcutz nu m as opri pana nu l infulec pana la copita sau rat.
Sunt ambitioasa deci ma tratez...si al meu sotz a luat asa o cola pt el, ca sa ma spanzur de a binelea....
ZBOARA PORCULE ZBOARA!!!din fatza ochilor mei

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Christmas shooting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ieri in Tineretului pe la doua, vazui tatic ultra!

Semnalmente: carucior McLaren rosu, cu pustiulica adormit in el (cam ca Teo asa)...(se recunoaste cineva?)

Stateau ei linistiti pe o banca la soare cand s-au trezit cu o gasca intreaga de elevi galagiosi care practic i-au inconjurat si au inceput sa zbiere si sa se agite ca pe stadion. Apai daca nu mi i-a luat tati la o mustruluiala, cu profesoara in prim plan, a facut liniste in parc ! Pai asa... putin respect! Era parcul gol si n banci libere... Bine zis, Tati!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput