Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

laura, senx de raspuns. deci totul are o limita si cu jucatul asta inca sunt in cumpana, sa-l iau, sa nu-l iau?
de crezut o sa creada si alexa in mos mult timp de acum incolo, numa' ca de la anul nu ma mai risc sa-l aduc acasa la noi, ca e cam mare coincidenta piticii tai cu ce isi mai kilaresc timpul?

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Iepurica stai linistita ca asa face si piti.
Ieri a dormit ziua maxim o ora, in reprize de 15 minute. Azi ne-au venit oaspeti si numai bine cand povesteam ca nu doarme copilul ziua a trantit un somn de 4 ore

Azi noapte a dormit ca niciodata. S-a culcat la 10:30 si s-a trezit la 8. Cand s-a trezit m-am uitat de zece ori la ceas ca mi se parea ca visez.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

iar vb de somn subiectul problema. la noi seara e de belea. dupa baie, imbracam copilu', facem liniste, semi intuneric sa se linisteasca si sa pape in liniste. el papa, papa, termina, adoarme, rigiie il pun in patut, in 5 min e cu ochii mari. iar il iar il pun la tzizti, iar adoarme, iar il pun in pat, iar se treste dupa 5 min. face chestia asta de fix 3 ori, parca e setat frate, ma
iar ziua cel mai bine doarme pe vreun umar disponibil si f putin in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

giuliana, super tare edutzu!!!
fetele care au balansoarul de la "primii pasi" este incintat bb de el? ca am vazut ca salteluta nu are acelasi succes la toti.
ce putin mai e pina la craciun, abia astept. am vb cu un coleg de servici si vine la noi ca mos craciun. are costum, are barba, repertoriu. cred ca e ultimul an cind il mai putem aduce pe mosu' asa aproape de alexa, ca la anul sigur o sa se prinda de vrajeala. a venit si anul trecut si a fost foooarte incintata sa vada ca tocmai la usa noastra a batut mosul
exact peste o sapt dantzuim la botezul lui cipri

eu am balansoar de la primii pasi si e la fel de incantat ca de salteluta, adica sta max30-40 de minute , dar...pe baslansoar a adormit odata cand era rupt de oboseala si a motait acolo vreo juma de ora

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

paula-laura e bine si asa.
propunere de melodie pt colaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Didididi esti in listuta

Subscriu la melodia propusa de mami de Alexa si de Cipri..e saltareata, e vesela, e cum trebuie...

Azi am fost in parc vreo juma de ora cu Vladut de Zambetmic.Care este un frumusel si un cuminte.Statea cu ochii in jur si nu zicea nici pas.Spre deosebire de bebicul proprietate personala care cred ca de foame dadea recital....dar in brate la tati nu mai comenta....hm....cred ca vroia sa faca circ cu Vladutul numai ca erau pe doua meridiane diferite

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

melodia e ok!
multumesc fetelor ptr aprecierile ptr felicitare si ptr fata mea
fce ref la jucarii o sa fac poze si atasez... sunt de la simba baby.

Felicitare Sorina Gabriela

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Imi place propunerea Alinutzei sau Rocking Around the Christmas Tree

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Si acum o dedicatie pt. toate mamicile superbe ale odiseei noastre

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
[/quote]

le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Mai mai ce atmosfera de sarbatori pe capul nostru aici!

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Christmas shooting

Mergi la inceput