Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fce spune:

preety mersi tb sa le iau si eu ca devine plictisitor asa numai cu 3 pasarele

rugaminte se poate sa ne dea si noua cineva parola de la contul comun de mail si cea de la albumul de bobocei?

eva spune/mi si mie te rog de unde ai luat pouf/ul lui luca. il admir de mult si am vazut ca mai intrebase cineva dar am pierdut raspunsul.

in alta ordine de idei noi iar ne/am culcat la 1 azi noapte, trezit la 4 tzitzi, trezit la 6 tzitzi, pedalat pana pe la 8 iar tzitzi, pe urma somn pana pe la 11 iar tzitzi si acum iar somn...la noapte cre ca se culca pe la 3

intrebare cum dau si eu un pic de sirop pt colici lui tori? cu bibe nu doreste deloc, cu seringa ii picur cate juma de ml si vomita singura, iar cu lingurita se inneaca si vomita din prima

Mami de Erica (27.10.2008)
ticker
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nikolici: se scoate Garoafa din congelator si se transforma in Trandafira, apoi se serveste cum vrea muschiul lu" matale (alaturi de pilaf, nu?)

gaia.nevia: nu cred ca dl ministru va incepe cu stangul io sunt pentru pichetarea dumnealui cu piticii in crize de colici, reactii de la vaccin , eventual noaptea cand are somnul mai dulce,(sau putin flamanzi si uzi pe la pampers) se mai baga cineva?

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
gaia.nevia: nu cred ca dl ministru va incepe cu stangul io sunt pentru pichetarea dumnealui cu piticii in crize de colici, reactii de la vaccin , eventual noaptea cand are somnul mai dulce,(sau putin flamanzi si uzi pe la pampers) se mai baga cineva?

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

io, io vin la buc mai repede decit atunci cind am nascut, serios. mama lor de nemernici!!! poate ai vostri au scapat de colici ca sunt maricei, dar sa-l auda pe cipri cum urla
si mie imi e teama sa pap purcel:(

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Neatza, fetelor.

OFF TOPIC: Astazi e ziua lui Pucca, primul meu copil. Implineste 2 ani.

Intr-o dimineata de februarie, la inceputul anului trecut, ne-am luat inima-n dinti si am zis ca e timpul sa facem ce ne propusesem mai de mult, dar nu avusesem curajul: sa mergem la un adapost si sa adoptam un catzel. Si asa am cunoscut-o pe Pucca - pe atunci un ghem de blana alba, cu capul negru si cu inca vreo doua pete razletze. Ea si fratii ei viermuiau intr-unul dintre tzarcuri. Am mingiiat multi catzei atunci si am plins mult, pentru ca ma coplesea responsabilitatea de a alege, dintre toate sufletelele alea, pe unul singur. Asa ca am plecat ravasiti, fara sa fi ales nici unul. A ramas ca ne mai gindim.
Cind aproape ajunsesem acasa, ne-am uitat unul la altul si ne-am dat seama ca gindim acelasi lucru. Ca mogildeata aia alb cu negru parca se lipise de inimile noastre. Asa ca ne-am intors (in Giulesti) si am luat-o pe Pucca.
Ne-a scos peri albi, ne-a terminat psihic pina a implinit un an. Si acum e nebuna, nu cred ca exista ciine cu mai multa energie, dar pina la un an a fost dementza curata. Dar ne-a si luminat viata si, cel mai important, ne-a facut sa ne dam seama ca sintem in stare sa crestem un pui de om.

Ei, azi implineste 2 ani - ma rog, avea in jur de 6 saptamini cind am adoptat-o, si cum 21 este numarul meu norocos, am hotarit noi ca o serbam pe 21 decembrie.

O pupa mama pe dragutza de Pucca si de-abia asteapta sa creasca Ania si sa-si gaseasca nashul!

P.S.Toti fratii ei au murit la o saptamina dupa ce am luat-o pe Pucca.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

la multi ani, Pucca, atunci!

Noi ne luptam cu mucii Mariei...virusul luat de la sora-sa isi face de cap prin organismul ei micutz...este o mini-fabrica de muci pe care ii aspiram de 10 ori pe zi si care se incapataneaza sa o deranjeze in continuare...tuseste ca un magarus si ea si de aseara am trecut-o pe Augmentin pentru ca mucii din gat si piept i-au atins un pic urechiusele si riscam sa avem o otita de toata frumusetea. Nu sunt de acord cu antibioticul, Alexandrei i-am dat doar de 2-3 ori in toti 3 anii ei...dar sunt momente cand nu poti sa risti...Mai ales ca Maria se lupta deja de mai bine de o saptamana cu raceala si 2 nopti la rand mi-a facut febra (38 cu 2)...am hotarat sa ascult de pediatra (care nu imi da niciodata aiurea in tramvai antibiotic) si sa ii dau 1.5 ml de Augmentin la fiecare 12 ore. Diseara ar trebui sa vad o imbunatatire a situatiei, la 24 de ore de la prima doza...deocamdata situatia e stationara, micuta nu prea poate sa doarma linistita din cauza tusei si a secretiilor si nici de supt nu suge prea bine de vreo 2 zile de cand nasul i s-a infundat aproape de tot...Offf, e rau sa fii mic!
si cand ma gandesc ca de acum incolo Alex ii va aduce acasa toti virusii de la gradinita ma iau cu mainile de cap...deja e a doua raceala a Mariei, luata de la sor-sa in astea aproape 4 luni de viata, ce-o sa fie pana la un an nici nu vreau sa ma gandesc...
Cu Alexandra nu am avut probleme, dar ea nu avea un copil in care colcaie virusii chiar in nasul ei. Atunci cu supermarketul sau alte locuri publice chiar nu avem probleme...virusii la noi in casa sunt mai numerosi decat acolo

Baby_boy ma bucur ca ai luat decizia sa nu il diversifici inca. E cea mai buna alegere! O sa stii tu exact momentul!

M-ati innebunit cu porcii vostri de Craciun. Eu am o pulpitza mica adusa de finul pe care o toc si o fac sarmale. Altceva de porc nu o sa avem pe masa, ca fac curcan de craciun, ai mei nu sunt deloc cu porcul. Mie insa imi surade macar un sorici, un carnat acolo. O sa vad cum fac si eu rost de ceva mai autentic decat Angst.

Mergi la inceput

Raportam ca am mai trecut si noi un hop. Noaptea care tocmai a trecut a fost prima in care Ania a dormit singurica, in camera ei. Ieri am facut curat in camera ei si i-am mutat patul. N-as fi facut-o, dar i-am promis lui tati ca o mutam dupa vaccin.
Aseara i-am dat biberonul dinainte de culcare la noi in dormitor, pe la 10:30, apoi am plantat-o in patul ei, semi-adormita si ... ne-am vazut dimineata. La 8 fara un sfert. A mai fishiit monitorul azi noapte, dar cred ca doar se foia in somn. Oricum, imi propusesem sa nu ma duc decit daca o aud glasuind. (Evident, m-am dus eu de citeva ori sa vad ce face - dormea lemn).

Asa, si Cosmy_B, ghici ce-am facut aseara, dupa ce-am culcat-o pe Ania. Am bagat, scurt, 2 episoade de Prison Break, din seria 4.
M-a amuzat povestea cu sotzul tau si crema de la tort si mi-am amintit una, similara, din copilaria mea.
Mama fierbea pe aragaz apa cu sare si otet ca sa vopseasca ouale de Pasti. Taica-miu a trecut prin bucatarie, a vazut ca fierbe o apa acolo, a stins-o, a pus pliculetzele de ceai, a acoperit-o si si-a vazut de treaba. Sa-i fi vazut mutra cind a luat prima gura de "ceai".

Corinna, Nikolici, eu stiu ca, in general, e recomandabil sa maninci cit mai putina carne de porc (desi, in zilele noastre, carnea de pui e MUUULT mai toxica, dar ma rog...) si ca in timpul alaptarii se recomanda, mai degraba, o dieta vegetariana echilibrata, DAR: afirm acum, cu toata taria, ca nimic din ce am mincat eu nu i-a cauzat Aniei vreo neplacere vizibila. Si am mincat orice, credeti-ma. A culminat aseara cu o vita cu legume de la WuXing care era iute bine (si buuuuna!).

Claudinna, si noi avem un scaun 0-18, am vazut acum ca ti-a raspuns si Bitza2008.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

offf, kid ce rau imi pare de maria multa sanatate va doresc din tot sufletul!

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Ia uitati cum gingureste scumpa lui mama:

Nausica si Ania
poze
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nausica o dulceata de fetita ai !!!!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Io deja sunt deprimata. Ma pregatisem sa stau pana in octombrie cu 600 ron, pusesem niste bani de-oparte. Dupa ce s-a votat legea parca a inebunit omu meu si facu toti banii praf.
Asa ca welcome depression ca tot nu avusesem timp sa fac una postnatala.
Acu n-o sa mai am cu ce plati mobilele la toata familia... ce nasol! N-o sa le pice bine vestea.

Ma bag la manifestatie cu bebelusii! sa le urle in cap sa vada si ei cum e!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput