Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
alexa si mami spune:
nausica, dulcica foc ania! vrei sa spui ca de la 10,30 la 8 fara un sfert nu tu papa, nu tu schimbat, nu tu colici?!!! nu e corect, vreau si eu:( felicitari pt asa program!
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
andy.p spune:
fetelor.
Deci am intrat repede sa vaz ce-ati m-ai scris si ma lovi mesajul Adeifain chiar ca ma loveste depresia.
Nausica la multi ani Pucai si ..fetitza ta e o scumpa
Kidimi pare rau ca sunteti bolnavioare...eu numa sa-l aud pe Andy ca stranuta sau tuseste ca nu mai pupa pe langa Alexia..la mine paranoia cu imbolnavitul e la cote maxime in perioada asta
alina.babytza,felicic
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
gaia.nevia spune:
Sa traiasca Pucca si sa fie sanatoasa, sa va bucurati de dragalaseniile unui catel.
Noi am avut un boxer, Raid.
Haios si vesel si ne facea intotdeauna sa radem. L-am avut de cand era mic de tot, si ne-a ales el pe noi, dintre toti puii a fost cel care a venit la mine in brate si a adormit imediat.
Multe din nazbatiile sau grijile pe care le-am avut cu el se pot considera pregatire pentru a avea un copil.
Imi aduc si acum aminte cum venea noaptea pe partea mea de pat si il primeam sub plapuma langa mine fara sa ma trezesc de fapt. Si facea asta de 7-8 ori pe noapte.
Cred ca asta a fost antrenamentul pentru pipi cand esti gravida, si alaptatul noaptea
A murit anul trecut in iarna, avea 11 ani si a fost bolnav (o tumora) pentru prima oara. A mai avut doar guturai si il invatasem sa isi sufle nasul intr-o carpa.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Paula-Laura spune:
buna fetelor,
Cu indemnizatia zic sa nu va impacientati inca, in alte articole am citit cum ca se va da din fe.rbruarie, nu deloc. Nici eu nu cred ca va incepe noul guvern cu stangul...
Nausica, e o dulce Ania, sunt asa de draguti cand incep sa gangureasca
Kid, am o prietena care are un bebe de 2 ani jumate care merge la gradi si o fetita de 1 an. Evident aia mica a luat la inceput toti virusii posibili de la fratele ei, insa acum e mai rezistenta decat el{el raceste si ea nu). e adevarat ca sunt parca prea mici sa faca antivirusi dar nu avem ce face
noi ne-am luat bradutul azi si i-am amenajat un colt lui mihnra in sufragerie(peste zi sta pe langa noi, nu la el in camera), am fost harnici
acum tragem un pui de somn la mami in brate si pe urma cred ca mergem la shopping putin
pupici
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
alexa si mami spune:
laura si eu. nu mai ma simt asa vinovata ca nu am inscris-o pe alexa la gradi. toata lumea ma condamna ca nu duc copilu' sa socializeze, ca e mare, ca trebuie... exact de asta ma temeam si eu, raceli, microbi... deci bine am facut.
ramo (300) pe unde umbli? cum mai e atmosfera in casa?:(
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
fce spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami nausica, dulcica foc ania! vrei sa spui ca de la 10,30 la 8 fara un sfert nu tu papa, nu tu schimbat, nu tu colici?!!! nu e corect, vreau si eu:( felicitari pt asa program! alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami |
subscriu nausica da/ne reteta te rugam
Mami de Erica (27.10.2008)
ticker
poze
Nerantula spune:
Fetelor, voi ati luat de curand Infanrix Penta de undeva? Ca se pare ca nu e de gasit!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Eu sunt un pic nelinistita, productia de lapte in ultimele 2 zile a scazut ingrijorator, sanii sunt flasci (= mai rau decat moi ) tot timpul, chiar si dimineata, bebe stoarce tot ce poate la fiecare masa. Nu e vorba de un puseu de crestere, e diminuata productia, imi dau seama dupa cum aud cum suge bebe, nu numai din consistenta sanilor . Azi-noapte s-a trezit de foame si in timpul noptii, el se trezea in ultima vreme direct dimineata ..
Am inceput sa iau intensiv galafor si ceai de lactatie, am bagat si prima doza de Galactogil, sper sa revina lapticul, mi-e groaza sa ma gandesc sa-l trec pe lapte praf de la 3 luni, ma gandeam ca voi alapta mult si bine ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
preety spune:
Nausica scumpa foc fetita ta!!!
Fce daca iti plac gazele alea ... se gasesc la librarie in set de cate 4 in principiu, dar eu le-am gasit separat si doar 3... oricum doar 3 imi trebuiau, si este 12 ron o gaza ca si suna nitel daca sunt lovite. Pe unde locuiesti?
Voiam sa intreb si eu ca nu prea cred ca mai rezist . Pustoaica mea are nopti si nopti, uneori le doarme undeva la 6 ore legat, alteori sta treaza toata noaptea... Ideea e ca statul treaza e mai frecvent decat dormitul astfel incat la o sapt de stat treaza, doarme cam 2 nopti... . Toate ca toate daca nu ar tipa, un tipat de isterie, si nu ar manca intr-una bibe de la bibe... simt ca ma termin toata, nu mai pot, eu cad de somn si ea tipa de foame sau mai cine stie ce... Asta noapte am repetat figura si a adormit undeva la 3.30 dim. Alteori a prins-o si ora 8 nedormita de la ora 10-11. Si tipatul nu e tipatul de zi... e efectiv un tipat isteric, nervos de parca nu-si gaseste locul? Vi se intampla si voua???
Am zis sa intreb si pediatra sa vad ce-o fi, sa n-aibe fata ceva, desi ma indoiesc ca ar apuca-o doar noaptea!!!
Ziua in schimb e o dulceata si o cumintica, ne jucam, radem, stam de vorba, ne plimbam etc...
Felicitare Sorina Gabriela
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Carusel Sorina Gabriela
kid2003 spune:
Preety scrie prin carti ca sunt unii bebei care nu isi regleaza somnul de noapte pana spre 6 luni, adica nu fac diferenta intre noapte si zi sau, mai rau, o inverseaza.
Din ce scrii, mi se pare ca papa des noaptea, iar tipatul acela poate sa fie de la colici/dureri abdominale/gaze etc...nu ii da mai des de 3 ore sa pape si da-i la fiecare masa Sab/Espumisan ceva de gen...daca mananca haotic noaptea se prea poate sa o doara burta.
Incearca sa faci totul pe intuneric (hai, la lumina unei lampi de veghe), sa nu aprinzi lumina, sa ii vorbesti in soapta (sau sa nu ii vorbesti deloc)...sa invete diferenta intre zi si noapte, sa fie clara!
Nerantula Fix asa am patit si eu acum 2 saptamani. Simteam sanii fleasca, moi si usori...bebe urla de foame, am ajuns la completare...si acum am trecut hopul, incet-incet. Adica treptat am dimunat mesele la biberon pana am ajuns la unul pe zi, doar completare dupa masa de seara si ieri nu am avut niciun bibe si nici azi nu vom avea. Laptele s-a reintors in tzitzi si nu imi pot explica decat in 2 moduri: fie asa s-a manifestat la ea puseul de trei luni (vreau sa zic ca acum si papa f f repede, adica in 6 minute maxim e gata, nu vrea mai mult) si o enerva ca ii venea fluxul de lapte incet fie pentru ca mi-a venit ciclul si peste tot scrie ca se diminueaza lactatie post-ovulatoriu, deci cam cu 10 zile inainte de ziua Z.
Sper sa fie doar puseul la voi si sa treaca. E bine ca totusi suge, chiar daca nu are destul, in cateva zile se regleaza productia...a mea nu vroia sa puna gura, a fost horror. Daca plange, urla si face ca toate alea, eu o las sa se manifeste, o linistesc, o adorm si abia dupa aia ii dau sa suga. Asa dureaza cate o masa pe zi si o ora sau mai bine...Asta e...