Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Fetelor, voi ati luat de curand Infanrix Penta de undeva? Ca se pare ca nu e de gasit!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

mi-a luat mie soacra-mea din crangasi...aflu exact farmacia si revin...si eu am cautat disperata o saptamana...am alertat toate rudele.

Maine il facem..sper sa fie ok bebe si sa nu planga...

poze noi..

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Infanrix Penta luat saptamana trecuta din spatele pietei de la Crangasi de la o farmacie no name cu clopotel la usa.
Mi-a mai fost recomandata farmacia 2na de la Unirii.

Bafta...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

preety noi suntem din iasi. am cautat pe net dar nu le gasesc pe niciunde. o sa vad la diverta poate sunt. au sistem de prindere cu scai sau mi s/a parut mie din poze?

Mami de Erica (27.10.2008)
ticker
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Cred intr-adevar ca bebe nu face diferenta intre zi si noapte... plus ca sunt convinsa ca o doare burta noaptea la cat mananca... ziua imi mananca undeva la 2-3 bibe ptr ca doarme in rest, iar noaptea papa 3-4 bibe cel putin; o tin cu chiu cu vai sa-i dau la 2 ore ca sa nu mai vomite ptr ca are si oaresice probleme de reflux... ori ea tipa, ptr ca 2 ore nu are ce face si solutia este sa tipe... Cam asa petrecem noi majoritatea noptilor

Fce gazele alea sunt cu arici intr-adevar, ele fiind de fapt ptr a fi agatate pe bara de la carut, dar eu le-am adaptat cusandu-le un pic pentru barele alea de la carusel...
Daca nu reusesti sa le gasesti ti le iau eu de la mine de la librarie si ti le trimit prin curier.

Felicitare Sorina Gabriela

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Carusel Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

fce astea sunt (ca sa le vezi mai bine):
intra pe www. simbatoys. de la merken&produkte acolo selectezi la prima categorie baby - simba baby si apoi alegi categoria Rasseln und Beißringe. Eu am luat jucaria de la Ringrassel m. Softtieren de pe pag 1 si gazele astea de pe pagina 2 - Insekten Armrassel

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Kid, multumesc de raspuns , si eu sper sa fie ceva trecator, am citit ca productia de lapte nu scade asa brusc (definitiv). Nu am bagat inca formula, nici nu stie prea bine sa suga la biberon (am testat de vreo 2 ori cand l-am lasat cu mama cu lapte muls). Mananca san, destul de putin, simt ca nu mai trage asa in plin. Si nici let-down-ul nu prea l-am mai simtit, maxim de vreo 2 ori pe zi .
Bag la greu stimulente si incerc sa nu ma stresez ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Nerantula ai eu am trecut prin asta tot injurul varstei de 3 luni dar nu a coincis si cu revenirea ciclului asa ca am reusit sa mentin alimentatia naturala 99% ( i-am dat doar vreo 4 bibe de max 60 ml vreo 2-3 zile completare. O sa-ti povestesc in mare cum a fost ca si mie tare mi-ar fi fost de ajutor in perioada asta o mamica cu o experienta similara - nu intelegeam nimic. A inceput cu sani ft moi dar 2-3 zile dupa care isi reveneau si peste 2-3 zile iarasi. In perioada asta si Mara a inceput sa se trezeasca noaptea. Eu inclin sa cred ca a fost vestitul puseu de 3 luni care cica e ft puternic si necesarul ei la o masa a crescut brusc ( cand avem lapte sugea dimineata 250-300 ml ) De asemenea in aceeasi perioada Mara a avut adevaratele colici cu gaze foarte puternice. Dupa prima saptamana asa au inceput si crizele la tzatza. Am gestionat problema ca si kid + pus mai des fata la san ( o puneam seara si la o ora ) In plus, inainte de a ma culca eu o luam din pat asa adormita si o puneam la san sa stimuleze lactatia. Acum vad ca e mai bine, tztitzi s-a mai reglat dupa necesarul fetei dar situatia a durat 3 saptamani. Si as fi jurat ca nu am lapte, dar cantarul imi arata cu totul altceva - cresterea ei in greutate a fost identica cu luna precedenta. Asa ca iti urez nervi de otel si rabdare. Iar noi suntem aici sa te ajutam cu un sfat sau o vorba buna cand ai nevoie, experienta e proaspata si la mine si la kid.

Preety si mie mi se pare ca mandra ta confunda ziua cu noaptea. Dar in mod normal nu ar trebui sa stea treaza atat de mult, e posibil sa nu reuseasca sa adoarma si sa-ti faca crize de oboseala. De asemenea daca tu esti stresata si obosita te simte si e si mai rau. Poti sa vezi daca e obosita atunci cand urla mangaind-o usor pe sprancene sau pe mijlocul fruntii spre nas. Daca inchide ochisorii cand o faci atunci ii este somn si trebuie sa o linistesti si sa o adormi fara a-i da bibe. Acum e maricica si va fi mai dificil sa faca schimbul zi/ noapte, la ce ora ii faci baita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nadina, multumesc!
Sper sa ajunga si Gruia sa pape mai mult la o masa, nici cand nu aveam probleme cu laptele nu cred ca manca mai mult de 100ml o data si s-a vazut si in cresterea slaba in greutate.
Multa sanatate si lapte in tzitzi pentru Maruca!

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

la multe lunite sarbatoritilor:
Vlad de Freshanana

Vladimir de Amik

Vladut de Ankusa

Daria de Lenyi

Eric de Mambship

Elena de Iepurila

mai fetelor umbla omu' de nebun toata ziulica si cand vine acasa ce vede? vestea proasta cu indemnizatia sper sa iasa bine, daca nu ne bagam si noi la pichetat si chiar aruncat cu pampersi plini in loc de rosii
piciu a mancat la 5 si acum il tot pazim cu baia si el nimic

maine vine preotul sa imi citeasca molifta (a trecut pe aici cu craciunul si cand a auzit ca nu am fost la biserica era sa-si faca cruce) oaretrebuie sa ma pregatesc cu ceva?!

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput