Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ania e o scumpa
Nerantula sper sa fie ok cu lapticul
pe Maia

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Intru si eu repede cu o intrebare:
va rog mult de tot spuneti-mi ce simptome sunt in cazul otitei????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Intru si eu repede cu o intrebare:
va rog mult de tot spuneti-mi ce simptome sunt in cazul otitei????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Dyanira, poate sa curga urechiusa sau nu dar toate sunt dureroase din cate stiu eu. Imi aduc aminte de la Serban ca in afara controlului medical clasic ( se uita in urechiusa cu aparatul acela cu lumina nush' cum ii zice) poti incerca sa apesi urechea acolo unde se imbina cu fata, putin mai sus de lob. Daca plange inseamna ca o doare. Mai multe nu stiu sa-ti zic, si sper sa nu fie otita.

Mergi la inceput

Fetelor cum se numeste firma de curierat cu care lucreaza astia de la coord blood center? Merci anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Fetelor cum se numeste firma de curierat cu care lucreaza astia de la coord blood center? Merci anticipat.

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

la mine actele (contractele) au fost aduse de curiero iar factura de cargus.
Factura a plecat de la ei pe 9.12 si a ajuns la mine pe 18.12. Recoltarea a fost pe 24.08....asta pentru cele care se stresau ca nu mai ajunge...se poate si peste aproape 4 luni...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nasoala treaba cu indemnizatia. e nasoala pe toate planurile, pt ca nu esti sigur de nimic in ziua de azi, dupa cate se vede. traim vremuri care ne pot da peste cap ff usor...

fetelor, pusesem intrebarea aia cu scoica, sa-mi ziceti si mie ce marci aveti voi, sa caut si eu, sa ma documentez...pls!

azi copil cuminte. a papat bine, a dormit, acum a facut baita, mancat suficient incat sa nu se mai trezeasca pana pe la 5-6 dimineata.
sper sa fie asha.
supica....poate ca-i voi da...dr a zis sa-i dau numai suc de fructe, ca e marisor si supica abia dupa 5 luni...nu cred ca astept atat. sa vedem...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello,

Vesti proaste cu indemnizatia asta...cand ma gandesc ce idioti ne conduc...eu una nu ma mai duc vreo data la vot!
Sunt jalnici...si noi suntem jucariile lor!
Maine ma duc sa mi depun actele pt.CIC, caci vineri am ajuns cu 2 min inainte de inchidere...ce sa fac nu am stiut ca au program de boss pana la 13...si un nene a sarit la mine sa mi zica ca ...gata s a inchis, eu intrata in incaperea respectiva.Ma rog...alti idioti!
Asa ca tre sa ma reobisnuiesc cu ideea ca raman pe 600ron!!! Si o sa ma mai imprumut si din alocatia Karinutzei!

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Christmas shooting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani CUSCRA !!!!!! Sa fi iubita si fericita alaturi de cei dragi !!! Iti doresc sa ai o zi minunata !!!!!!!

Merk de Xor

Mihai de Dididi

Alexandru de Boo

Eva de Monica

Alissa de vdrag

Sorina de Pretty

Radu de Gaia.nevia

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

AlexaMmerci mult, curiero cautam!

Eu imi declar seara compromisa de cand cu vestea incertitudinii celor 85%. Si imi facusem atatea planuri ca stau acasa un an ca o duamna pe banii mei si nu ai sotzului! Sunt foarte suparata, sper totusi sa nu fie idioti si sa pastreze majorarea chiar daca ne mai tin o luna, doua cu vechea indemnizatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici si de la noi!
Azi nu am apucat sa deschid deloc laptoapa, se pare ca piti cum creste cum cere mai multa atentie.
A venit si la noi mosu, a primit domnisoara bouncer, era pur si simplu fascinata cand am pus-o in el, se uita la jucarii cu gura cascata, a fost super. Face toti banii. Voiam sa luam salteluta numai ca nu am vazut nici una asa de frumoasa si multi-galagioasa asa ca am renuntat.

Dya la noi simtomele otitei au fost cam astea - se freca la urechiusa, plangea, mai ales noaptea. Cand am fost la doctorita a apasat-o sub urechiusa si izbucnea in plans. Speram sa nu fie otita, noi am mers la ORL la policlinica de langa spitalul de copii, dar era o nebunie acolo... si multa sanatate.

ma apuc sa strang pampersi plini pentru protestul din ianuarie, daca nu se da legea promit ca vin cu provizii.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput