Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Moama ce liniste pe aici?unde ati fugit?bucatariti sarmale pt Craciun?

Felicicam ancorat bine bradul,acum chiar nu mai are cum sa cadaProblema este suportul de brad care este de cacao....bine ca si sotul s-a lacomit si a luat un brad cat casa de inalt dupa care si-a jurat ca data viitoare o sa cumere unul mititel.Luca este absolut incantata de luminite,cand nu-i mai place nici o distractie bagam pomul in priza si stim ca avem liniste cateva ore pt ca dupa ce chitaie la el adoarme.

andydaca Luca seamana cu tatal lui,da, atunci nu-i plac cumparaturile

Paula Laura atunci este ok cum zici tu,noi nu folosim pernutele laterale ca nu i-au placut domnisorului meu.

Clau geo multa sanatate,sarbatori fericite si tie, te asteptam in ianuarie!

Alexa si mami cum e Cipri,si-a reglat cat de cat programul?

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Am fost azi sa ma interesez ce si cum cu indemnizatia de crestere copil.
Dupa ce am fost la primarie, ca asa scrie pe site la ei cat si in proiectul de lege, ca dosarele noi de depun la PRIMARIE!!! am aflat (de la primarie) ca trebuie sa ma duc pe soseaua Oltenitei (adica la 5 minute de mine...).
M-am dus... si mi-au dat listuta cu tot ce trebuie facut pentru cei 600ron. Pentru 85%, citez "nu stim nimic, nu s-au publicat normele de aplicare a legii, mai sunati prin ianuarie".
So... good luck Romania.

Oricum, doamna de la ghiseu a fost foarte amabila si prietenoasa... si cu mine si cu taticul dinaintea mea care avea saracul un teanc de copii si nu stia ce sa faca cu ele.
Practic i-a sortat dosarul, i-a aratat ce cereri trebuie completate, etc.
Foarte frumos, m-am bucurat sa vad un functionar asa de amabil si binedispus.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Buna seara,
Ne primiti si pe noi in clubul scutecelor? Noi suntem mami Luminita si bebeii Edi si Robi, nascuti in septembrie, pe 26.

V-am tot citit, dar am 'activat' pana acum numai pe la subiectul cu gemeni, se intelege de ce...

Avem poze in semnatura, daca vreti sa ne cunoasteti. Sa ne auzim cu bine!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Povestea noastra:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=87842&REPLY_ID=4363694

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e frica de ziua in care n-am sa mai fiu eu...

Ce nu te darama, te face mai puternic!

http://luminita2008.shutterfly.com/

http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

cuscra si feli paranoia in floare si la mine..zilele trecute a venit baiatul de la cargus cu acte de la firma lu barbatu-meu...eu singura cu copii ,de abia i-am deschis omului usa

Cuscra ce facusi cu ginere-miu de doarme asa bine vreau si eu reteta!!...sa nu mai zica Feli ca fiica-mea e petrecareata

musette barbat-meu e anti shopping totalmente,trag de el sa vina cu mine...asa ca de catva timp ma duc singura si e mai relaxantdecat sa-l tot aud

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Luminta, bine ai venit. Ce frumoase sunt pozele voastre . Sa va traiasca micutii!

Mie mi-au intrat banii de maternitate retro pe 2 luni asa ca l-am trimis pe al meu la cumparaturi

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Luminita bine ai venit!! Foarte frumoasa povestea nasterii..ai doua minuni acolo..i-am admirat..sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii

Clau ..multa sanatate..sa auzim de bine..Sarbatori fericite!!

Noi am fost cam agitati azi..desi a venit coafeza..sa ne faca niste bucle..asa de craciun..si pt. ca se apropie botezul..Radu mami a cam stat lipit de mine..tot caut o solutie sa-l dezvat de adormitul in brate

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

A fost astazi doamna dr la noi si ne-a facut vaccinul....nu a zis nimic Matei. A fost un pic serios si atent la ce se intampla apoi a inceput sa rada la mine...nu mi-a venit sa cred. L-am pupat de l-am albit si mai mult decat e. Acum doarme de 2 ore de cand a plecat dr.

Suntem bine...totul e ok. Dezvoltat din punct de vedere psihomotor mai mult decat bine...excelent dupa spusele dr. Nu ne ies dintisorii...eu asa credeam...dar inca stau la locul lor...slava Domnului ca eu alaptez aproape exclusiv...

Ultima luna a crescut 400g si de cateva zile chiar o saptamana se trezeste noaptea la o ora sau 2 dupa ce inainte dormea si 6 ore neintors... asa ca mi-a spus sa incercam la masa de seara sa ii introducem cereale...ca inseamna ca nu-i mai ajunge laptele nu ii mai este suficient ca si consistenta... vedem cum evolueaza de acum.

Urez tuturor vaccinare cel putin la fel de usoara ca a noastra. Sper sa nu aiba alte reactii adverse. La 2 luni nu a avut.

Eu inca vreau sa fac o comanda mothercare UK. Daca mai vrea cineva sa spuna.

Multa sanatate!

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Mie mi-au intrat banii de maternitate retro pe 2 luni asa ca l-am trimis pe al meu la cumparaturi

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

vreau si io Inseamna ca la Carla vine un Mos bogat

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Am fost azi sa ma interesez ce si cum cu indemnizatia de crestere copil.
Dupa ce am fost la primarie, ca asa scrie pe site la ei cat si in proiectul de lege, ca dosarele noi de depun la PRIMARIE!!! am aflat (de la primarie) ca trebuie sa ma duc pe soseaua Oltenitei (adica la 5 minute de mine...).
M-am dus... si mi-au dat listuta cu tot ce trebuie facut pentru cei 600ron. Pentru 85%, citez "nu stim nimic, nu s-au publicat normele de aplicare a legii, mai sunati prin ianuarie".
So... good luck Romania.

Oricum, doamna de la ghiseu a fost foarte amabila si prietenoasa... si cu mine si cu taticul dinaintea mea care avea saracul un teanc de copii si nu stia ce sa faca cu ele.
Practic i-a sortat dosarul, i-a aratat ce cereri trebuie completate, etc.
Foarte frumos, m-am bucurat sa vad un functionar asa de amabil si binedispus.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

ai idee ce program au in perioada asta ca trebuie sa ajung si eu.

mersi mult!

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Si eu pe-aici! Am apucat sa mai citesc putin dar nu sa scriu.

Alina

La multi ani tuturor bebelusilor sarbatoriti zilele astea. Sunt muuuulti manca-i-ar mama :)

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput